sjuk.

Att sova såhär tätt med någon som är sjuk så är det inte lätt att själv hålla sig frisk. Och för mig var det inget undantag. Jag har ont i hela kroppen och hostar så det bara river i halsen och är jätte snorig.

Igår var vi i Söten vid Elin och Andreas. Vi började dagen med våfflor på våffelstugan sen åkte vi och bowlade. Efter det drack vi lite varm choklad sen åkte vi hem och hämtade badkläder och handlade. Senare så badade vi lite och sen åkte vi hem till Elin och gjorde mat och Calle bjöd på efterrätt! En riktigt mysig dag.

Idag har vi jobbat, jag och Karin hade äntligen samma tid. Vi var i baren och blandade lite drinkar. :) Nu ska vi dra oss vidare till Stöten ch sova vid Elin inatt. Vi är ju lediga imorgon. :) Elin och Karin ska på nån personalfest i Stöten, men jag blir nog hemma vid datorn och kollar på film. Mår verkligen inte bra.

Längtar.

Jag längtar hem! Efter min pojke, min säng, min pappa, min garderob, min kudde, mitt täcke, min katt, allt! Jag vill hem nu. Men det återstår liksom mer än 3 veckor! Kom och hämta mig!

Skidor.

Idag har det blivit en riktig resa. Först vaknade man utan Karin men med en Elin i sängen bredvid istället. Vi gick upp och åt frukost och sedan fixade vi liftkort och åkte skidor. Så fick vi för oss att åka till lindvallen, vi fick även för oss att åka på samma knapplift dit. Vilket gick sisådär. Slutade med två kraschar och en stav som gått av! Väl framme hann man åka ett åk sen var det dags att ta sig hemåt igen. Lyckat!

Efter lite mat och mys var det dags för mig att jobba. Jag skulle ha slutat 22.00 men fick sluta 00.30, lagom trött nu. Kul att vara i baren och lära sig lite. Men nu är jag för trött så nu ska jag sova. :) Godnatt!








Besök.

Idag har jag och Karin praktiserat mellan 11.00 och 15.00, sen skulle vi ta oss till lindvallen för att få våra liftkort vilket självklart krånglade, som vanligt med våran tur. Så vi fick åka vidare utan våra liftkort. Vi ska göra ett nytt försök imorgon. Måste även säga att imorgon blir det att ge järnet i baren. Blir en kort praktik dag mellan 18.00 och 22.00. Hoppas man får lära sig något roligt!
Idag fick vi lite besök här i vår enkla boning. Det var Elin och Andreas som kom för att sova kvar. Mysigt! Vi har legat här i sängarna och löst korsord. Men nu är det dags att sova. Godnatt! :)

Jag ska försöka att skriva så fort jag har en stund över. Men internet krånglar här så jag gör det så fort det funkar! :)

Sälen.

Nu är vi i Sälen, vi kom hit i söndags. Resan hit gick bra men väl framme var allting allt annat än bra. Rummet är en riktigt stia och bemötandet här är fruktansvärt. Vi längtar hem. Vi funderar på att byta och flytta oss vidare till stöten istället för att vara på högfjällshotellet. Stöten verkar så mycket bättre sen har vi ju Elin och Andreas där. :)

Jag tänkte visa vilka muppar jag åkte tillsammans med hit! 


Karin


Viktor


Harris


Ett under att resan gick så bra!


fixfix.

Idag är det lördag och imorgon åker jag! :o
Idag när jag och Rikard vaknade åt vi frukost och sen åkte vi hem till farmor och morfar. Men det var bara farmor som var hemma för morfar jaga. Jag tog med mig all min tvätt hit så vi kunde tvätta allt inför morgon dagen så allt är rent tills jag ska åka. Sen började jag baka lite som jag kan snaska på uppe i sälen! Perfekt! 
Just nu sitter jag i köket med farmor, hon står vid spisen och lagar mat. Jag väntar på att Rikard ska komma så jag kan åka hemåt en sväng. Det känns som om det är dags att börja packa, men det kanske bara är en känsla. herregud, magen börjar pirra. Jag är nog lite nervös. Jag kommer ha sån hemlängtan där borta. Jag hoppas det blir kul för då kommer tiden att gå fort. :)

Fredag.

