Soliga dag.

Vilken värme det är idag! Helt galet varmt. Men jäklar vad jag svettas i mina jeans och svarta linne. Hade man fattat att det skulle vara denna värme hade man klätt sig annorlunda. Men jag ska inte klaga, jag ska vara glad att solen äntligen hittat hit vilket den knappt gjort på hela sommaren känns det som. Idag hämtade jag upp Elin och åkte in till Lindesberg. Vi träffade Rikard och Simon och tog en lunch på wookhouse. Riktigt gott, synd bara att man blir mätt direkt! :) Efter det gjorde Rikard ett riktigt impulsköp! Fyfan. Han åkte till Gusselby och köpte en cross. Undrar hur väl använd den kommer vara? Nu tänkte jag hitta på ngåot roligt en stund, får se vad det blir. :)

Hos pappa.

Har precis betalt lite räkningar och nu tänkte vi kolla på fångarna på fortet tillsammans med pappa, Åsa och Oscar. :) Känns nästan som om det vore fredag och att det var fredagsmys som stod på listan men så är icke fallet. Men imorgon är det fredag skönt! Då blir det Linde en säng för att luncha där med några stycken. Sedan vet jag inte vad det blir. Men nu ska jag sluta skriva för nu börjar fångarna på fortet! :)

Kollade lite på mina gamla bilder jag hade på pappas dator, blir ju lite full i skratt åt en del. :)

Men titta här vilken spinkis! Önskar jag var sådär smal nu! :/

Nattinatti!

Tvättat hela dagen och umgåtts med Elin. Men hon åkte hem när hon hörde att vi skulle röra lite på oss. Godispåsen lockade mer tyckte hon. :) Så det blev en massa prat och lite tennis med Alex, Rikard och Robin. :) Det är fan kul, jag måste spela det oftare. Bara jag har någon att spela med trots att jag skjuter som ett arsel. Kul är det iallafall. Efter det åkte vi en snabbis till Farmor och Morfar för att hälsa på. Men nu måste jag hem till pappa och lämna tillbaka internet. Fan att vi måste fixa ett internet nu. Jag måste ha ett!! :) Hoppas er dag varit bra nu åker jag till pappa. Sen fortsätter jag med den där jäkla tvätt högen som aldrig minskar (känns det som).. Sen blir det en film med fisen för han måste ta det lugnt och sen sova, stackarn ska upp tidigt imorgon. Sov gott nu !


Tvättar för fullt!

Startar dagen med lite soffmys igen. :) Jag vaknade tidigt och då menar jag tidigt! För att få upp älsklingen ur sängen och iväg till jobbet. Sedan somnade jag om och vaknade ett antal timmar senare. Jag la in en tvätt eftersom jag har tvätt tid idag. Sen gick jag upp och la mig i soffan med Elin. Vi har tagit lite frukost men nu kollar vi på tv igen. Ganska slött måste jag säga.
Tur att jag måste hålla mig hemma eftersom jag har tvättstugan idag! Då får man vara hemma och slö, eller? :) Skulle dock behöva diska lite och göra rent i köket med men det tar jag senare. :)


Elinpelin

Idag har Elin kommit hem igen. Eller ja hon kom hem igår men hon kom hem till mig idag! :) Vi har mest bara suttit och pratat sen kom Rikard hem då spelade vi lite tennis sedan åkte vi och lånade massa filmer så nu har vi slagit oss ner i soffan med godis och ska börja kolla på lite filmer. :) Känns skönt att äntligen ha henne hemma.  Nu kommer alla galenskaper börja igen! :) Nu har jag inte tid mer. Skriver mer senare :)



Regning måndag.

Idag är det måndag och en regning sådan. Jag har inte gjort ett dugg idag och är nu så rastlös att jag inte vet var jag ska ta vägen! Måste verkligen hitta på något, men vad?! Det tar sakta dö på mig att bara springa runt hemma utan att göra något. Är väl okej till en början men nu är det riktigt tråkigt. Hade ju varit helt okej om man hade någon att umgås med. Fast helst av allt skulle jag ju vilja resa bort och bara försvinna från detta höst väder. :)

I helgen var det stråssadagen och volleybollturnering. Tyvärr gick det inte hela vägen för mitt lag men Rikards lag vann hela turneringen för herrar så ett stort grattis till dom! Riktigt roligt måste jag säga. Och dom var super duktiga!

