I'm back!

Förhoppningsvis kommer jag snart kunna skriva dagligen igen. Jag har haft en jäkla massa att göra nu under några veckor helt enkelt och mitt i allt blev jag datalös. Den har jag lämnat till Martin för han ska fixa den lite åt mig. JAg jag sitter här och betalar räkningar, (pappas dator) Snart ska jag hem till mig. Jag har ju hunnit flytta nu också. Allt på samma gång nästan. Bal, student, jobb och flytt. Allt! :) Men kul är det. Så fort jag får min dator och vi fixat bredband i lägenheten ska jag allt blogga som fan! Det lovar jag. Jag ska också visa alla fina bilder jag har från balen och studenten osv. :) Men nu måste jag kila. Tror det börjar åska. Ska hem och laga mat nu iallafalla. Sen får jag besök av kusinvitamin. :)

Måndag.

Igår blev det Örebro nästan hela dagen, bra trevligt var det. Efter detta for vi ut på flotten och gled runt hela kvällen. Tog lite bilder men har tyvärr inte sladden hemma så kan inte lägga in bilder varken från igår eller balen. Men jag ska försöka göra det så fort jag får hem sladden. Men nu är det så fint väder så nu kan jag inte sitta här mer, nu gäller det att dra ut på flotten o steka! :) Ikväll är det studentfest, får se hur det blir. :) Ha en underbar dag alla!


Fullsmäckat!

Nu har det varit ett jäkla hekt! Idag var det upp tidigt för att först göra sig iordning och sedan åka på jobbintervju i Lindesberg, sedan vidare hem mot Löa för att fixa naglarna. Efter det stod jag ute vid hytta i Löa och bytte om till studentklänningen inför fotograferingen. Och sedan var det bara att snabbt åka vidare mot Arboga och 70års fest. :) En kul dag fast lite smått stressig. Men det är nu det börjar. SHIT! :D Tyvärr kommer ja ginte vara så aktivt bloggare denna vecka, men jag försöker så gott det går och så fort jag hinner gör jag ett inlägg. Jag SKA försöka göra ett varje dag, men det kan bli svårt. Imorgon är det bal så då kommer jag troligtvis inte hinna göra något inlägg tyvärr. Men bilder lovar jag att jag kommer lägga ut, alltså bilder från balen. :) Puss på er, jag känner mig så jäkla glad idag! :)


Jag och en fis gris! :) <3

Klassen är hos mig!

I tisdags hade vi lite klass mys hemma hos mig. Har tyvärr inte haft tid att varken lägga upp bilder eller skriva något sedan dess. Men nu kommer det. Vi träffades hos mig för att bara umgås, och det gjorde vi också. Vi spelade kubb, grillade, bakade kladdkaka, åkte och spelade fotboll och vi hann även med lite kort innan alla åkte hemåt. :) Riktigt mysigt var det, konstigt att man inte gjort detta tidigare. Dock var det tråkigt att alla inte kom. Det var ju faktiskt bara halva klassen här tyvärr.











RSS 2.0