Idag är det fredag vilket innebär att det bara är två dagar kvar tills vi åker till sälen. Herregud, hur ska jag klara mig? Jag kommer längta hem. En hel månad, EN MÅNAD, ska jag vara borta. Så otroligt länge. Men man kan ju hoppas på att det blir jätte roligt så tiden bara rusar iväg! 
Iallafall, jag var super trött imorse, det är inte kul att jobba sent om kvällarna för att sedan komma hem och duscha och plugga och sedan gå upp tidigt på morgonen dagen efter. Så jag var trött när jag tog mig till skolan idag. Vi fick lite frukost när vi kom dit sen skulle vi lyssna på två stycken från skatteverket och sen var det prov. Och till min stora förvåning så kunde jag nästan allt, eller jag hoppas det! :) Jag svarade iallafall nästan på allt.  

Frisyrer.

Jag sitter just nu och kollar på lite balfrisyrer, men jag har inte en aning om hur jag vill ha det. Rakt eller lockigt, flätor eller inte, uppsatt eller utsläppt det är skit svårt! Det finns så himla mycket fina, jag skulle vilja testa ha allihop! Men tyvär så går det inte, så jag måste verkligen fundera ut en bra som jag verkligen gillar och som framför allt passar ihop med balklänningen. Sen hoppas jag att jag får testa göra frisyren innan så att jag inte blir besviken den dagen det väl gäller. Herregud, vad svårt allt ska vara. Om någon har någon idé så dela gärna med er, jag behöver all hjälp jag kan få! 

 

Torsdag.

Ojojoj, nu har jag suttit med mina papper och försökt lära mig åtminstone lite inför provet imorgon. Men saker och ting går inte in i mitt huvud. Allt annat tycks vara mycket roligare. Jag får helt enkelt ge upp hoppet om att lära mig något och bara gå på tur och försöka klara provet ändå! Jag får väl önska mig själv lycka till imorgon!

Detta är en mycket seg dag, jag börjar inte försen vid 3 då jag har kvällsservering. Inget jag orkar med idag iallafall. Men vad gör man inte de två sista dagarna i skolan innan praktiken! :) Nu ska jag vänta ännu någon timme på att Rikard kommer hem så att vi kan äta lite. Hatar att vänta, och han får man alltid vänta på.

Onsdag.

Dagen började bra, med en skön lång sovmorgon. Inga fel! Hade sovmorgon ända tills 12 sen hade jag lektion till kl. 13. Värd dag! Men jag stannade kvar en stund efter lektionen för att alla i klassen skulle prata lite om grejer som bör fixas till studenten. Inte långt kvar nu! Tiden kommer bara rinna iväg! Efter det var det bara att kila hem. Satte på en film och vilade lite. Senare drog jag och Elin ner till Arenan på step up, det var kul men nå så otoligt varmt! Måste sätta igång med träningen på allvar. Ska verkligen ta tag i det ordentligt efter sälen, och även försöka så gott det går i sälen med för den delen. Men jag kan tänka mig att det kommer bli lite si och så med träningen uppe i sälen dock.

Nu är det dags för film mys och sedan sova! :) Godnatt

Grönt.



Idag hade jag på mig den nya tröjan från bik bok och ett par svarta jeans från rut m. fl. Fast på bilden har jag mina gina tricot jeans för jag bytte när vi skulle åka till Rikards mormor och morfar. :)  


Bik bok.

Eftersom jag hade så fullt upp med läsningen igår hann jag aldrig visa vad jag köpte, så jag tänkte göra det nu.
Jag skulle egentligen inte handla något men jag var ändå duktig som handlade allt på rea.


Klänningen kostade 99:- och mössan 29:-


Dessa två tröjor fick jag för 99:-

Jag tycker jag gjorde bra köp!

plugg.

För ett tag sedan kom jag hem ifrån Örebro. Jag har varit där med Elin idag efter skolan. Det var mysigt, vi åkte först för att hon skulle köpa en skiddress, sen åkte vi och kollade lite på stan sedan tog vi en fika. :)

Men nu är det dags för mig att sätta igång med min bok som ska vara utläst till svenska lektionen imorgon, då jag har prov på den. Usch! Jag tycker nästan lite synd om mig själv eftersom jag började läsa boken igår. Har en hel del sidor framför mig. Men det är väl bara sätta igång även om allt annat verkar mer lockande!


Puss.

   

Bowling.