Nej nu måste jag kila, Rikard ligger i soffan och väntar på att vi ska göra något. Var bara tvungen att göra ett litet inlägg medans jag är hos pappa och har tillgång till internet! :)
Hade så bra! Pusss!

Storhandla!

Nu är det dags för storhandling! Kusin vitamin kommer snart och hämtar upp mig sen blir det kopparberg för att handla massa mat! :) Finns ändå inget roligare att göra nu eftersom det regnar ute.. Varför kan det inte bara vara varmt och massa sol för? Aja, nu kommer hon. :) Hejhej.


Vill inte ens se ut...

Kommentera mera!

Dåligt med kommentarer här tycker jag! :) Dags att kommentera mera. :)


Någon gång tänker jag bli rik!

Knappt så att jag själv tror att det är sant. Men jag vaknade 12.30 idag. Helt galet. Då kan man säga att jag har sovit länge! Somnade på soffan igår kväll både jag och Rikard sen runt 8-tiden vaknade jag och vi gick in till sängen och la oss. Sen vaknade inte vi försen 4 timmar senare. Så jag har bara hunnit käka frukost och betalt lite räkningar. Inte allt för kul. Ska även åka och handla idag, börjar bli tomt i kylen! Rik det blir man nog aldrig. Bara en massa utgifter. :) Dock har ju jag bestämt att jag någon gång i framtiden ska bli snuskigt rik. Fast exakt när det blir av vet jag inte. :)
Älsklingen är iväg och tränar nu sen ska han åka till jobbet. Så jäkla tråkigt när han jobbar eftermiddag. Men jag klarar mig, tänkte köra lite zumba här hemma när han åkt till jobbet. :) Skulle vilja spela både volleyboll och tennis idag men det är en aning svårt på bara en person. Hahah!


Kanske ska träffa detta mongo idag. Man kan inte tro att vi är släkt! :)

Kvällsmys.

Hemma från volleybollen och nu blir det att inta soffan. Har gjort iordning en god macka och lite yoghurt. Hoppas det är något bra på tvn ikväll. Vi kollar alltid på film så snart har vi nog sett våra filmer vi har här hemma säkert 3ggr per film. Känns som om det är dags att skaffa lite nya filmer. Ingen som har någon ide på bra filmer eller förslag på något bra som går på bio. Har ju fortfarande kvar massor av min biobiljetter jag vann. Känns som om det är dags att använda dom. Fast det kommer ju en mörkare tid snart. Hösten och vinter är ju perfekt för mysiga bio tillfällen. :) Nu tänkte jag kolla på filmern som börjat på 3an. Ha en bra kväll och sov så gott! :)


Saknar lilla Ralf där hemma. <3

Trött och sliten.

Trött och sliten.. En kort sammanfattnig på hur jag känner mig idag. Men efter att ha slappat hela dagen tänkte vi spela lite volleyboll senare. Tennisen igår gick faktiskt bra har dock lite träningsvärk men det var riktigt kul. Blir att göra fler gånger. Får öva lite så jag blir en aning bättre kanske. :) Efter tennisen igår så åkte vi till Stråssa och spelade volleyboll. Efter det blev det utgång. Dock bara på bistro men jag hade roligt. Det är väl anledningen till att jag mår som jag mår idag. Jag och fisen har precis tjockat oss med en pizza men det springer vi av oss på volleybollen senare. :)

Tennis!

Ojojoj, idag blir det premiär på tennisplanen för min del. Får se hur det går. :) Jag, Rikard, Syrran och Tobbe ska spela idag. DEt ska faktiskt bli kul, har alltid velat lära mig eftersom Rikard tycker det är så kul att spela. Så jag får väl tala om sen hur det gått. :) Nu kommer nog snart Fisen hem från jobbet så vi kan göra lite mat innan vi ska åka och spela. :) Jaaaa nu kommer han. Måste sluta så jag kan fixa maten, det blir tonfiskröra med pasta! Ha en bra dag.

 

Om planering!

Det blev lite ändrade planer. Vi åkte först till Wille och firade han efter det blev det räkor för fulla muggar. Fick till och med sällskap av Tim och Linnea :) Sedan blev det en flotte tur med fiske. Men jag måste säga att sommaren tyvärr är slut för fy fan vad kallt det blev direkt solen gick ner. Satt med tröjor och filtar men inte hjälpte det. Nu är det höst kan jag ju säga. Och inte blev det några fiska heller, dom har nog gått i ide. Linnea var den enda som var i närheten av fisk. Tycker det börjar bli dåligt med fisk i vår sjö. Aja, det finns ju fisk på affären om man nu vill äta de. :)

Idag gjorde jag en frisyr på mig själv som jag faktiskt blev mycket nöjd med och jag försökte ta någon bild innan vi åkte iväg på kalas men jag tycker inte att bilder gör frisyren rättvisa tyvärr. Men men kan ju iaf visa er trots att det ser bättre ut i verkligeheten :)



Räkkalas!

