Arboga.

Idag gick jag och Rikard upp rätt tidigt. Jag tog mig lite frukost ute i solen och han började direkt hålla på med sin moppe. Sedan skulle han åka en sväng så jag la mig på filten och läste. Men det var lite kallare idag än vad det var igår. Efter ett tag gick jag in och sydde Rikards byxor sen packade vi och åkte vidare mot mamma och Roffe. Så idag blir det mys. :)

Middag.

Sådär nu är både jag och älsklingen nyduschade och fixade. Nu ska vi precis åka in till Lindesberg på middag. Vi har precis varit och hämtat en moped som Rikard absolut skulle köpa. Ibland förstår jag mig inte på den där människan! Haha. :) Nu ska vi åka, hejdå! :)

Här satt vi och åt lunch idag. Hur mysigt är inte det? Som en liten picknick på gården. :)

Breakfast

Jag har legat ute i solen ända sedan jag vaknade. Satt därute på täcket och åt min frukost. Det är fortfarande bara april men ändå denna värme. Det gillas starkt! :) Nu ska jag ut igen och lägga mig. :)




Volleyboll

Nu ska jag byta om och sticka till volleybollen. Eller fjolltennis som pappa brukar kalla det! Hahah. Hoppas vi blir lite folk idag. De som vill är välkomna! :)

Nu är boken av Mia Skäringer utläst kanske dags att börja med en ny? :)


juveliasmycken.se

Som jag tidigare skrivit så har jag hittat en sida med massa fina smycken och annat. Jag har själv hittat några favoriter som jag själv vill ha.
Som tex smyckesgalgen. En så himla stilren och perfekt smyckeshängare. Något jag själv tycker skulle passa perfekt till mina smycken, då ser man precis vad man har och dom hänger snyggt och prydligt. En himla fiffig grej! Den är inte bara praktisk utan mycket snygg också.

Titta själva, håller ni inte med?

Det är bara klicka här så kommer ni till denna sida. :)



psssssst! Ville bara säga det att jag har ju en liten grej till er som kommenterar. :) Och som kollar in denna sida. :)

28april

Jag har legat ute på gräsmattan hela dagen. Fan vad underbart skönt det är. Dock försvann solen bakom alla moln lagom när Rikard åkte till jobbet. Varför får han ta det fina vädret med sig dit? Tycker det var lite taskigt. Men jag gick bara in och hämtade ett täcke och la mig där ute igen med min bok. Nu är jag bara in en sväng och lämnade min telefon på laddning. Jag är så poppis, alla smsar och ringer så batteriet tar slut! Hahaha elller? :) Nu går jag ut en stund till. Ha en bra dag alla! :)

Häst.

Idag har jag, som ni säkert vet, jobbat. När vi kom hem följde jag med in hos kusinerna, fick lite mat. :) Sen skulle de iväg och rida så jag följde med. Trots att jag tycker dom är stora och läskiga! Hahah, men dom är fina. :) Efter det blev det lite yatsy!





Lov!

Nu kan jag säga med riktigt stora bokstäver att jag har LOV! Äntligen får jag mig lite påslov. Ingen skola och inget jobb. Gjorde sista dagen på jobbet idag. Men jag ska absolut inte klaga. Hade gärna jobbat mer om det funnits något att göra. Det är ju som sagt skönt sen när lönen kommer. :) Imorgon tänker jag bara ta det lugnt. Ta hand om lillebror en stund på morgen bara, inte för att det är så jobbigt. Undrar om det ska bli fint väder imorgon? Är det någon som vet? :)



Hoppas på stekhett och sol!!

Photography.

Hur kan en bild vara så vacker?




Om någon har lust att ha någon att ta kort på så ställer jag mer än gärna upp. Jag vill jättegärna vara med på bilder och testa göra vackra kort. Hör gärna av er. :)


Xantan

Jag fick ett paket förra veckan. Det var någon sorts tablett man ska ta innan maten för att få mindre sötsug osv. Nu tänkte jag att jag ändå kan testa eftersom jag ändå fått det. :) Så jag börjar imorgon. Man ska ta 3kapslar 2gånger om dagen. Det är 90kapslar så jag kommer få äta dessa i ungefär 2 veckor. Så efter det får vi väl se om jag märkt någon skillnad. Troligtvis inte. Jag är något emot sådant här, tror inte sånt här funkar faktiskt. Mitt sötbegär är inte lätt att dämpa precis.


Banta?

Nu har jag fan bestämt mig! Jag ska försöka att sluta leva på godis, kakor och annat onyttigt. Det är ju snart dags för sommaren och hur ska det gå med en mage som bara växer? Hahah, det går men det är inge snyggt. Så från och med nu ska jag försöka äta mer nyttigt och mindre onyttgt helt enkelt. Jag funderar på att börja med GI som jag gjorde förut. Kan ju alltid försöka få med mig Rikard, allt blir så mycket enklare då. :)
Vad tycker ni? Är jag inte rätt duktig om jag lyckas? Ni som känner mig vet att jag nästan lever endast på godis glass och kakor. Har alltid gjort det. Men nu är det mer protein och mindre kolydrater som gäller! Kom gärna med tips på vad man kan äta, laga eller göra för att få detta att funka. :) Har ni inge bra träningstips? Hatar armhävningar och situps. Något annat borde ju finnas! :)

Död!

