Internet.

Nu är pappa, Åsa och Oscar borta i Åre över ett par dagar, så jag har haft turen att låna deras internet. :) Fast hhan sa på ett villkor, vilket var att vi under tiden letade rätt på de internet vi själva ville ha hemma sen. Men det ska jag göra någon dag, fast nu tänkte jag faktiskt blogga lite.
Idag har det varit rätt lugnt, har hållt på lite med flotten inför imorgon då det är båtorientering. Vet dock inte om jag ska vara med. Känner inte riktigt att jag har någon lust, men vi får väl se. :)
Igår var vi över hos grannen på lite kräftor volleyboll och annat mys. Det var riktigt trevligt! Synd bara att jag jämt är så utsatt av alla mygg! lir galen, klarar knappt av att vara ute på kvällarna.

Nu tänkte jag gå och göra lite käk, Rikard är iväg på cafet med Robin, Fanny och Martin. Själv stannade jag hemma. :)

Söndag.

Söndag och vi har nu bott i lägenheten nästan två veckor borde det vara. Har dock inte hunnit fixa något internet så nu är jag och tjuvar lite på pappas. :) Vi ska försöka fixa allt så snart som möjligt för nu vill jag börja blogga ordentligt igen! Det händer ju så mycket jag måste berätta om. Och hur underbart är det inte med sommar?! Jag hoppas iallafall att ni har det bra, och att ni vill fortsätta läsa min blogg trots att jag just nu inte är så bra på att uppdatera. Men snart, jag lovar! Pusss! :)

RSS 2.0