Volleyboll.

Idag har skolan varit lite smått seg. På svenskan skulle vi bara leta på en roman som vi ska läsa sen fick vi sluta. Efter det hade vi projektarbete lite snabbt och sen åkte vi hem till Andreas och spelade kort. Sen var det alkoholhantering, och jag fick veta att jag fick VG på provet! Sen var det slut! Då åkte jag och Josse ner på stan för att käka, vi åt på Bellas. Muma! Plus att jag köpte en mössa på iis och lite julklappar till min och Rikards julklapps kalender :) Sen var det äntligen dags för premiären av första volleyboll träningen i Linde. Det gick bra och var förvånadsvärt roligt! Blir träning på torsdag igen. Kul! Hoppas jag gillar det så jag fortsätter spela, det skulle vara perfekt!

Nu vill jag bara tala om för er som inte vet, IMORGON ÄR DET STUDIEDAG!!!


Klappar.

Nu har jag kommit hem från Örebro, och nästan alla klappar är köpta. Det är så skönt att vara ute i tid! Tänk det är lite mindre än en månad kvar och alla klappar är klara, nästan! Jag har lilla mamma och syster kvar. Sen tror jag vi ska hitta något till Roffe också. Men det är iallafall inte mycket kvar. :) Plus att jag inte kunde låta bli att kolla lite extra om det var något som jag ville ha. Såklart hittade jag lite, men hade velat ha massa snygga kläder också fast jag hejdade mig. Nu vill jag att Rikard ska komma hem med massa godis så ska vi sätta på en film sen bara mysa! Jag är så sötsugen så jag nästan skulle kunna äta socker! Vad är det för fel på mig? Jag dör om jag inte får mitt dagliga intag av godis. helt galet, jag borde väga 400kg så mycket sötsaker som jag vräker i mig. Men det börjar märkas, lär göra något åt det faktiskt. Men jag kan inte hålla mig ifrån godiset.

Jag la precis märke till att allt var svart!


Det är ett pannband från intersport för 190:-, två bhar från cubus 199:- och ett par shorts från bikbok för 199:-.



Sömntuta

Vad är det för mening att gå till skolan när det bara är en lektion? Jag var super trött imorse, vaknade inte ens av Rikards väckarklocka. Utan jag vaknade vid 10.00 och trodde Rikard skulle ligga bredvid. Men icke! Sen gick jag upp och gjorde mig klar för skolan. Hade en lektion i en timme sen var det bara att gå hem igen. Så jag gick hem och satte på en film sen sov jag djupt ända till 15.00. Jag är fortfarande trött! Vad är det med mig? En kall julmarknad var nog inget som min kropp klarade av, måste vara därför jag är så trött. Jag tvärsomnar så fort jag ligger ner. Nu ska jag bege mig mot Örebro tillsammans med syster! Ska försöka köpa de sista julklapparna och kanske hitta något kul till mig själv också. Jag behöver verkligen en mössa i denna kyla!

Julmarknad

Nu är jag äntligen inne i värmen! Otroligt skönt efter en frusen dag på julmarknad. Usch! Jag hade hur många lager som helst på mig men ändå frös jag massor. Fötterna var stelfrusna. Men tiden rullade på bra ändå, fast var lite tråkigt att stå själv. Men det är iallafall skönt att det är klart och att jag är hemma. Eller nästan hemma, är hos mamma i Arboga. Men ska snart behöva sätta mig i en kall bil och fortsätta vidare mot Lindesberg. Inte kul, och jag är så himla trött. Har inte sovit bra på super länge. Som tur är har jag sovmorgon imorgon, underbart! Men det är inte kul att behöva åka till skolan för att ha en lektion! Men det är en lektion jag måste på eftersom vi har genomgång till provet nästa vecka. Nu ska jag nog hoppa in i duschen för att få upp värmen lite! :)

Kallt..