Har precis kommit hem från jobbet. Och nu tror jag att jag går och dör och återuppstår igen imorgon! Hejhej. :)


Smycken.

Jag hittade precis en toppen sida. På den HÄR sidan hittar du massa fina smycken och annat tillbehör. Jag har själv hittat lite snyggt jag funderar på att köpa. :)


Som denna smyckesgalge, hur smart och praktiskt som helst!





Eller detta fina armband och sedan skriva in Rikard & Rebecca, eller också bara Rikard.


SOOOOL!

Här har jag legat några timmar nu. Så underbart skönt att jag somnade! haha.. Har hjälpt pappa lite med maten, det blir grillat! Inga fel. Men nu ska jag börja städa rummet och slänga in en tvätt. Sen hoppa in i duschen. :)


Kul att mina ben ser ut att vara kilometer-långa! hahah. :)

Jobb!

Hej bloggen!
Idag har jag varit och jobbat. Kommer göra det ett par dagar nu på lovet. Det ska bli skönt att få in lite extra stålar! Jag kom precis hem och har bara hunnit ätit. Första tanken var att jag fort skulle ta på mig andra kläder sen lägga mig ute i solen. Men sen kom jag in på mitt rum och såg att mitt arbete inte är slut ännu. Skulle behöva städa mitt rum och tvätta massa kläder. Jag och Rikard ar typ inga kläder rena. Men vad fan! Det har ju varit så fint väder inte har man tid med att städa och tvätta då! :) Kanske ikväll. Hoppas alla ni har varit ute hela dagen idag, vilken en annan inte kunnat. Men nu ska jag fan lägga mig i solen. Sen städa. Jag lovar. :)
Ha det skönt! :)

Söndagsmys!

Efter volleybollen blev det en snabb dusch sen åkte vi hem till Fanny och Martin. Rikard tog med sig några öl, men eftersom jag ska jobba imorgon så sket jag i att dricka cider. Iallafall, vi spelade lite kubb. Självklart vann ju då tjejerna. :) 2GÅNGER! :) Efter det blev det lite kyligt så vi gick in och satte oss. Men sen blev både jag och Rikard så trötta så vi åkte hem. Och jag blev tvungen att ställa mig och laga mat. Måste ju ha matlåda imorgon. Sen var Rikard hungrig också. 2 flugor i en smäll kan man ju säga. :) Nu måste vi sova, puss och godnatt!



24april

Idag gick vi upp i skaplig tid sedan åkte vi och hämtade Simon och vidare för att fiska. :)
Riktigt skön dag har det varit. Sol och varmt! Rikard fick en fin regnbåge. Och jävlar vad det simmade runt ormar i vattnet. Fy fan vad äckligt det var.
Nu är jag bara hem en snabbis för att byta om och sedan åka vidare till volleybollen. Har precis varit hos Farmor och Morfar och ätit lite god mat. :) Får se vad som händer ikväll. :)




Påskafton.

Imorse vaknade jag upp ganska så pigg. Tog mig lite frukost sedan åkte vi till Storå för att handla hamburgare som vi senare grillade. Sedan mös vi i solen och spelade kubb. Vi har helt enkelt haft en mysig dag med familjen idag. Vid 5-tiden var det dags att åka hem till Farmor och Morfar på påskmiddag. Super gott men tyvärr så blir jag mätt direkt. Vi satt ute i solen och åt sen lekte vi lite. Efter ett tag blev det lite kyligt så vi flyttade oss in. Där det blev fika och lite kort spel. :) En helt perfekt påskafton har det varit!







Påskfest!

Internetet har inte fungerat någonting idag. Kan bero på att det varit så fint väder att det inte var meningen att man skulle sitta inne vid datorn! :)
Igår var det sportklubbsfest i lokalen. Det bjöds på påskbuffe och dans. Riktigt mysigt. (För vissa, andra blev lite smått sjuka.) Innan var vi hos Robin och Alex på lite förfest. Det blev en hel del bilder igår. Här kommer det lite. :)









Påskäggs letande!

Jag gömde Rikards påskägg igår. Det gick till på detta vis, Han fick en lapp av mig med en ledtråd så fick han springa och leta tills han hittade nästa lapp osv osv. Tillslut hittade han ägget :)
Jag sprang efter honom och tog lite kort. Och jag såg faktiskt ett leende på hans läppar under tiden han sprang runt där. Trots att han inte erkänner så tror jag nog att han tyckte det var roligt. :)








Igår.

