Löafesten!

Här kommer lite bilder från i lördags, Löafesten. Tog dock endast bilder på förfesten. Jag ville inte ha med mig kameran in till Lokalen så jag skulle slarva bort den eller något. Den fick helt enkelt stanna i väskan hos Farmor. :)








Örebro.

Idag var jag till skolan en kortis sedan stack jag och Elin för att sola. Då hittade jag en plånbok som jag lämnade in till polisen. Så idag har Elin och jag gjort en god gärning! :) Efter detta for jag direkt till Örebro för att hämta balklänning och fixa med det sista inför lördag. Jag hittade örhängen, kuvertväska och skjorta och slips till Rikard. Han kommer bli så stilig! :) Sen köpte jag jordgubbar och glass som jag tog med mig till mina flotte-grabbar! :) Sen var vi där ett tag, Simon och Rikard höll på med bilen och någon baslåda medans jag var in till Casse och Loisan för att visa min klänning. :) Nu sitter vi hemma och kollar lite på TV. Imorgon måste jag upp tidigt för att åka in en snabbis till Lindesberg, måste fixa det sista inför Lördag. Efter det ska vi ha klass mys här i Löa. :)
Nu måste jag sova. Nattinatti! <3

Sista måndagen.

Nu ska jag snart upp och göra mig iordning för att åka till skolan. Det blir sista måndagen på gymnasiet. Helt otroligt. Denna dag ska vi endast lämna in skåpnycklar och sedan prata med klassen och planera inför studenten osv. Efter detta tänkte jag sola om jag hinner sedan åka vidare mot Örebro för att möta upp Mamma och Roffe. :) Sen ska vi kolla lite på stan och sedan testa min balklänning och hålla tummarna på att jag får med den hem. :)
Nu ska jag klä på mig och ta lite frukost.t Ha en bra dag! Jag skriver när jag kommer hem. :)

Ralf och jag ligger i sängen och myser. :)

Söndag.

Idag har jag inte orkat gjort ett dugg. Har sovit nästan hela dagen käkat mat och varit bort till Simon en sväng. Sen åkte vi hem till Farmor för morsdag! :) Men har denna söndag inte bjudit på. Har dock mått mycket bra trots att det var löafesten igår. Imorgon blir det Örebro för att kanske hämta hem balkläningen! :) Men nu blir det sova, ett kort inlägg idag. Men ska försöka göra mer imorgon. Imorgon kommer även lite bilder från igår. :) Puss och godnatt!

Lördag!

Idag tog jag en riktigt lång sovmorgon! Tyckte jag var värd det eftersom jag sovit så dåligt nu i veckan pga alla prov. Tog mig lite frukost och gjorde mig klar för Lindesberg där jag skulle ta ut pengar och lite annat fix inför ikväll. :) Borde egentligen städa rummet för det ser ut som om en tornado körit in här. Får se om jag hinner (orkar). Nu börjar det bli dags att göra sig iordning!:) Hejhej! :)


För vi ska ta studenten!

Idag gjorde jag mitt sista prov på gymnasiet. De två sista veckorna kommer bara bli lek och skoj. Känns väl helt okej! Jag fick ett starkt G+ på provet igår. Tabbade mig ju eftersom jag sprang runt som en yr höna, men de tär smällar man får ta. Jag klarade det iallafall! :)
Har varit till Örebro en sväng idag, blev liten nytt till garderoben faktsikt. Passade på medans Rikard och Simon handlade virke till flotten. Efter det åkte vi hem till Farmor som bjöd på god mat. Inte helt fel de inte!
Underbar fredag trots det otroligt tråkiga vädret. Hoppas sommaren kommer snart, vill ha varmt nu! dags att bli brun. Annars blir det att slita på solariet i Lindesberg! Måste vara lite brun på studenten när man ska ha kort klänning! Börjar få lite panik angående studenten. Det är ju snart! Ojojoj.

Nu ska jag sova. Imorgon är det Löafesten, det får ni inte missa! :) Godnatt, sussa gott!

Stackars liten.

Just nu sitter jag framför tvn och tänkte försöka plugga, men det är så extremt tråkigt. Men jag måste. Hellre teoretiskt prov än praktiskt! Det värsta av allt är att en liten söt fågel flög rakt in i rutan och hamnade på bordet ute på altan! Stackare! Den lever än, fast den ligger helt stilla. Usch! Hoppas den bara blev lite yr och snart kan flyga iväg igen. Imorgon slutar jag efter provet så det är skönt, då bär det direkt av mot Örebro. Någon somhar något förslag på något snyggt att köpa? :)


Virrig höna!