Vädret dödar mig! Det är på tok för kallt nu, gillar det inte! Kan inte ens titta ut utan att bli en isbit. Känns deprimerande. Nu behöver något uppiggande och glatt hända känner jag. Annars vet jag inte vad..
Idag kom Moa-Lina och Tobbe hem så jag och Rikard fick sluta vårat arbete som kattvakt. Men det har varit mysigt, varit helt själva i lägenheten med lilla Curre. Efter att vi åkt från dom fortsatte vi till Stråssa och hälsade på Rikards mormor och morfar. Sen var jag tvungen att åka vidare till Arboga eftersom jag ska hjälpa mamma imorgon. Men jag är så himla trött, vilket man verkligen blir efter att ha varit ute och kört bil halva natten och sen sovit 4 timmar för att sedan gå upp. Men men.. Helgerna och veckorna går på tok för fort! Herregud, man hinner inte med.






Fredag

Äntligen fredag! Det ska bli skönt med lite helg, men jag tror tyvärr jag börjar bli sjuk igen. Vilket jag inte gillar!
Inatt har jag inte sovit alls bra pga en katt som legat och gosat med mitt hår och verkligen sovit PÅ mitt huvud! Man kan verkligen säga att namnet passar honom, Curre. För nog fan kurrar han.
Idag blir det nog lite mys fredag och troligtvis lite bowling! :) Hoppas på god mat innan och kanske idol.

Trött

Nu har jag nästan precis vaknat, det blev en mycket lång natt! Jag har ont i huvudet.
Jag börjar inte försen om några timmar så jag ska väl hoppa in i duschen och sen packa ihop mina grejer och flytta till syster. Hon åker till stockholm idag så jag ska vara lite barnvakt i några dagar! :) Men det är bara mysigt. Får se hur jag kommer orka med denna dag, känner mig helt seg. Har ingen lust att servera nu alltså!

Snö

Gud vilket snöoväder det är ute! Och jag som ska köra på folk, inte kul. Kom precis hem från örebro, har släppt av några på Ritz. Nu är det bara vänta tills de ska hem igen. Gillar inte att köra bil i detta väder. Speciellt inte heller när jag själv är sugen på utgång! Hade varit grymt kul att dragit ut idag och det hade passat perfekt eftersom jag inte börjar försen kl15.00 imorgon.

Jag fick mina kläder igår som jag beställt!



Detta är från H&M
Linnet kosta 129:-
Tränings thigtsen 99:-


Mina converse som jag beställt från nelly.com!

Men jag blev så besviken, det jag först hade velat ha är klänningen jag beställde men tydligen blev det nå fel så jag kommer inte få den.

24 november

Idag var det en helt klart ovärd dag! Började som vanligt vid 08.40 med psykologi, gjorde klart det sista på arbetet sen fanns det inget mer att göra försen vid 11.15 då det var studentkommite möte. Efter det gick jag hem till Rikard. Nu sitter jag här utan att återigen ha något att göra. Tror det blir en film idag igen, så får jag hoppas på att jag inte somnar som jag gjorde igår!

Jag har kommit på en sak! Det är exakt en månad kvar till julafton idag! Det var inte illa, jag som längtar. Älskar julen och alla dess härligheter. Gud vad mysigt! :D


Tatueringar

Det är helt galet vad jag vill tatuera mig just nu!
Det finns så sjukt mycket fina tatueringar, dock är det lite tråkigt att ha något som någon annan har men man ska ju faktiskt göra något man själv tycker om oavsett om någon annan har likadan eller inte!
Något som jag är super galen i det är ett hjärta på foten, det är grymt snyggt. Jag tror att om jag tatuerar mig vill jag nog ha så.
Eller också skulle jag kunna tänka mig att ha tex. mitt namn eller något sånt i nacken det är med snyggt!

 



Marabou

Igår fick jag en marabou på posten, inte alls fel om du frågar mig!