Igår orkade jag verkligen inte skriva. Så jag tänkte att jag berätta nu istället vad jag har gjort. :)
Dagen började med skola andra gången på en hel vecka. Vi hade kök och servering. Jag fick servera, det gick rätt bra. Sen åkte vi och köpte påskägg till våra kära. Sen åkte jag med Josse och Jennica hem till Löa och stannade ute vid dom ett tag. Vi tvättade Josses bil och passade lite volleyboll. Vi försökte lära ungarna hur man gör. Tiden bara rusde iväg. Så jag gick hem för att äta och gömma Rikards påskägg sedan var det bara kasta sig in i bilen och vidare till volleybollen! :) När vi kom hem fick han gå och leta efter ägget. Sen bäddade jag om honom i sängen eftersom han gjorde sig illa på volleybollen.




Gottis!

Nu har jag tagit mig lite hårtbröd och varmchoklad! :) Är lite lagom skön i kroppen efter zumban idag. Lär börja köra lite hemma så det händer lite! Ska strax hoppa in i duschen så jag kan krypa ner i sängen och kolla på tv. Börjar bli lite smått beroende av att kolla på big brother. Har man en gång kollat blir man typ fast. Dock har jag inte hängt med från början. Har blivit mer intresserad av det nu. Kan tänka mig att det är för att jag ändå ligger ensam på kvällen och Rikard jobbar. Då får jag sappa över lite på det jag vill se. :)

Jag är så enormt sugen på nånting! Ingen om har någon ide på något nyttigt men som är otroligt gott? Måste fan sluta med allt godis jag jämt äter, inte för att det kommer funka. Min kropp är byggd på godis och söt saker. Älskar det. Jag skulle kunna leva utan mat bara jag fick äta godis.
Men vid påsk är väl godis tillåtet? :)

Zumba!

Hejdå nu cyklar jag till zumban. :) Ska försöka göra så gott jag kan, har nämligen träningsvärk! hahah. :)


Hittade en bild på Rikard som jag tog för någon vecka sedan. Kolla vad kallt det ser ut att vara ute. Helt sjukt vad fort det gått!

stadsmys!

Idag blev det en vända till Örebro med mami och syster! Jag skulle kolla efter bh och skor som jag kan ha på balen. Så vi sprang runt i lite affärer. Sedan gick vi och åt lite mat. Men sen var Moa-lina tvungen att åka hem igen eftersom hon skulle jobba. Fast mamma och jag stannade kvar och strosade runt lite mer på stan. Jag hittade skor med tyvärr ingen passande bh till klänningen. Men det blev en vanlig bh iallafall. :) Så jag kom åtminstone inte hem tomhänt. Visar skorna senare. :)

Nu när jag kom hem fanns det ingen mat så jag kastade i mig lite glass innan zumban. Hahah, nyttig som jag är. :)

Anna Ternheim - Shoreline


Nu tar jag kväller!

Nu är jag nyduschad, nyäten, nytränad och trött.
Maten jag gjorde tidigare idag blev ändå ganska god när den väl var klar! Vilken tur. Dock fick jag kasta i mig maten för sedan var det bara att hoppa i träningskläderna och åka till Lindesberg för att möta upp Alex. Sen körde vi zumba! Efter det åkte jag vidare hem och följde med pappa och Oscar på en liten biltur. När vi kom tillbaka duschade jag av mig och tog lite glass med Oscar.
Nu ska jag bädda om i sängen och sedan krypa ner och kolla på tv.  :)

Det har varit en skön ledig dag idag. En sån dag man bara funnits till och inte gjort ett skit! Fler sådana dagar tycker jag. Dock känns det att jag varit ute mitt ansikte är rött! Även fast jag låg ute under täcket. Hahaha! :)
Såhär har min dag sett ut, dock har det blåst på tok för mycket tyvärr.





Hemmafru!

Här står jag i köket och gör äcklig mat. Kan man inte ska man inte. Att ge sig på en potatisgratäng med köttfärs i var inte det lättaste när köttfärsen inte blir som man vill. Och vill ni veta en grej, när det är jag som är i köket ser det alltid ut som en bombnedslag! Hahah, nu ska jag iallafall riva osten och sen stoppa in skiten i ugnen så jag får sätta mig i solen igen! :)

Ledig!

Idag och imorgon är jag ledig. Skönt! Det är bara för att jag varit så duktig och gjort allt som man ska. Så idag blir det att vara ute och njuta av solen. Dock blåser det för mycket så man kan inte ta av sig alltför mycket kläder. Jag har precis varit ute en sväng. Jag och Rikard la oss ute på en madrass med massa täcken, sen tror jag nog att vi somnade för när vi vaknade hade klockan hunnit bli så mycket. Nu tänkte jag sätta mig ute igen och läsa min bok. Ha en bra dag ute i solen nu! :)

Kvällsmacka!

Nu tar jag mig en kopp varmchoklad och hårtbröd! Blev så himla sugen på något. :)


Idag.

Idag fick jag en sådan vårkänsla när jag skulle klä på mig så det fick bli mina gamla shorts från ginatricot med ett par strumpbyxor under, ett vanligt vitt linne och mina vita converse. Istället för jacka så tog jag min cardigan från cubus. Gud vad härligt varmt det varit ute idag! :)


Skola.