Hann aldrig skriva igår så tänkte berätta det idag istället. :)

Dagen började med skola, sen kom Fanny och vi stack till tåget för att åka till Örebro och träffa mamma och beställa balklänning! Men allt detta skedde super fort för vi hade jätte bråttom. Så vi sprang vidare till tåget för att åka tillbaka till Lindesberg. Där jag gjorde mig klar medans Simon, Jonas och Frida kom hem till Rikard. Efter det åkte vi till Kina garden och åt god mat. Sen var det dags för den stora tävlingen! Nejdå, men det var dags för bowling, tjejerna mot killarna. Det var inte långt ifrån att vi vann. Gemensamt snitt för båda lagen var 75 och poängmässigt vann dom med 3 poäng mer än oss. Men det gör inget, det är alltid kul att bowla. Jag vann ju trots allt över Rikard och Jonas iallafall! :)










Tack för igår! :)


Vinter.


Det här var det jag köpte idag! Jag är som vanligt ute o god tid, eller inte. Men ibland lönar det sig! :)
Det var ju upp till 70% rea. Allt är köpt på stadium.
Jackan kostade 780:-, termobyxor 600:-, vantar 200:- och skidglasögon för 300:-

Tjock.

Idag hade jag lite ont i magen så jag blev hemma från skolan. Men det var lite smått skönt, blev lite film tittande. Sen tog jag och fisen oss in till örebro eftersom att jag ska till sälen snart så måste jag ju ha termobyxor och skidjacka! Det blev även ett par vantar och skidglasögon. Kommer nog en bild senare. Sen hade vi akut bråttom till min träning men såklart ska tåget komma precis när vi ska åka över så jag hann inte i tid. Så vi åkte hem och åt lite mat istället så jag kunde ta nästa pass. Men det rolig med det var att tåget kom precis när vi skulle åka över för andra gången. Men jag hann i tid. :) Så idag blev det core och afrodans! Träningsvärken bara blir värre och värre på fler och fler ställen!
Men något jag inte förstår är att jag tränar för att gå ner i vikt och bli smal, men jag tycker bara jag ser fetare ut och jag har till och med gått upp i vikt!? Jag fattar ingenting? Känns lagom kul.

Nu är jag sugen på mango. Men jag måste nog vänta på att fisen kommer hem så han också får lite :)
Efter det blir det änglagård andra sommaren sen sova!


Onsdag.

Idag var det lång sovmorgon vilket var välbehövligt! Sen gick jag till skolan för att vara med på en lektion sen sluta. Värd dag! Då stack jag hem och sov lite till sen var det dags för träning! :) Men med all min träningsvärk gör det ont att röra på sig. Men jag körde hårt på zumban iallafall! Men det var så otroligt trångt, det var kö långt ut på gatan när vi kom dit. Måste nästan varit halva Lindesberg som var där för att gå på zumba. Nå så fruktansvärt varmt blev det där inne så svetten bara rann! Men det är skönt att få svettas lite.

Nu blir det film sen sova. Godnatt!


Trött och rött.



Idag blev det min body från bikbok och mina cheap monday jeans. Även min sköna halsduk.

Är precis nyvaken vilket syns tydligt på bilden! :)

Tisdag.

Idag var det andra dagen i skolan men det känns redan som om man inte haft något lov, kul!
Jag har haft sån fruktansvärd träningsvärk idag men ändå åker jag och gör ett dubbel pass på sandströms med aerobics och cirkelträning. Men det var inte långt ifrån att jag helt och hållet missade träningen eftersom jag råkade somna bara sådär en kvart innan träningen började. Men jag tog mig dit och körde järnet, det kallar jag bra gjort! :) Fast just nu sitter jag och tycker lite synd om mig själv när kroppen gör så ont att jag inte ens kommer härifrån. Men imorgon är det bara på det igen!
Även om kroppen gör ont är jag lite glad för att jag kom precis nyss på att jag har sovmorgon till kl. 12 imorgon. Det är inte illa. Skönt ska det bli! Men just nu är det dags för film och förhoppningsvis sova. Man har inte ännu ställt in sig på de rätta tiderna. Man vänder ju på dygnen när det är lov. Det tar tid att få in vanorna igen.

Godnatt!


Träning.

Idag är det måndag. Och den första måndagen i skolan detta år. Usch känns som lovet gick på tok för snabbt. Redan skola. Men men, nu får man sätta igång med lite vanor igen.
Jag har precis kommit hem från jobbiga tränings pass på sandströms. Otroligt jobbigt men även otroligt kul. Det känns så himla skönt när man jobbat hårt i några timmar sen kommer hem o bara slappnar av. Jag känner mig duktig efter dagens träningspass. Fler ska det bli hoppas jag! :D

H&M

Idag har jag fått min beställning från H&M som jag och mamma beställde någon dag innan nyårs afton! :)
Allt passade perfekt så jag är jätte nöjd!
 

