Julbakning

Nu har jag kommit hem från en mys kväll med släkten. Tyvärr var inte alla där men kul hade vi ändå. Fina marsipan figurer, knäck, glögg och kola allt var gott! Haha. Känner mig uppsväld nu. Men men. Kolla mina snygga! :)


22.12.2011

Sitter och äter skinksmörgås och kollar på facebook. Snart dags att sticka till jobbet. Skönt med en lång dag och bil! :)
Efter blir de julbak! Hejhej!


Mys onsdag

Dagen har flytit på. Fick dock beskedet om att jag efter jul ungefär är arbetslös.. Känns sådär faktiskt!
Efter jobbet blev det bastu hos grannen. Helt perfekt en onsdag såhär innan jul! :) mysigt värre. Tillbringade hela kvällen där. Kom bara hem, hoppade in i duschen, hängde en tvätt, åt en skinkmacka framför Julkalendern och pratade med mamma. Men nu ligger jag i sängen för att sova. Ska börja tidigare imorgon. Få in några extra kronor förhoppningsvis! :) godnatt!


Snart jul!

Idag sov jag sjukt länge! Har så grymt svårt att somna på kvällen, måste vända tillbaka dygnet! :)

Blev undertid på jobbet idag. Riktigt skönt! Kom hem i tid för att direkt börja med maten. Sen kom pappa, Åsa och Oscar över på mat. Vi myste till det såhär en tisdags kväll! :) god mat och trevligt sällskap är aldrig fel.
Efter maten pratade vi lite och värmde lite glögg som vi tog framför Julkalendern.

Tänk! Det är bara 4 avsnitt kvar av Julkalendern! Det är ju ingenting! Vill inte att den ska ta slut. Den är ju så bra! :)

Nu ligger iaf jag och pluggen i soffan och myser. Har slängt in en tvätt också :)


Måndag 19 december

Maten är lagad och äten, julskinkan är klar, pepparkaks degen står i kylen och disken är diskad. Dock har jag varken hunnit med gröten, städning eller paket inslagningen. Hoppas jag hinner något mer senare. Nu är det Julkalendern som gäller! :)


4 advent

Känns som om det varit mycket att stå i denna helg. Tiden bara rusade iväg. Har varit på husesyn och Örebro för att handla julklappar. Spelat Wii och umgåtts hos grannen. Skjutit gran ätit hos pappa, slagit in julklappar, spelat volleyboll och klätt granen. Fullt upp! Imorgon hoppas jag hinna/orka göra gröt, mozartkulor, pepparkakor mm. :)

Ha en fin kväll. Nu ska jag fortsätta mysa med glögg och pepparkakor.


Kul dag!

Sitter i soffan, precis som igår. Tänkte ta mig en dusch snart.
Jag skulle göra gröt igår men när vi åt den idag smaka den bränt. Bara kasta alltihopa :/
Snart ska Rikard åka, precis som igår. Börjar bli trött på allt...

Såhär såg det ut imorse när vi kom upp. Lilla fisen har lekt lite med min blomma så det låg skit i hela soffan! :)


Tacomys

Vi har myst ner oss i soffan. Där jag tillbringat hela min dag då jag inte varit på toa.. vi har ätit lite tacos hoppas det gör susen för min mage med lite sallad! Tror det är bra att jag iaf får något i magen då jag inte ätit på hela dagen. Sen har vi satt på en film. :)


Hemma.

Blev Inge jobb idag pga min mage. Den är inte riktigt som den ska. Och inte blir de bättre! Tur att det är nära till toan. Kanske ska vara lite glad eftersom jag har haft tur i oturen. Att det komma nu och inte om en vecka! :) önskar de kunde gå över bara.

Legat i soffan hela dagen typ. Jag och kissen :)

Såhär ser vi ut båda två :)


Bajs

Jaha ännu en dag. En dag närmare JULAFTON! jag är som ett litet barn, längtar. Har precis kollat på Julkalendern. Vill inte att den ska ta slut!

Men denna dag att jag tillbringat mesta delen av tiden på toa. Har åkt på nå skit. Min mage är helt knas! Någon som vet, går de nå magsjuka? Hoppas det går över i natt annars fixar jag inte att jobba :/


Lucia

Shit vilka dagar det är nu alltså. Helt jäkla värdelösa! Dom bara regnar bort och blir halkiga! Gör det grymt jobbigt att jobba. Kaos helt enkelt. Och mitt huvud gör inte saken bättre, har så ont att inte ens 2 Alvedon har hjälpt de gånger jag tagit dom :/ önskar huvudvärken bara kunde försvinna! Imorgon ska jag upp tidigare än vanligt, börjar 9.30 imorgon så det är dags att sova nu. Måste orka upp imorgon! :)

Just, det är ju 13e idag, alltså lucia. Men inte fick man se nå Lussetåg idag inte. Härlig stämning!
Godnatt!


Lång måndag!