Fan vilken pers! Detta har nog varit den värsta torsdags förmiddag på evigheter! Vill inte göra om det. Kände mig stressad och virrig under hela tiden. Att ha 3timmar på sig att göra en 3rätters med någon hängande över axlen och i grytan är inte att rekomendera! Det gör att resultatet inte duger. Det värsta var att man är tvungen att vänta ända tills imorgon för att få ett svar. Jag får helt enkelt fortsätta håll tummarna. Men nu är det gjort och inget kan jag ändra på så det är bara vänta och se. :) Svaret får ni veta imorgon! Men ni kan få veta vad jag lagat!

Förrätt:
Skagentoast m egen majonnäs

Varmrätt:
Black and white m tryffelsås och bearnasie sås.

Dessert:
Citronfromage m melbasås


Nu vill jag inte se mat på evigheter och jag tror nog aldrig att jag tänker laga denna mat igen. Hahah! :)

Nu väntar jagpå att älsklingen ska sluta jobba för då ska vi åka till Löa och en grej till. Jag har prov imorgon så lär plugga! Förresten, ingen som vet hur vädret blir på lördag? :)

Onsdag.

Nu sitter jag här och betalar räkningar. Inte alls så kul. Sen ska jag till skolan, har endast en lektion. Så jag klagar inte! :) Inte har vi några prov eller annat heller så det känns rätt underbart! :) Rikard satte ut sin bil igår kanske skulle komma någon idag och kolla på den. Tänk om vi blir billösa.Hur ska vi då ta oss överallt? Hahah. Nu ska jag kolla lite på alla dåliga program som är på tvn vid den här tiden. :)

Kan vi inte bara få fint väder och riktig sommar snart?

Soffmys!

Äntligen har älsklingen och jag tv mys i soffan. Hur kan en vanlig vardags grej vara så mysig? :) Skönt att ha honom hemma om kvällarna! :) Nu ska vi mysa vidare! Jag frirar att jag inte har något prov imorgon också, rätt skönt! Men bävar för torsdag! Jag kan inte laga mat så varför måste jag då göra ett prov på trerätters. Usch! Mår fan dåligt över det. Tänker på det från morgon till kväll. Kommer ändå få IG, vill bara ha det gjort.
Nu ska vi mysa vidare! :) Ha en bra tisdags kväll! :)


Tycker ni är dåliga på att kommentera!

Mösspåtagning!

Idag var det dags för alla studenterna att ta på sig mössan och fylla pistoler och ballonger med vatten! Den årliga mösspåtagningen ägde rum idag. Dock var jag inte så värst delaktig. Jag sprang mest bara runt och tog bilder, och tyckte synd om alla ettor som blev blöta. Alla lärare hade låst alla dörrar så efter detta var det inte lätt att komma in i skolan då vi skulle ha lektioner. Hade prov idag med, hoppas det gick bra även fast jag inte tränat på det. Provet igår gick bra! Jag fick VG. :)








Skola.

Jaha, nu är det dags för att ta på sig lite kläder och ta sig till skolan. Inte så sugen med tanke på att vi börjar runt 1. Men det är väl bara gå tillbaka hit sen och vara här innan lektionen börjar. :) Ska ju faktiskt köpa Rikards och min balbiljett! De ni! :) Jag skriver mer senare nu ska jag fixa mig. Jag bävar för mitt prov idag som jag inte tränat nå på. 

Måndags mys!

Igår var det skola, hade ett prov i barteknik sen var skolan slut. :) Efter det gick jag hem till Rikard och la mig i soffan en sväng. Sen kom Fisen hem. Och lite senare även Tomas och Linnea. Jag och Rikard åkte ochköpte ett skit snyggt soffbord! Sen gjorde vi iordning god mat. Det blev fläskfile med färsk potatis och tzatsiki! Mumma! Efter det åkte vi och hyrde en film. The next three days. Den var rött bra faktiskt. :) Kan ju säga att även måndagen var helt okej faktiskt. En liten mysmåndag bara sådär, inte illa! :)


Nagellack!