Nu har jag kommit hem från skolan. Sovmorgon i vanlig ordning, sedan hade jag samhällskunskap sen en lång lunch då vi satte oss i solen och stekte! För underbart nu när solen verkligen värmer. Sist hade vi barteknik sen var det bara att åka vidare hemåt. Åkte först och gjorde ett litet stopp hos Elin i Storå tills min buss kom. :)
Nu väntar jag bara på pappa så ska vi göra lite mat. Sen blir det nog att steka lite i solen med min bok! :)

Godnatt

Det blev aldrig någon zumba idag. Får se om jag hinner med det imorgon. Jag fick istället ta han om en trött och illa mående karl! Sen hoppade jag in i duschen. Nu blir det sova, det är ju skola imorgon. Och imorgon väntas sol och 15grader! :)

Nu ska jag sova. Godnatt på er :)

Rolling in the deep.


Volleyboll.

Efter en massa fika och annat onyttigt tog jag mig iväg på volleybollen. Riktigt kul var det! Känner även min rejäla träningsvärk jag fick när jag och Rikard var ner och tränade i fredags. :)
Nu funderar jag på om jag kanske ska testa köra lite zumba innan jag hoppar in i duschen. Det verkar ändå som om Rikard ska ner och styrketräna lite, så då kan jag ju passa på. :)

today and yesterday..

Idag blev det min blåaklänning från Gina Tricot som jag köpte förra veckan. Hade den på mig igår med. Men idag tog jag på mig ett par mörkare strumpbyxor och en svart cardigan istället. :)


Johanna 18år!

Tog med mig kameran igår för att jag skulle ta bilder. Men såklart tar jag inte så mycket. Och när vi väl kommit fram till Lindesberg så lägger jag kameran i bilen dum som jag är! Men några bilder blev det. :)

Vill ni höra nåot mer tokigt? Jag kom hem med en jacka som ser precis ut som min fast fel storlek. Hur gick detta till? :)


Födelsedagsbarnet och Elin :)



Frukost på sängen.

Grattis lille Oscar som fyller 7år idag! (Egentligen är det imorgon men han firas idag)
Vi har alldeles för en stund sedan kommit in med frukost på sängen till honom. Han låg där och väntade på oss. Jag minns precis hur det var själv när jag var liten.. Man vaknade först av alla och bara låg och väntade! :)
Iallafall, han fick frukost på sängen och massa paket.
Senare idag kommer det andra och grattar honom. Han har lite kalas idag. :)





 


Grattis!

Färdig duschad och färdig fixad. Nu sticker jag snart till Johanna som fyller 18år idag. Ett superduper stort grattis till henne! :)
Det tråkiga är att när man väl kan dra med ut och när man väl har skjuts och allt är fixat då har man såklart inget att dricka. Men men, får ha kul ändå eller höra med älsklingen. :)

Nu drar jag :) Puss!

Grill premiär!

Idag har vi haft det mycket msyigt ute i vårsolen med familjen. Lillebrorsan fyller ju år nu på måndag, så syter och hennes kille kom för att fira honom. Så vi gjorde en premiär grillning och fikade lite. Eftersom Oscar fick vattenpistoler i present så blev det lite vattenkrig. Sedan spelade vi lite kubb. :) Riktigt mysigt, och det känns att solen gassat på. Kommer säkert vara röd i ansiktet imorgon! Hahah. Blek som jag är..





Nu ska jag ner och duscha! Jag luktar rök efter att pappa försökte elda lite gräs men upptäckte att det blåste en aning för mycket så jag fick springa efter vattenslang! :)

Mia Skäringer

Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst.

Hur bra är inte den boken alltså? Jag åt frukost imorse sen gick jag ut i det fina vädret och läste hennes bok. Började läsa den idag och nu är den snart slutläst. Man verkligen fastnar i den. För bra :)



Lillebror bäddade ner sig bredvid. :)

Igår.

Det blev aldrig något rum städat igår. Jag hängde med Rikard och tränade sen åkte vi hem till Farmor och Morfar och kollade på tv. Vi bakade en kladdkaka också som vi mös med framför talang och parlamentet.

Jag känner att jag kommer få en jäkla träningsvärk efter igår. Hahah! Får städa idag istället. :)

Sorry.

Förlåt förlåt förlåt att jag inte skrivit på länge. Jag har haft fullt upp i skolan och massa skolarbeten. Har även haft nationella allt på samma gång känns det som. Det är iallafall därför jag inte haft tid. :)

Men nu är jag tillbaka. Har haft servering i skolan idag, vilket gått ganska bra. :) Igår hade ja världens magvärk hela dagen. Hoppas man inte åker på den där jäkla magsjukan nu bara.

Älsklingen tänkte dra ner och träna nu. Så jag ska väl försöka städa rummet. :) Inte allt för kul på en fredag men vad gör man inte i brist på annat. Känner mig kluven, vet inte om jag ska vara kvar hemma eller om jag ska med han ner och träna. Är ju egentligen i stort behov av att träna. Men styrketräning är så jävla tråkigt. Får se hur det blir. Skriver mer sen :)

Zumba!