Idag känns det som om det varit en lång dag. Är nog för att jag haft mycket att göra. Dock har tiden bara runnit iväg efter jobbet. Jag åkte raka vägen till syrran när jag slutade och sedan vidare till Örebro. Hon skulle köpa lite julklappar. Sen bjöd hon på mat och vi var även in på Ica maxi. Efter det, typ flera timmar senare, åkte vi hem till henne och var där tills jag skulle hämta Rikard och Morgan i Örebro. Dom har varit på konstert :) nu äntligen hemma i sängen tänker jag sova som en stock! :) godnatt!


Tredje advent

Kommit hem från Arboga nu. Jag har hunnit duscha och Rikard gjorde en julskinka. :) så nu blir det mysa ner sig i soffan med julskinka, tomtegröt och Julkalendern. :) en perfekt söndags kväll. Dock synd att helgerna går så sjukt fort! Vill ha helg ett par dagar till helst. :)


Julbak

Just nu håller mamma och jag på att julbaka. Även Rikard är med på ett hörn :) det blir knäck och saffrans skorpor. Vi har också ätit lite julskinka. Gott! :) vi var även upp på stan och kollade här i Arboga. Det är jul marknad, så jag fick mig en liten tomte. Rikard köpte sig ett par handskar och en mössa :)


Lång dag och trött tjej!

Idag har jag jobbat som tusan. Känns som om jag är värd en skön säng nu..
Jag har städat hela lägenheten, noga!, vikit tvätt, gjort gröt, putsat speglar och fönster städat toan mm. Känns bra såhär efteråt.
Sen kom mamma ville och Roffe för att träffa kissen. Efter det åkte vi till morfar som fyllde år i fredags. Grattade honom och blev bjudna på mat. Fast innan maten åkte jag, farmor och ville ner till hytta för att kolla på lucia :)
Härlig lördag, men nu är jag trött! Natti!! ;)


Pyssel

Sitter här och pysslar lite samtidigt som gröten står och puttrar på spisen och Rikard är nere vid bilen. Mysig lördags förmiddag. :) tänkte göra en pepparkaksdeg också och försöka städa lite här i lägenheten. Få lite fint. Kolla om vi har nå mer julsaker att ta fram osv. Alldeles perfekt dag för detta känner jag :)

Precis klar med mammas två lingon kransar :)


Fredagsmys!

Jobbade idag sen var det snabba puckar hem för att göra sig redo och ta med killarna till Linde igen :) tog med oss lillen, tänkte att han och curre skulle hälsa på varandra. (och kanske bli kompisar) men det gick sisådär. Haha...

Men lille kille är så duktig! :)sen blev det god mat och godis efter det framför en konstig jäkla film :)
Nu äntligen hemma i sängen och skit trött! Somnar när som helst! :)

Så skönt med helg!


Mys mitt i veckan.

Idag har det varit en riktig slappar dag, om man bortser från jobbet då. Hämtade syrran efter jobbet och åkte till mejk. Sen kom Rikard och bestämde att vi skulle dra och käka, så så fick de bli. Efter det åkte vi hem och strax efter kom syrran och tobbe på besök :) vi myste och drack glögg. Älskar glögg! Passar så bra trista mörka kvällar :) vi kom fram till att vi ska försöka ta med och vår lilla misse för att träffa curre imorgon. Se hur dom funkar ihop, kanske kommer leka som tusan! :)

Nu sov dags! God natt :)


Veterinären

Nu var första vaccinations sprutan tagen. Han var så duktig så och var helt kry! :) nu springer han runt och busar som en galning hemma. :) själv är jag sjukt trött med jordens huvudvärk efter vurpan igår :/ Alvedon tycks inte hjälpa..


Snö?! (försenat)

Kul att vakna upp och det är helt vitt ute! Hade jag inte haft detta jobb skulle jag bli glad, men nu!? De känns sådär att åka till jobbet när man ska åka moppe i detta väder! Vem gör de? Håll tummarna att det kommer gå vägen.


Ren och fin!

Jaha, ännu en dag har gått. Och det är nu 18 dagar till julafton :) idag var det jobb som gällde och efter detta har vi mest åkt runt och hälsat på folk då Rikard velat visa nya bilen för alla, haha!
Väl hemma blev de lite pyssel med kissen. Han fick klorna klippta och sin första dusch! :) stackarn frös så mycket efter att jag fick ha honom på min magen med en filt. Och där har han legat hela kvällen, tills nu då. När vi för flyttat oss till sängen för att sova. :)


6 december

Nu är jag redo för jobbet. Upp i någorlunda tid. Har hunnit duscha, prata med mamma, ätit frukost och kollat på Julkalendern. :) så nu är det bara att bege sig till jobbet och hoppas på att det är en lugn dag idag :)


Äntligen hemma!