Nu har jag i några dagar haft på mig detta snygga nagellack. Riktigt snygg färg och inte alls dyrt. Kanske inte det bästa lacket men det gör inte mig något. Jag köpte detta på H&M när jag och Elin var in till stan. :)


Söndag.

Idag är det sista dagen på denna vecka. Vi var lite sådär lagom trötta imorse då vi skulle upp. Vi hade varit hos Fanny och Martin på volleyboll-premiär. Dock blev det inte mycket volleybollspelande men det var mysigt där. Synd bara att det var så nedrans kallt. Imorse kom Simon och hämtade oss sen åkte vi vdare mot Laxå. Simon skulle fixa något med sin bil så det blev att fördriva tiden på Laxå City någon timme. :) Efter det åkte vi hemåt, stannade på coop och handlade till min trerätters jag skulle göra. Nu är även den gjord och uppäten. Smakade sisådär. Lyckades inte riktigt med majonnäsen eller bearnaissåsen, kryddandet kunde varit bättre tyckte Rikard och pappa. Men de tär ju en smaksak. :) Nu har jag iallafall prövat på det, om nu det hjälper till provet? Imorgon har jag ett annat prov så nu är det dags att plugga. Troligtvis blir vi sovandes i Linde också, så godnatt och hade så bra! :)

Lite bilder från igår. :)




Lördag.

Nu har jag precis gått upp. Jag tog en Japp till frukost fanns inget annat som verkade gott. :) Nu hade jag tänkt göra klart min svenska uppgift sedan skriva en lista på vad som bör handlas eftersom jag ska göra en trerätters imorgon. Sen måste jag verkligen duscha mitt hår det är inte fräscht! :) Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle behöva betala lite räkningar. Och beställa skor till studenten, så jävla typiskt att igår när jag skulle beställa dom så var dom slut i exakt den storlek jag skulle ha! Hur trött blir man inte då?

Nu vill jag ha sol och varma vindar, inte sol och kall blåst! Hoppas vädret blir bättre för då tänkte jag lägga mig ute. :)


Helg!

Nu är det helg igen. Jag säger det ännu en gång, fan vad tiden går fort! Veckorna bara försvinner.
Igår och idag har vi haft grillafton i skolan, inte helt fel att få grillat i skolan 2 dagar i rad dessutom. :) Hade ju även de skönaste gästerna idag! En klass med 6åringar. Var nog den roligaste gången jag serverat. Sov hos älsklingen inatt och hans dator är på lagning därför jag inte bloggat något. Fast hade ändå inte tid, jag kom hem sent igår sen var jag tvungen att plugga. Hade slutprov i servering idag, jag hoppas det gick bra! Nästa vecka däremot kommer kännas! Prov typ varje dag. Fyyyyyyy....!

Nu ska jag bara njuta av att vara ledig sen sätta fart med plugg. Ha en bra fredagskväll! :)

Torsdag.

Nu är det snart helg, det är faktiskt torsdag! Och inte vilken torsdag som helst utan det är min absolut sista kvällsservering. Gud vad konstigt att skolan snart är slut. Jag ligger nu i sängen och försöker lära mig lite till slutprovet imorgon. Dock är det svårt att läsa massa sidor och sen veta vad man ska kunna. Det är lättare att få det ut pekat vad man bör kunna. Men men, jag orkar inte läsa mer nu så tog fram datorn. :) Kommer ändå inte lära mig något till provet, jag får köra på tur! :)

Måste bara tala om att min träningsvärk är fruktansvärd! Haha!

Idag igen.

Örebro idag igen. Först var jag i skolan och gjorde mitt prov sedan åkte jag med Elin, Elin och Andreas till Örebro. Elin skulle testa sin balklänning och Andres skulle köpa kostym och jag och Elin skulle ha lite grejer till klassen (Karnevalen). Med allt fixat tog vi tåget hemåt och jag hade något bråttom kan jag tala om. Jag fick byta om i bilen för att hinna till zumban, men jag hann! Och jäklar vad jag kommer ha ännu mer träningsvärk nu! Ni vet att jag tränade med Rikard för någon dag sedan och efter det kan jag lova att jag har träningsvärk i magen, fatta hur det kommer bli imorgon! Men såhär efteråt känns det bara härligt. Jag är nöjd med dagen och ska nu krypa ner i sängen bredvid Rikard. :) Imorgon blir det kvällsservering. Och jag har ännu ett prov att plugga till, slutprov servering! Usch! Tror jag sover på saken! :) Godnatt!