Idag var det start på zumban här i Löa. Det var riktigt kul och känns skönt att börja med något så man kanske kan komma i form. Som sagt det var roligt men jäklar vad det är svårt att hinaa med och göra allt. Jag är kass på att göra saker samtidigt med både armar och ben! Hahah. Får tjuvträna hemma. :)

Imorgon är det nationella som gäller så för mig är det dags att sova så jag får en fungerande hjärna imorgon bitti. :) Natti natti! 


Smått och gott!

Trots att jag inte skulle köpa något igår kom jag ändå hem med detta. :)



Hittade även ett par söta trosor på H&M som jag inte kunde låta bli att köpa. (Dock vet jag inte om jag kommer använda dom. Hahah!)


Stan.

Hej alla glada! :)
Jag ska precis gå upp och göra mig iordning för att cykla till bussen. jag börjar kl12 idag sedan slutar jag 1timme senare så det ska bli skönt. :)

 Jag måste be om ursäkt för att jag varit dålig på att skriva speciellt igår då det inte blev ett enda inlägg. Därför tänkte jag berätta lite nu istället. Jag var först i skolan, jag gjorde mitt svenska nationella tal! Det gick ganska bra när man väl satte igång, fick VG så jag är nöjd. Efter det slutade vi så då gick vi ner på stan i det fina vädret och tog oss en fika. Mys! Sen gick jag och solade. Vid halv 4a slutade Elin och då hoppade vi på tåget in till Örebro för att hon skulle sy upp sin fina balklänning. Vi hann till och med gå lite i affärer och ta en glass. :) På bussen hem fick vi nå ryck och satt och skrattade hela vägen hem nästan. Stackars alla runt omkring!
Jag hannprecis bara komma hem nästan för sen frågade Elin om vi skulle åka in till Linde för att busa. Så det gjorde vi och var nog inte hemma försen runt halv 1. Det är förklaringen till att det inte blev något inlägg igår. :)


Här har ni en bild på mig och Tokan från i somras. :)


Måndag.

Idag är det måndag, igen. Hade sovmorgon imorse vilket var en mjukstart på veckan. Sedan hade jag samhällskunskap då vi pratade massa om EU. Efter det käkade vi lite äcklig skolmat sedan var det bartecknik. Efter det gick jag, Elin och Elin ner på stan och solade. Riktigt skönt, hoppas jag blir brun snart! :)
Sen köpte jag och Elin med oss en sallad hem och satte oss ute på hennes altan. Riktigt mysigt. Det känns verkligen att det är vår, hela 19grader var det idag! Otroligt varmt. Känns som om det var alldeles nyss man gick och frös med vinterjackan på. :)



Dålig som jag är på att ta kort så blev det inga kort idag heller. Så detta är en bild på mig och Elin från i somras! :)

Volleyboll.

Efter att jag suttit med nationella papper och försökt skriva i någon timme så tog jag mig lite käk och stack sedan iväg på volleyboll. Det gick ganska bra idag och var kul, förutom att vissa verkligen inte klarar av varandra.. Fattar inte varför man ska vara med om man bara ska störa sig på saker hela tiden. Men men, efter volleybollen åkte jag och Rikard till Stråssa för att lämna tillbaka kärran vi hade igår när vi hämtade soffan. Efter det for vi in till Linde för att han skulle sälja något utav allt skit som han har liggandes. :) Men nu är jag äntligen hemma och har prcis krypit ner i sängen efter en varm och skön dusch! Imorgon är det sovmorgon, iallafall en liten stund. Hoppas Rikard med börjar senare så jag slipper passa tiden och åka med en buss. :)

Nu ska jag sova, sov gott alla! Godnatt.

Hjälp!

Jag sitter och försöker komma på vad jag ska skriva om till mitt nationella tal. Det är verkligen skit svårt! Jag fattar det inte. Temat är tecken och signaler. Någon som har någon ide på vad man kan prata om? För mig står det helt still!

Färdig!

Nu är alla stolar klara, vad skönt det känns! Det är fan inte lätt att måla stolar det är ett jäkla krångel. Nu ska jag försöka plugga så jag får någonting gjort. Har gjort en liten lista på saker jag ska göra. Fast jag vet att jag inte hinner med allt eftersom det är volleyboll idag. :)

Uppe med tuppen!

Imorse vaknade jag tidigt och var jätte pigg. Så nu har jag redan proppat i mig frukost och gjort mig klar, för här ska det ner och målas! :) Tror att det till och med blir sista lagret med färg på stolarna idag. Skönt! Sen är det andra saker som ska målas men då är iallafall stolarna klara. :) Så nu ska jag ner och göra Rikard glad och måla klart stolarna. :)

Soffa.