Känns som om de varit en lång dag trots att det var undertid på jobbet och lite post. Fick även mat hemma hos bosse och Annette. Men jag hann knappt hem efter jobbet då det var dags att åka igen. Så idag har jag besökt Säter. Rikard skulle köpa däck till nya bilen. Tog lite extra tid då de precis började snöa när vi åkte. Undrar hur de kommer se ut imorgon när man vaknar? Helt vitt eller bart på backen?

När vi kom hem blev de Julkalendern. Älskar årets julkalender den är precis som en julkalender ska vara :)

Försökte ta en bild på balkongen idag. Blev inte alls bra! (de vita sträcken är snöflingor som åkte förbi)


Maat!

Fan vad gott det var med mat! Riktigt efterlängtat. Tur att fisen höll vad han lova och gjorde i ordning fläskfilen. Trots att det blev sent, men bättre sent än aldrig har jag hört :)


2 advent

Jaha söndag igen då. Och redan andra advent. Känns som om jag säger så jämt men tiden går riktigt fort. Redan måndag imorgon, längtar inte. Börjar känna mig krasslig! :/
Har haft Oscar här idag, blev en sopplunch på cafet sedan hem och mysa i soffan med en film. Efter det kom Elin och vi prata och tog en advents fika. :) nu har även hon åkt så jag passar på att sjunka ner i soffan och bestämma helt vad jag vill kolla på då Rikard inte är hemma :)

Måste även tacka Julia för en toppen kväll igår! Roligaste afterski jag varit på! :) och ännu ett grattis! Nu är du 20år :)


Meeer juuul!

Jaha, nu har jag fått upp granriset och belysningen på balkongen. Hann inte det blev dåligt väder. Nu ser de ut att komma massa snö blandat regn. Stackars fisen är ute och byter däck på sin bil :/
Jag har slagit mig ner i soffan efter att ha hängt en tvätt. Jag tänkte att jag snart också ska försöka baka lite om jag hinner. Är fan sjukt trött! Usch.. Måste nog vila lite innan kvällen. Det är nämligen så att vi ska på "afterski" ikväll! De ni! :)


Morgonmys!

Godmorgon! Nu är de Julkalendern som gäller! :)


2december över går till 3..

Idag har jag jobbat. Kallt som satan var det! Stog och försökte få upp värmen i varenda trappuppgång! Usch..

Gick bra på jobbet och blev tidigt hem. Väl hemma satt Rikard och Tim och spela musik. Efter Tim åkt hade vi grymt tråkigt så de blev en vända till Fanny och Jonas. Vilket var ett bra tag sedan! Vi hälsade på deras bebis och snackade skit. :) sen kurrade magen så vidare till storå för pizza och träffa elin. Sen blev de lite hockey.

Efter det hem och massa soffmys! Och för Rikard givetvis blocket! Tror de är en till i familjen som gillart! Dags att sova imorgon ska de fan bli lite gjort! Godnatt! :)


Jag vet inte

Är det någon som vet vilka tider Julkalendern går? Jag vill fan kolla, as mysigt ju! :) man måste ju se om den är bra, är den de är det ju värsta julkänslan! :) haha.

Har precis fått i mig lite frukost och slängt i en tvätt. Får hoppas Rikard kommer ihåg att hänga upp den :)
Nu dags för jobb!


Chokladkalender...

Var är min? Varför har jag inte fått någon? :(


1 december

Första december idag. Jag har sett julkalendern och haft besök av Rikards mormor, morfar och Linnea! :) Det blev lite glögg, lussekatter och pepparkakor. Nu fattas bara snön.. Jag vill ha snö men ändå inte. Bävar för att åka moppe när det är massa snö ute. Och jag är sjukt glad att det ännu är ganska varmt ute. Men snö hör ju till vid jul, men det får gärna komma natten till julafton, då skulle jag bli glad! Längtar sjukt mycket till julen, jag är som en liten unge som knappt kan sova om nätterna. Men nu är det december och alltså bara några veckor, sen är det jul! :) Mys! Snart klar med alla klappar. Dock de svåraste kvar, mamma och RIKARD?! Vad sjutton ska man hitta på?

Ska bli skönt sen när jag är helt färdig så man slipper tänka på det något mer, och kanske börja köpa lite åt sig själv och lite mer julsaker om pengarna räcker till. Skulle behöva handla lite saker till lilla fisen. Han behöver en bur, lite leksaker (eftersom han gör sönder de flesta, vilket tyder på att han gillar de), sen är det nog tusen grejer till att köpa. Typ lite så vi kan göra julgodis. Shit vad både tiden och pengarna rinner iväg?!!! Lite smått panik kanske? Hm, jaa! Älskar julen men jag oroar mig för alldeles för mycket..

Nu ska jag forstätta kolla på en film som går på 3an, det är typ askungen fast nyare verision och inte tecknad! :) Ha en bra kväll!


Såhär låg han hela morgonen igår, jag ville knappt resa mig när jag var så illa tvungen, kom nästan försent till jobbet! haha

RSS 2.0