Detta köpte jag igår när jag och Elin var in. Kommer bli så snyggt! Ska köpa mig lösögonfransar skulle fan vilja ha det på balen och studenten! Någon som har nå bra tips angående det? :)

Godmorgon!

Nu har jag nyss gått upp och jag tänkte att jag skulle ta med mig mina nedrans böcker ner för att inte hamna här. Men var tvungen att skriva lite innan jag sätter mig och pluggar. Har endast en timme på mig sen måste jag sticka till bussen. Kan inte alla typ bara hålla tummarna för mig angående detta prov idag? :) Skulle ju inte vara fel om man klarade det, känner på mig att det kommer gå åt skogen. Varför måste man veta så himla mycket om EU och FN?
Jag är ändå rätt glad idag för när jag tittar ut ser jag att solen är framme! Dock var det inte så varmt när jag kollade på termometern. Får hoppas det blir bättre under dagen. :) Ha en bra dag allihopa!

Örebro.

Gud, det är fan fullt upp hela tiden känns det som. Jag hinner knappt med. Ska jag verkligen hinna ta studenten? Idag har jag varit in till Örebro för att sy in min balklänning. Elin blev med mig så jag fick lite sällskap. Längden satt som en smäck men dock inte resten, men det blev snabbt nålat. Ska dit om någon vecka igen och testa den om det blivit bättre, sen får jag nog ta med den hem! IIIIIIIIHH! Iallafan började det med att Elin och jag gick för att testa klänningen sen gick vi vidare på stan för att kolla affärer och jag skulle köpa en hel del smink. Sen gick vi och åt lite. Och så klart gick ju inte tåget när vi ville så det blev en kort fika för att sedan skynda till ett annat tåg. :)




Nu får ni önska mig lycka till för nu ska jag försöka lära mig massor om EU och FN till mitt prov imorgon. Kommer gå åt skogen!

Planering.

Idag har jag haft en ganska okej dag i skolan, inte allt för jobbig måste jag erkänna. Efter det hämtade mamma mig från tåget. Så åkte vi vidare till Farmor och Morfar, där väntade på Rikard, Pappa och Annette för att planera inför studentfirande. Deet blev lite fika och en massa planerande. Men det gick bra och tiden rullade iväg. Efter det åkte jag och Rikard ner och tränade en sväng. Jag tränade nästan bara mage så kommer nog känna av det imorgon. :) Men nu ska vi sova, har feta sovmorgonen imorgon men jag ska in med Elin till Örebro och sy in min balklänning. :) Det är inte långt kvar nu snart är det dags!!! AAAAAHHHHH, vad nära!


Men nu ska jag sova! :) Pusss!

Att göra!

Jag kom precis hem från volleybollen. Nu ska jag duscha sen ska jag stoppa in en tvätt och försöka städa på mitt rum och sedan sätta mig med världens hög av böcker. Nu gäller det att börja plugga. Dock brukar jag alltid säga så sedan slutar det med att jag börjar läsa lite dagen innan men upptäcker att det är tråkigt så då slutar jag och hoppas på att jag kommer klara det ändå. :) Hahah! Jag skriver mer senare! Puss!




Tillägg

Detta är bara ett tillägg till tidigare inlägg.

Tänk om det hade hänt något. Jag nästan hoppades på det så att ni fått haft det på ert samvete!


Ville bara få ur mig det. Nu ska jag försöka plugga lite, så mycket prov nu!

Vänner?

Igår låg jag nästan hela dagen i sängen och funderade på vilka som verkligen är mina vänner. Till slut efter att ha pratat med pappa fick jag mitt svar. Jag har inga riktiga vänner bara folk som utnyttjar mig med skjuts och annat. Men som aldrig ger något tillbaka och som har mage att bara skita i en. Det är mina vänner det! Men nu är det slut på detta jag tänker fan köra mitt eget race eftersom jag ändå inte kan förlita mig på andra. Jävla idioter rent ut sagt. Hoppas fan att ni läser det för ni har fan gjort mig illa!

D-A-D

Igår kväll var vi i Örebro ett stort gäng för att kolla på D-A-D. Dom var skit bra men resten av kvällen var piss. Fast jag fick ju faktiskt en slängpuss av gitaristen Jacob Binzer i D-A-D, det är inte illa! :)


Snyggingar!