Nu har jag precis kommit hem efter en liten trip till Ludvika för ett soffköp. Det blev en stor soffa med feta divanen. Skit snygg var den! En grå fin soffa kommer passa perfekt i vårt vardagsrum. :)
Nu är det godnatt, puss!

White dress





Nu har min studentklänning kommit. Så jag tänkte visa er en liten tjuvtitt på den. Men ni får inte se hela försen jag tänkte ha den på mig! Hahaha.. Den är super fin och passade mig bra. Dock lite kort, så tråkigt att man ska vara så lång. Men jag tror den går att ha ändå. :)




Foooooood at my cousins place!

Hej!
Nu har jag precis varit ute vid kusinerna på lite fika. Kom precis hem men ska snart dit igen och äta lite mat. Tur att vi bor nära! :) Plus att vi tar allt i omvänd ordning, först fika sedan mat. Inte gör det mig något. :) Tror jag ska försöka göra lite nytta innan det är dags att kila igen.

Måste påpeka att det är otroligt härligt väder ute! Synd bara att det blåser så mycket att man nästan blåser bort.


Gårdagens.

Detta hade jag på mig igår när vi skulle på kalas. :)

Min fina blus från vero moda (om jag minns rätt), mina cheap monday jeans. Sedan hade jag såklart min sköna skinnjacka och mina converse, dock inte på bilden. :)

Kul att jag gör snyggaste minen också!


Lördag?

Idag när jag vaknade trodde jag nästan det var söndag! Blev fan orolig. Tur att det bara är lördag än. :) Solen skiner ute men det blåser storm! Mitt fönster kan inte vara tätat eftersom det blåser in på mig när jag sitter i mitt rum. Kan det inte bara sluta blåsa och bli typ 100grader varmt? :)

Det är dags för fredagsmys!

Äntligen fredag och helg! :) Kom hem för ett tag sedan, och nu tänkte jag ta en vila innan vi ska bort på kalas. Rikard han målar stolar för fullt. Dock klarar jag inte av att se han måla, han är inte speciellt noggran men det är jag så det går inte att se när han målar! Hahah. Som tur är så är det bara grunfärg det kan ju inte göra så mycket. :)

Nu hade jag iallafall tänkt vila för sedan ska jag ta en dusch och göra mig redo att sticka på kalas. Det är ju faktiskt så att kusin vitamin fyllt år så vi ska fira henne idag. 18år blev hon, så ett stort GRATTIS till henne! :)


Busssssssssssssbajs.

Nu är jag hemma från skolan, så nu är det bara dyka ner i sängen och försöka sova! Pappa trodde jag var full när jag kom hem, snacka om övertrött tjej! Hahah. Som sagt så missade jag ju bussen men som tur var kunde morfar köra mig till Storå så jag kunde åka med Karin in. Sedan var det bara att sätta fart med att laga mat. Vi hade italienskt tema idag, så jag fick göra en olivsoppa som faktiskt blev mycket uppskattad. :)

Skriver mer imorgon för nu har jag nästan somnat! :)
Pussssss!

VÅÅÅÅÅR!

Idag när jag gick till bussen, som jag missade eftersom buss jäveln kom 5minuter för tidigt, då iallafall fick jag syn på något som faktiskt är vår för mig! Något som bara skriker vår. Dock vet jag att jag säkert är lite sent ute att få syn på dom men nu har jag sett med egna ögon! :)




7e mars

Just nu är jag väl i skolan och har några timmar kvar innan jag får åka hem. Kan lova er att ni har det skönt som slipper skolan på kvällstid. Även om det brukar gå ganska så fort så är det bra segt.

Jag blev att tänka så otroligt mycket på sommar och värme idag! Jag längtar så jävla mycket efter att det ska bli sommar, jag är så himla nära på att boka en resa och bara sticka utomlands en vecka! Någon som hänger på? :)
Tänk vad skönt det vore att bara slappa och sola hela dagarna. Funderar på att spara lite pengar och sedan kidnappa med Rikard utomlands. Synd bara att han jobbar jämt. Fast var ska man åka? Hahah. :)

Bilder från Turkiet förra året





Klart!

Sådär, nu är jag så gott som klar med hela listan. Eller iallafall nästan.. Jag har fixat tvätten och plockat upp alla kläder som låg överallt även dammat. Dock inte dammsugit. Jag har också nästan kommit på vad Rikard ska få när han fyller, men är inte helt säker ännu. Han är så kräsen! Sedan hann jag även bädda sängen och kasta lite skit som jag hade liggandes. Men jag han inte plugga, fast det är inte så bråttom med det. Bara jag hinner klart tills på tisdag! :)
Jag har till och med hunnit göra ett tidsinställt inlägg som kommer ut vid 7 tiden ikväll. :) Var bara tvungen att testa när jag kände att jag hade tid över! Får väl se om jag lyckades! :)




Jimmys bil ruta är inte så hel! Hahah..


Snygg kille!

Nyklippt och nya kläder!


To do list!

Nu jäklar ska jag göra en lista på saker jag ska hinna med idag!