Det blev inte en så tokig dag idag trots allt. Började 08.40 med flexibla studier, sen hade vi svenska och jag gjorde mitt tal! Känns helt underbart skönt att vara klar med det. Det gick ju till o med bra. Sen gjorde vi provet i alkoholhantering, vilket även de känns skönt att ha gjort. Jag har även en känsla av att det gick bra. Får hoppas min känsla har rätt. Vid 11.45 gick jag hem och käkade, sen behövde jag inte gå tillbaka till skolan eftersom allt var klart! Så jag satte på en film, men jag var så trött att jag somnade på en gång och vaknade inte försen Rikard kom hem från skolan vid 16.00! Det har varit en seg men ändå skön dag idag, det är bara tråkigt att jag inte har något att göra!? Blir gaaaalen på sånt! 

Pappa ringer och säger att jag fått ett paket hem på posten, undrar vad det är! :D Nu vill jag bara hemhemhem för att kolla! Men vilken tur att man har en kille som ska spela bandy just idag som kan åka och hämta mitt paket! Plus att jag vet att jag har paket liggandes på posten också! Även så har mina saker från H&M kommit, måste bara hämta dom. Gud så kul. Blir alltid lika nyfiken! :D


Tisdag.



Det här har jag haft på mig idag. Det är lite suddiga bilder men har man en kille som heter Rikard som inte kan ta kort kan det hända att dom blir lite suddiga. :)
Det är en kavaj från H&M 399:-
Jeans från rut m. fl. 399:-
Mina sköna skor från bianco 699:-
Ett vanligt vitt linne, min klocka från ur&penn och mitt pandora armband.

Godnatt

Kom hem från fotbollen för en stund sen och har precis kommit ur duschen och ska hoppa ner i sängen. Men sängen är TOM?! Var är Rikard? Hoppas han kommer snart för nu vill jag sätta på en film och sova!
Fast eftersom han ändå inte hunnit hit kanske det är dags att kolla lite i alkoholhanterings boken. Jag har inte läst ett dugg inför provet imorgon, men jag hoppas det kommer gå bra ändå. Svenska talet tror jag får vänta, jag känner mig inte redo än för att hålla mitt tal. Men det vore ju skönt att få det gjort. Får se imorgon hur det blir. Men jag har ändå inget pm klart så kanske iaf inte blir något tal oavsett om jag vill eller inte. Imorgon är det tisdag vilket betyder en lång och seg dag i skolan! usch, jag längtar inte. Men nu är det dags att säga Godnatt! <3

Jeans

Kollade lite i garderoben och hittade lite olika jeans,

   
Mina cheap monday jeans som Rikard valt ut.

  
Mina sköna, fast höga! Gina tricot jeans.

 
Mina gamla tiger jeans.

 
Jeansen från rut m. fl.

  
Ett par gamla pösiga jeans från bikbok om jag minns rätt.

Hittade massa fler jeans men orkade inte ta kort på alla och jag märkte dessutom att det var behövligt att kolla igenom det där eftersom jag inte ens kunde ha hälften! :)

Måndag

Måndag = en skön dag!
Måndag är sköna dagar. Jag börjar 08.40 och slutar 11.20, helt underbart skönt! Det är en mjukstart efter helgen med bara två lektioner i skolan. Men nu sitter jag här, hemma hos Rikard och vet inte vad jag ska göra. Jag skulle behöva plugga, men alkoholhanterings böckerna ser inte så lockande ut. Orkar inte med prov imorgon och inte heller har jag någon lust att göra det där svenska talet. De är det värsta som finns. Men jag tror att böckerna får ligga o vänta ett tag till för nu vill jag kolla på film. Och vänta på att Rikard ska sluta så kan vi åka och köpa jeans till han! :) Sen ska vi gratta Linnea som fyller år och efter det är det dags för lite fotboll så man får springa av sig lite fläsk! :D Inte för att jag är så bra på fotboll, men jag springer iaf runt!

Ååååh jag hoppas mina saker som jag beställt kommer snart!