Måste ju säga att mina vänner är fan heta! Hittade råsnygga bilder från i tisdags då vi var på studenfest. Måste bara visa er mina fina vänner. :) Riktigt snugga brudar så se upp nu! :) hahahah...!





Skola kvällstid.

Man blir verkligen trött av att först inte göra ett skit på dagen sen ha skola på kvällen. Skulle aldrig vilja gå i en kvällsskola. Om dom nu finns?! Iallafall jag är nu hemma efter att ha haft servering i skolan. Det var dock inte så många gäster så det var ganska lugnt. Jag har precis gjort mig redo för sängen. Men undrar var fan Rikard tog vägen? Somnade han ner i köket eller? Hoppas han kommer snart så jag får mitt glas med vatten. :) Sen kommer jag troligvis tvär slockna!




Inte länge kvar nu, det börjar dra ihop sig. Fan att allt typ händer samtidigt! :)


Kloten.

Jag som lovade för flera dagar sedan att lägga upp lite bilder från Kloten.. Nu har det snart hunnit gå en vecka och inga bilder har kommit upp, men nu ni! Här kommer det ett gäng! :)













GE MIG ETT JOBB!

Nu är jag trött på att gå och hålla tummarna och vara orolig över att inte veta hur det kommer funka med allt pga att jag inte fått något jobb. Jag verkligen hoppas att någon hör av sig snart. Jag har sökt massa på Bring och jag håller verkligen tummarna för att jag kommer få där. Men när hör dom av sig? Känns som om det är ganska kört. Allt känns kört. Kan ingen bara säga att jag kommer få jobb. Usch. Detta är fan ett stort stress moment jag känner att jag inte vill ha nu i samband med studenten och flytt och allt.


Åska.

Jag är fan inte säker om det hänt på riktigt eller om jag drömt! Men visst åskade väl det inatt? Rätt mycket också. Har för mig att jag tyckte hela huset nästan skakade! Hahah. :)
Men men, både min dator och tv funkar så det är väl tur det. Nu ska jag göra mig klar för att snabbt sticka iväg och hämta ut ett paket i Kopparberg. Sen blir det hem och tvätta och kanske plugga om jag orkar. Idag är det ju torsdag så jag börjar vid 3-tiden. Dock är detta rätt segt för jag missar alltid volleybollen. Fy!
Nej nu ska jag göra mig klar! :)

Ha en toppen dag i det mindre vackra vädret.

Rock n roll!

Har krupit ner i sängen nu. Har varit i Örebro med älsklingen och Annette. Han lyckades hitta en kostym också, sicken tur! :) För mig blev det inte mycket handla vilket var tur eftersom det tryter i kassan nu med studenten och allt. På tal om studenten, det var studentfest igår. :) Rocktema! Det var ganska okej. Lite små segt i början men sen blev det kul och tiden bara rann iväg. Hade med mig kameran men är sämst på att ta kort. Så dumt att man släpar på kameran en hel kväll utan att knappt ta några bilder. Hahah..



Örebro!

Usch jag känner att jag varit uselpå att blogga nu under några dagar och int hinner jag göra massa nu heller för jag ska iväg till Örebro. Så jag får inte missa bussen. Men jag lovar att det ska komma roligare inlägg och mer inlägg. Jag ska visa er bilderna jag lovat osv. :) Så förlåt att det är som det är nu, det händer mycket kan man säga. Har fan inte tid att skriva, och när det nu varit så vackert väder de senaste dagarna har jag inte haft tid att sitta innne! Men blir det inge sent ikväll lovar jag att jag ska blogga! Nej nu tickar klockan och bussar de väntar aldrig så jag lär cykla! :)

Ni får ha en underbar dag!

GOD MORGON!

Nu har jag precis vaknat och jävlar vad pigg jag känner mig. Måste bero på de fina vädret! Idag blir det shorts till skolan. Ska endast sälja biljetter till studentfesten och sedan kolla på en fiilm på svenska så det blir rätt lungt idag. :)

Hann aldrig skriva igår för bloggen krånglade men såhär såg gårdagen ut.
Jag hade sovmorgon sen tog jag bussen till Elin så vi satt hemma hos henne och solade tills Karin kom så vi åkte till skolan. Efter det la vi oss i gräset i skolan och solade. Sen hade vi barteknik och fix sluta tidigare. Då stack jag och Elin till Milano och satte oss. Sen kom Rikard efter jobbet och å åkte vi hem till honom. Han fyllde ju år i söndags så igår skulle vi fira honom med hans mamma och släkt. Det blev rätt sent igår, så när vi kom hem var det bara att duscha och sedan hoppa ner i sängen. :)


Sovmorgon.