1. Fixa tvätten
2. Plocka upp på rummet
3. Städa
4. Plugga
5. Börja ordna presenter till Rikard

Detta borde jag hinna göra på några timmar.  Lagom tills jag börjar skolan! :)

God morgon!

Fan vad jag har sovit, jag har faktiskt precis vaknat. Men skönt har det varit! Önskar att solen tittar fram idag så man kanske kan sitta ute innan man börjar. Jag har ju kvällsservering idag vilket innebär att jag inte börjar fösen kl 3. Dock kommer jag inte komma i tid eftersom det inte går någon buss som passar. Usch, jag orkar inte ha skola på kvällen. Jag vill hellre vara hemma och spela volleyboll med tjejerna! Det är så jobbigt att komma hem sent, jag måste liksom pringa från skolan till bussen idag för att hinna med 22 bussen hem till Löa. Sen hoppas jag min lilla fis kommer och hämtar mig från bussen så jag slipper gå när det är så mörkt ute. Hatar det!

Nu frulle! :)

Tattooooooooo!

Fan vad jag vill tatuera mig. Varför fick jag det inte när jag fyllde? Då hade jag ju kommit mig för att göra det. Nu velar jag bara o kommer aldrig för att göra det. Hahah, vilka bekymmer! :P



Jag har alltid velat ha ett hjärta på foten eller kanske ett svart i fyllt litet hjärta bakom örat. Även ett kors vore fint. Att det ska vara så nedrans mycket fint att titta på. Svårt att välja. Dock har jag länge funderat på ett hjärta.

   

Något jag också vill ha är tro hopp och kärlek. Så himla vackert. Dock vet jag inte var det skulle vara fint att ha det..



Någon som har något förslag på vad jag kan göra eller hur jag ska göra? :) Vill gärna höra era åsikter!

Internet!

Äntligen funkar internetet igen! Fan vad drygt det har varit utan internet, därför jag inte gjort några inlägg. Men nu är det tillbaka så jag tänkte berätta lite om vad jag har gjort idag. :)

Jag började vid 12 och hade samhällskunskap, sen åkte jag till Storå för att Rikard skulle till vårdcentralen. Den lilla fisen har fått öroninflamation. Stackare.. Efter det åkte vi vidare till Lindesberg hem till Fanny för att Rikard skulle klippa sig. Han blev så snygg så! :) Sedan var det bara att dra vidare hem och sätta igång med maten. Det fick bli spagetti med baconrör. Mumma! :)
Nu kollar vi lite på tv, och halvt på blocket. Vi letar efter soffa! :)

Sömnlös natt.

Just nu sitter jag hemma hos syrran. Hon är iväg till frissan så jag får sitta här ensam och vänta på att min enda lektion för dagen ska börja. Jag har precis skalat lite potatis så det är klart tills hon kommer hem. Nu tänkte jag slå ikull mig på soffan och ta igen mig lite, sov så jävla dåligt inatt! Helt sjukt! Så den här dagen ser nog utom som sådan att när jag har haft min svenska lektion åker jag raka vägen hem och kastar mig i sängen med en bok eller så tänker jag till och med vara så lat att jag bara slår på tvn. Kommer inte orka röra en fena! Hoppas att jag kommer kunna sova bra inatt åtminstone. :)

Nu är det tv och soffan som gäller, skriver mer sen! :)

Give me money!

Varför finns det aldrig något att göra? Vad brukar ni göra om dagarna, eller vad brukarna ni göra om ni har tråkigt? Jag har enormt tråkigt och inte en enda ide på vad jag kan hitta på! Är öppen för förslag kan jag säga.
Jag önskar jag hade skit mycket pengar så att varje gång jag fick tråkigt skulle jag kunna sticka och shoppa loss i affärer. Det är ett jäkla bra tidsfördriv! Dock kostar det, men oftast hittar jag endast massa snyggt när det inte är meningen att jag ska handla, men när jag ska köpa då hittar jag ingenting. Hjäääälp! Jag skulle behöva någon som bestämmde vad jag skulle testa och vad jag skulle ha på mig. :) En klädcoach helt enkelt. Någon frivillig? Hahah. Ne men iallafall, är det någon som har någon ide så tala om det för mig. Att ha tråkigt tar dö på mig. :)

Home!

Hemma från skolan = helt slut!
Skolan tar kol på mig trots att vi knappt gör någonting. Idag hade jag samhällskunskap sedan barteknik. Det var faktiskt ganska roligt. Dagen rullade faktiskt på bra och vips så var det dags att åka hem. Men innan det drog jag och Josse ner på stan för att sola en stund. Riktigt skönt var det! :)
Just det! Idag lunchade jag på Bellas med Rikard och Karin. Mysigt. :) Sedan gick vi in på iis och jag fick Älsklingen att handla lite nytt! Fan vad snygg han blev! Det blev en tröja och ett par jeans. Får se om jag lyckas få en bild på honom. :)
Nu är det mat! :)

Sussa sött!