21 november

Inte blev det nå pluggande idag och inte heller hann jag packa något. Jag tvättade lite istället och bara tog det lungt. Sen stack jag iväg på volleybollen en sväng, sen hämtade Julia upp mig och vi åkte vidare till kopparberg för att käka. Det var mysigt! :D Sen handlade vi lite, Julia blev tokig i alla julsaker som finns! Och nu sitter jag i Linde och har precis döpt en av hennes fiskar. Imorgon är det skola, men som tur är så är det bara en kort dag!
Nu är det dags för en film och sen sova. Godnatt!

Gabriellas sång

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Söndag

Söndag, helgen är redan slut. Den går på tok för fort.
Idag har jag verkligen inte gjort nånting! Men funderar på att kanske packa ihop lite kläder som jag ska ha med mig till min lilla fis när jag ska sova hos honom nu i veckan. Något annat som vore bra att få gjort är alla skolarbeten som ska vara klart till nästa vecka. Har prov på tisdag, inte kul! Men om några timmar är det iaf volleyboll! :D Jippie!  










igår kväll

Igår kväll var vi vid Johanna! :) Det var super trevligt och mycket roligt. Här kommer min klädsel från igår, men jag vet dock nu, efteråt, att det inte är smart att ha en vit bh under en svart klänning!







Det är min nya klänning från H&M 149:-
Min nya tröja från cubus 249:-
Mina svarta converse och smycken från cubus och även från H&M

Tråkigt...

Det är lördag och jag har verkligen inget att göra. Jag hade tänkt få mitt rum städat men det är så himla tråkigt att städa. Det gick en stund när Elin var här och pratade, då kunde jag gå runt och plocka lite men nu när hon åkte hem så hamnade jag här framför datorn. Jag kan ju alltid sätta på lite bra musik på hög volym o se om det får mig på städ humör. Sen blir det kanske att gå ner och baka något gott, det vore inga fel. :) Då blir nog iaf Rikard glad när han kommer hem efter jobbet.

Pusshej så länge!

Idol.

Tur att inte Olle åkte ut! Han är ju så himla bra! :) Och det blir inte sämre av att han ser så bra ut heller. Men nu är det ju bara så att det ska vara en kille som vinner, annars blir jag galen. Ingen av tjejerna som är kvar är tillräckligt bra. Det är Jay och Olle som gäller i idol 2010! :D Jag tippar på att Jay vinner, men Olle ser bra ut och är säkert en tjej-idol. Men nej, jag tror på Jay. Eller vad tror ni) :)

Fredagens outfit



Tröja från cubus, tshirt från H&M, jeans från rut m. fl. och ett par svarta converse.
Klockan är från ur&penn och armbandet är pandora.

Fredag

Äntligen fredag och helg! :D
Jag måste bara säga att jag var bra duktig imorse som försov mig men kom ändå bara 5minuter försent till skolan, bra gjort! (y)
Det blev en liten sväng till örebro idag igen tillsammans med min lilla fiskorv Rikard. Blev lite julklappar och även kläder. Men nu blir det på med myskläderna och kolla lite på slutet av idol. Det blir en tidig kväll eftersom Rikard ska upp tidigt och jobba imorgon.




Cheap monday från rut m. fl. 399:-






Två fleecetröjor från intersport 300:-

Dagens kläder.


Tröja från sisters 399:-
Byxor från rut m. fler 299:-
Skor från nilson shoes 499:-
Halsduken vet jag inte var jag köpt.

18 november

Hej!
Jag sitter nu här med min psykologibok i högstahugg! Jag har ju för tusan psykologi prov om någon timme. Man får hoppas på det bästa om inte annat går det väl att göra om. Idag börjar jag inte försen kl.13.30. Sköööööönt!
Då är det prov och sen vid kl.15.00 ska jag vara i kulinaren och laga mat.

Jag var och handlade lite i örebro med Elin igår! :)
Detta är gårdagens inköp,

Detta är från H&M.  Klänning 149:-  Tshirt 149:-  Armband 49,50:-

Detta är från H&M.
Klänning 149:-
Tshirt 149:-
Armband 49.50:-




Detta är från cubus.
Tröja 249:-
Två par örhängen 148:-
Armband 79:-




Detta är från Gina Tricot.
Jeans skjorta 100:-


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0