Godmorgon.
Sovmorgon ännu en gång. Dock var denna sovmorgon något längre än vad de brukar vara på måndagar. Jag börjar inte förren vid 13.15. Fast ska sitta och sälja biljetter kl 12. Sen blir det min enda lektion denna måndag. Sen ska vi hem till Rikard och fira honom. :)
Nu ska jag göra mig klar och klä på mig så jag kommer ut i det fina vädret snart. Hejhej! :)

Hemma.

Nu är vi hemma igen efter en toppen helg i Kloten. Vi har haft det super bra. Dock är jag mycket trött just nu och tönker hoppa direkt ner i sängen. Har precis duschat och gjort mig klar. Jag måste be om ursäkt att jag inte bloggat under dessa dagar, men jag har tyvärr inte haft något internet. Men imorgon ska jag berätta och visa lite bilder. Då ni! :) Nu blir det natti natti! :)


Just det, min fis fyller år idag! GRRATTTTTIIIIS till han! :)

Arg!

Nu är jag faktiskt riktigt arg! Jag trodde jag hade fått sommarjobb bara de att de inte kunde svara på mina frågor och skulle höra av sig med svar när de viste. Bara de att istället för att ta reda på det jag undrade (tider, veckor) så fixar dom någon annan som får jobbet istället. Hur kan man göra så? Riktigt dålig stil måste jag säga. Får det ens gå till så? Blir galen! Fanfanfan!!!

Möte.

Nu håller jag på att göra mig klar. Packar älsklingens väska också. Sen ska jag åka och hämta upp Karin och Elin. :) Sen vidare till Lindesberg för möte. Sen blir det handla present, eller tror det blir före mötet. Skulle vara bättre eftersom jag sedan har bråttom hem. :)


Vet ni hur mycket jag skulle vilja ha en garderob man kan gå in i? Inte för att det hör till det jag skrev innan men kom bara på det. Fatta kul o verkligen ha en stor stor garderob man kan gå in i. Man ser alla sina kläder och man kan vara där inne o prova. Det vore något! :)


Planerat in i minsta detalj!

Nu ska jag lägga mig i sängen för imorgon finns det lite att göra. Jag ska ringa om jobb sedan ska jag göra mig klar och åka in till stan för att gå på ett möte i skolan, vilket jag egentligen inte har tid med. Sen måste jag snabbt handla en present till älsklingen sedan vidare hem och packa klart allt. Sen är det bara att åka. :) Släktmys i kloten är det som kommer ske denna helg! Får se om jag kan ta medd mig datorn, annars blir det inte några inlägg försen tidigast söndag. Men det återstår att se! :) Godnatt alla söta :)

Movietime!

Nu är det filmdags med lillebror Oscar. Vi kollar på madagaskar 2 i min säng. Har precis krypit ner och slagit på filmen. :) Sacka om att det var länge sedan jag kollade på film speciellt med mitt bioljud. Blir en jäkla skillnad. :) Nu ska jag fortsätta kolla.



Idag fick vi veta. Inte lång tid kvar nu! Shit. :)

SMS

Fick precis ett sms utav älsklingen som är på jobbet. Det roliga är att han är så himla duktig på att stava! :)
"När är sista dagen man akn köpa biljeter till ballen? :)" Så stog det på sms, kunde inte hålla mig från att le. :)
Puss på han!

4e maj

Kom hem från skolan för några timmar sedan. Har plockat lite här hemma och nu tänkte jag vila mig en stund. Jag börjar få ont i magen. Jag var skit hungrig när jag kom hem så jag proppade i mig massa att äta men nu känner jag att jag ångrar mig. Typiskt! Blir alltid så när man är vrål hungrig! :o
Nej, nu ska jag vila. :)


Väder.

Vädret ser inte ut att bli bättre. Imorgon kommer det också vara grått och kallt. Maj brukar väl vara en månad med fint väder? Nej nu blir jag sur och går och lägger mig! Godnatt!


Var tog det fina vädret vägen?