Volleybollen gick bra, men det kändes att jag inte spelat på länge. Spelade uselt och blev trött direkt. Men kul var det! Jag skrev även upp mig på Zumban som ska börja här i Löa. Fasen vad kul! :)

Har precis hjälpt Rikard med lite saker, direkt efter slocknade han. Hahah, han är riktigt trött kan man säga. :) Nu är det dags för mig med att försöka knoppa in. Godnatt allihopa!

Smycken.

Malin ville se en bild på smyckena morfar gav mig igår. Så här kommer en liten bild! :)

Kika även in på Malins blogg! www.malinerlandsson.spotlife.se


Volleyboll!

Nu sticker jag och spelar lite volleyboll. ÄR SÅÅ TAGGAD! Har fan inte spelar på över tre månader pga mina nedrans revben. Men nu ska jag fan testa hur ont det än gör så SKA jag spela! :)

Hejhej!




Klänningar.

Jag fick en fråga om jag kunde visa lite kläder jag har, och då tänkte jag direkt att jag kunde visa lite av mina klänningar som jag måste börja använda oftare. De har inte precis blivit så flitigt använda. :)

Här kommer en bildbomb med massa klänningar!


Från en vän som sytt den till mig


Från bikbok


Från H&M


Från H&M


Från H&M


Från H&M


Från H&M


Synd bara att man är så vit, och att vädret inte var bättre så man kunde använda dessa. :)

:)

Jag tänkte att ni läsare skulle komma med lite förslag på vad ni vill att jag ska skriva om eller visa bilder på. :) Eller också om ni har några frågor ni vill att jag ska svara på. Det är bara ni skriver en kommentar så ska jag försöak göra det ni vill. :)

Trevlig söndag!

Nu är det söndag igen, och inte vet jag vad jag ska göra.. Söndagar är alltid en sådan dag man bara sitter hemma och inte gör någonting. Jag kanske skulle ta och städa rummet lite. Det är något som verkligen skulle behövas. Sen fortsätta med tvätten som jag började med igår. :) Det är ju ändå inte något kul väder, det är grått och regnigt. En riktig inne-dag alltså. En sådan dag man bara vill gå och gömma sig och hoppas på att det snart blir sol! 

Igår var vi bjudna på mat hos farmor och morfar. Det blev ganska sent. Kvällen bjöd på god mat och fika. :) Sen satt vi i köket och hade trevligt långt in på kvällskvisten. Jag fick även smycken av morfar, det var ett par örhängen med tillhörande ring och halsband. :)

Projektarbete.

Jag har helt glömt bort att visa er bilderna från vårat projektarbete vi hade förra veckan. Så dom kommer nu! :)














Målat.

Nu jäklar har jag varit snabb! Jag har målat 4 stolar och en iläggs skiva under bara några timmar. Det är fan bra gjort! Kunde inte göra mer eftersom färgen tog slut. Förbannat också, jag som hade sånt flyt! Får köpa mer färg och måla klart så fort det går. När färgen tog slut stoppade jag in en tvätt i maskin. Fan vad bra jag är idag! :) Jag bara gör så himla mycket. Känner mig riktigt duktig. :)

Ciiaaaoooo!

Nu sticker jag ner och målar! :) Hoppas det inte tar för lång tid. Vad ska ni göra idag? 
Jag får skriva mer sen! Puss


Lördag.

Lördag, skönt med en ledig dag. Det är välbehövligt! Fast tycker synd om älsklingen som jobbar och sliter häcken av sig. Men ska han ha sina dyra sterio prylar kostar det. Tur är iallafall att han är medveten om det! Dock önskar jag att även jag hade ett jobb jag kunde sticka till när jag är ledig. Men så är icke fallet. Jag får helt enkelt ta tag i stols målandet idag istället! Jag har ju hela dagen på mig! :)

Rikard var och hämtade en stol/fåtölj igår. Super fin. Jag bara längtar tills vi flyttar! :)


10år

Den här kvällen har varit så lyckad. God mat, vin och en hel kväll med massa skratt och galenskap! Vilken familj man har, den ena värre än den andra. Hahah. Herregud! En perfekt fredagskväll, precis som en fredagskväll borde se ut. Men denna kväll var egentligen något extra. Pappa och Åsa firar faktiskt att de varit tillsammans i 10år (gud vad tiden går!) Pappa hade köpt hem och lagat mat och även så dukade han upp fint med tända ljus. När Åsa kom hem fick hon en fin bukett med rosor. :)


I'm home!

Hemma efter en lång dag kan jag säga! Det känns att man tillbringat nästan hela dagen i en bil, min rumpa gör ont! Och man är helt konstig i hela kroppen, stel och öm. Men detär ju fan fredag idag! Äntligen. Funderar på om jag ska börja göra lite mat? Vad kan man äta en fredag som denna? Jag är sugen på något riktigt gott! Skulle vilja ha en riktig mysfredag ikväll. Får väl se hur det blir med den saken..




Var är alla kommentarer? Kan inte alla bara lägga en liten kommentar lite då och då? :)

RSS 2.0