Idag ska nämligen jag och älkslingen ha lite räkkalas innan vi ska iväg på det riktiga kalaset. Hoppas bara räkorn hinner tina ordentligt. Men medans vi väntar tänkte jag hoppa in i duschen en snabbis sedan börja med allt som ska vara till räkorna. :) Kommer bli mumsigt!


God morgon.

Jag vet jag har sovit ganska länge men vad ska mna annars göra hela dagarna när man ändå är ensam? :) Solen skiner idag och jag väntar på att älsklingen ska komma hem. Är det något kul som händer i helgen hörrni? :) Tyvärr tror jag att fisen ska jobba hela helgen men han kommer ju hem på kvällarna.
Idag, senare på eftermiddagen, ska vi åka på kalas, Wille Rikards lillebror fyller faktiskt 3år idag. :) Så sen blir det att gratta honom. Ett GRATTIS till honom nu också. :)

Nu tänkte jag gå och diska. Hejhej!

Nu var de klippt!

Jaa nu var det klippt. Jag och fisen åkte till Linde för att Fanny skulle klippa honom. Det slutade med att jag med blev klippt. Förstå vad underbart skönt det känns. Allt slitet hår är borta och mitt hår lever igen! Det var otroligt länge sedan jag klippte mig. Får tacka Fanny enormt. :) Efter detta blev det en sväng till Stråssa för att spela lite volleyboll. Och nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att de varma mackorna ska bli klara och att Rikard ska duscha klart så vi kan ha soffmys och äta varma mackor framför tvn. :) Är det något bra på tv ikväll någon som vet? :)


Måste ju erkänna att nu har jag en enorm saknad efter detta mongo! Dags att komma hem nu va. :)

Förvandling..

Fan vad kul det vore med en förvandling. Låta någon bestämma het över en. Göra om en. Fixa ny frisyr kanske färga håret precis som den tycker. Jag skulle fan vilja göra en förändring på något vis. Typ gå till frisören och säga "du får göra precis vad du vill". Men skulle man våga? Det vore iaf kul att bli stylad av någon som vet vad den gör. Någon som ser mig och precis vad jag passar i. Det vore något. Kul ju! :) Vilken ide jag har alltså. Hahah. Men ibland kan det faktiskt vara lite kul med en förändring. Jag vet ju iaf en sak som jag måste förändra, jag måste verkligenbörja träna eller något. Det jag äter börjar fastna på sina ställen. Inte kul, kanska LCHF/GI som är dags igen. :) Får se vad jag gör. Men det är kul att känna sig fin och det gör man ju om man är nöjd med sin kropp. :) Har jag inte rätt?

Höst?

Är det nu hösten kommer? Igår regnade det hela dagen, översvämmning lite här och var idag. Det regnade verkligen från att jag vaknade till jag gick och la mig. Verkligen öste ner. Idag är det bättre men det är lite kyligt ute när solen går i moln. Kom precis hem ifrån Farmor har varit där och ätit lite pannkaka, mumma! :) Igår var pappa, Åsa och Oscar här, vi åt tacos och sedan fikade vi och kollade på film. Riktigt mysigt! :) I förrgår var mamma här och hälsade på tillsammans med Annette och Kenneth. Det händer inte så mycket mer annars, det är ganska så tråkigt att gå hemma hela dagarna utan att göra något. Fast man får ju en del gjort här hemma också. Jag har tvättat, diskat, plockat och städat hela lägenheten. :)

Jag hoppas snart på att vi kan fixa vårt eget internet så jag inte längre behöver tjuva pappas. För då kan jag också vara lite duktigare att uppdatera här på bloggen. :) Kan visa lite bilder från lägenheten om det är någon som vill se. :) Nu tänkte jag vila lite, var uppe halva natten och tvättade, så ha en underbar dag kanske gör något mer inlägg senare. Bäst att passa på när man har internet hemma. :)

Torsdag.