Hur kan vädret påverka mitt humör så rejält? Har varit på toppen humör nu när solen varit framme varje dag. Men idag blev jag trött och hängig direkt. Vet inte om det var för att direkt jag kollade ut imorse så snöade det!? Kunde inte tro mina ögon alltså. Usch för snö mitt i sommaren! Eller aaah, när det snart är sommar. Jag blev iallafall direkt hängig och sur. Det blev bara värre när jag kom ut och kände hur jäkla kallt det var. Forstätter detta väder kommer jag strejka! Jag ska ha sommar nu! :)


Maybelline new york



Har ni lagt märke till mitt snygga nagellack? En underbar och somrig rosa färg. :) Nagellacket kommer från maybelline new york. Färgen heter bubble gum.


Godmorgon!

Godmorgon på er!
Jag ligger fortfarande i sängen och latar mig. Ibland har man tur som går i skolan och har hål och sovmornar! Helt underbart. Dock är det snart slut på detta, det är typ bara en månad kvar i skolan. EN MÅNAD!? Herregud. Vad ska man göra då alltså? Hemskt att inte veta. Jag och Rikard med lägenheten också. Hoppas vi snart får veta när vi kommer få den. Vill ju flytta nu! :)
Nej nu ska jag kliva upp och göra mig iordning. Ha en bra dag! :)

Cykelbyxa!

Idag hade jag på mig denna sköna outfit! Sov i Arboga ända tills idag och upptäckte att jag inte hade tillräckligt med kläder med mig så jag fick ta svarta strumpbyxor under mina cykelbyxor från bikbok. Till detta hade jag ett vanligt vitt linne från H&M, en grå cardigan från H&M och mina vita converse och skinnjacka. :)




brun.

Varför luktar min hud så mycket solarium tro? Kan ju inte vara för att jag solade idag... Eller? :)
Men vafan man måste ju försöka få färg på något sätt nnär det inte är soligt. Idag var det fan hemskt kallt! Usch, så jag var värd en solning. Men nu lär jag duscha av mig den äckliga lukten. Sen blir det sängen och läsning. Jag ska fan läsa min bok som är så bra! Imorgon är det sovmorgon också, skönt! Godnatt alla underbara :)


Ögonfransar

Jag funderar starkt på att göra en ögonfransförlängning. Det är precis som en hårförlängning fast på ögonfransarna kan man säga. Skulle vara så snyggt! Jag som har så korta och glesa ögonfransar skulle fan få grymt snygga fransar om jag gjorde det. Eftersom de ramlar bort av sig själv så småningom är det ju ingen stor grej liksom. Skulle vara så fint att ha det nu, lagom till studenten och allt. :) 

Titta så snyggt!

Skola.

Oj vad det känns att man har haft lov. Trots att det bara varit i en vecka så känns det segt att vara tillbaka i skolan igen. Första dagen avklarad iallafall. Har försökt kollat upp sommarjobb och även andra jobb idag. Men jag vet inte om jag kommer någon vart. Får ta tag i det imorgon igen. Vet inte om det är jag som inte fattar något eller om jag bara har otur! Haha. Önskar jag fatta så jag fick jobb. Vore skönt att få exempelvis på bring eller så kom jag på idag. :)

1maj

Första maj har spenderats tillsammans med mamma i Arboga. Helt ensamma har vi varit då Roffe och Rikard stack iväg tidigt imorse på rallycross och William har varit hos en kompis. Vi har mest bara pratat och tagit det lugnt. Planerat inför studenten och lite annat. :) Nu är kyckligen i ugnen och bordet är dukat så det är strax dags för lite mat. Gott! Älskar mammas kyckling. Mammas mat överhuvudtaget är god! Det är något amn saknar när man inte är här så ofta. Får ta och lära mig laga mammas mat. :) Nu ropar hon från köket! Dags att äta. Puss!

Valborg.

Jag hann aldrig göra ett inlägg igår kväll. Men iallafall så grillade vi när vi kom till mamma. Efter det började vi spela spel, vilket tog hela kvällen. Haha. Monopol tar tid ska ni veta! Det slutade med att vi gick ihop och jag och Rikard vann. :) Puss på det! Sedan spelade vi lite musik. Rikard var riktigt taggad märkte jag. Dock blev jag himla trött så jag gick och la mig runt 12-tiden. Läste lite i min bok och somnade så småningom. :) Hur har er valborg varit? Haft det bra? :)

RSS 2.0