En tråkig vanlig torsdag är det idag. Jag har spenderat mesta delen av dagen i sängen med massa filmer. Sedan har jag även spelat volleyboll. Dock gjorde jag illa mig och kunde inte fortsätta spela. Det var lite tråkigt, men nu sitter jag här hemma och kollar på ullared och tänkte äta grapefrukt. :) Mumma! Ska lägga alla kuddar jag har i hela lägenheten på en hög så att jag kan lägga upp foten. Jäkla tår att göra ont!
Imorgon är det fredag skönt! :)
Ha en bra dag nu allihop.

Förresten, blir av med internetet nu så jag kommer inte att skriva så värst mycket de närmaste dagarna.. Men jag lovar vi ska fixa eget internet! :) Puss!

Funderingar..

Sitter här och försöker fördriva lite tid.. Jag håller på att komma på något jag och Fisen kan klä ut oss till på film maskeraden som kommer vara i oktober. Det är inte lätt att komma på något, man fastnar liksom vid samma grej hela tiden. Ingen som har någon bra ide? Skulle vara kul om vi var ett film par eller åtminstone hörde ihop. :) Grease.. aladdin.. musse pigg.. askungen.. Det finns så mycket! Jag vill ju vara nå skit bra som man verkligen ser vad vi är för något. Älskar maskerader men fy fan vad svårt det är att komma på vad man ska vara, och att hitta grejer så man kan vara det. Därför tänkte jag börja i tid. Jag har ju faktsikt god tid på mig trots allt. :)

Såhär såg jag och älsklingen ut i lördags på båtorienteringen då det var western tema. :)
 

Kvällsdopp!

Jag har nyss varit och tagit ett dopp i sjön med syrran och Tobbe. Riktigt skönt var det efter att ha varit i vår varma lägenhet. det är helt sjukt vad varmt det blir här inne om dagarna. Nu tänkte jag fixa något att äta sedan sätta mig i soffan i min ensamhet och kolla lite på tv. :) Hoppas på ännu en härlig dag imorgon. Tråkigt bara att älsklingen jobbar eftermiddag. :(

Puss!



Vackra dag!

Idag är det ännu en fin dag. Dock har jag inte så mycket att göra. Känner mig bara trött och hängig, men det får man faktiskt göra ibland. :) Just nu väntas en god middag med älsklingen. Kan ju tala om att det doftar ljuvligt från köket och grillen. Det blir hasselbakspotatis med grillat kött och vitlökssås. Det är inte fyskan! :) Men efter maten åker fisen till jobbet och jag blir själv hela eftermiddagen/kvällen.

Igår kom syrran och Tobbe hit så vi åkte ut på flotten och fiskade, badade och käkade gott (kräftor)! Det var en ritkigt fin kväll. Men vi var inte ute så jätte länge eftersom Moa skulle hem och lägga sig i tid. Den stackarn har ju inte semester.

Nu ska jag duka, ha en bra dag! :)

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Redan 2 augusti det är helt galet vad tiden går fort. Nu har jag och Rikard bott här i mer än 1,5månad. Men vi trivs och tycker det känns riktigt skönt att ha något eget. :)
Just nu är han iväg för att träna efter det ska vi ut på flotten för att sola och bada innan han ska iväg till jobbet tråkigt nog. Men sånt är livet, vet ni vad jag fick göra igår? Rikards telefon är trasig så det är lite svårt att nå varandra. Han och Simon samåkte in till jobbet igår men Simon skulle ha andra skift så han fick åka hem igen medans Rikard var kvar. Men då tänker Rikard att jag kan hämta honom, vilket jag kunde. Men det är mycket svårt att hämta någon med en bil utan nycklar. För såklart hade ju Rikard sina bilnycklar med sig, och mitt i allt har han heller ingen telefon så jag får inte tag på karln! Riktigt typiskt. Men det ordnade sig, jag stack hem till pappa och snodde volvon över natten. :)

Nu tänkte jag ge mig på ett ps3 spel som jag lånade av Tobbe igår. Får väl se hur det går har aldrig fattat mig på sånt där..



Sommar!

Fan vad dålig jag blivit på detta. Glömmer ju bort att jag för en gångs skull har internet. Men men..  Är det nu sommaren kommer? Lagom till fisen ska börja jobba igen och jag ska springa runt själv hemma. Kul! Aja, blev tv flotte turer idag och även en sväng till Lindesberg för att gratta syrran som faktiskt blev 21år igår. :) Så grattis på henne. Jaaajust! Jag får heller inte glömma att vi var till Örebro imorse, gissa vad jag köpte. Utemöbler! Så nu blir det steka på balkongen. :)

Tänkte visa lite bilder från min bal och student. :)






























RSS 2.0