Flipflops 49,50:-, halterneckbh 79,50:-, hipster 79,50:- och baddräkt 199:-


Tröja 99:-, shorts 99:- och linne 149:-


Linne 69,50:- och klänningen 99:-


Det blev även en långklänning för 149:-

Tygskor.



Idag när jag rensade garderoben hittade jag en liten del av alla mina tygskor. Det är helt galet vad många jag har! :)
Det är ett par mörkblåa, ett par som en gång varit vita, ett par röda, ett par vita med mönster i, ett par svarta och ett par till mörkblåa.

Skaldjur.

Ikväll blev det en hel del mys! Faster och Jocke kom hit o bjöd på skaldjurs kalas! Gud vad gott det var, man kan aldrig sluta äta. Det blev räkor och kräftor. Efter det blev det cheeze cake. Kan aldrig bli för mycket av det goda! :) Nu ska jag och min fis sova för han ska såklart upp tidigt och jobba imorgon med. Det är så tråkigt att han jobbat hela lovet.. Får försöka roa mig på egen hand imorgon, sista dagen på lovet.




Godnatt!


Åsa Jinder

I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära
så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig
men du var någon annanstans
Varenda gång jag funnit nån
så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det var enkelt och vackert
du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel
på jorden jag såg den
Och du bad mig att leva
mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin
drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Det finns ingen som lockat
mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta
att sakta försvinna
Alla skuggor,
allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras, och tillsammans ser vi ljuset,
som stiger med solens fart

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött.

Studentmössa.

Nu har jag och fisen beställt studentmössa åt honom. Det var på tiden! Alla andra gjorde det för någon månad sedan. Men men, nu är det klart! Fick hjälpa honom att göra det eftersom han inte förstår sig på sådana saker. Fixat och klart.

Jag har även räknat ut att det är 153 dagar kvar tills vi tar studenten! :)


Snowboard.

Idag har det varit en riktigt trevlig dag med nästan hela familjen Elvenäs i Romme, och såklart var också min lilla Rikard med. Det var kul att åka, första gången för denna vinter och absolut första gången på riktigt länge som jag testa mig på att åka bräda igen. Super kul, men det återstår en hel del träning. Känner även att bena fick jobba idag. Blir nog träningsvärk imorgon! :)





The town

Nu äntligen har jag kollat klart på filmen The town. Den var jätte bra. Men det tog mig tre dagar att kolla på den eftersom jag somnar hela tiden! :) Fast det brukar vara så. Stackars Rikard som får se samma film om och om igen med mig bara för att jag somnar varje gång! :)

  

Balklänning!

Idag har jag och mamma farit runt och kollat efter balklänning till mig. Vi har varit i Eskilstuna och Västerås, men inte blev man nå klokare av det. Jag är ju på tok för kräsen. :) Jag har så extremt svårt att bestämma mig så kom gärna med förslag, på modeller och färger som skulle passa.



 

Finns så otroligt många fina och så otroligt många olika modeller!


Måndag

                  
Första måndagen på år 2011 blev ännu en slö dag för min del. Segade i sängen mesta delen av dagen. Finns så lite att göra när det är kallt ute. Men som tur var kom Elin hem till mig och hälsade på en sväng. Hon följde även med mig till Lindesberg när jag skulle dit för att sova hos Rikard. Det blev en hel del prat, det är skönt att ha något att prata av sig med ibland. Men tiden gick fort och hon blev tvungen att skynda till bussen eftersom sista bussen går vid 22. Nu sitter jag här och väntar på Rikard, sen ska vi mysa och kolla på film! :)

2010

Mitt år 2010 i bilder!






Min 18års fest med rocktema.




Acdc med grabbarna.


Midsommar





Flottebygge



Båtorientering utklädda till smurfar


Sommar





Västkusten




Turkiet med Rikard, Martin, Elin och Marcus




Studentfest nr1 nördtema




Strömpis




Julbak och pyssel



Julafton



Nyår

Bo borta.

Rikard och jag letar lägenhet. Eller aah, mest är det nog han som vill flytta. Men det kan jag förstå eftersom han jobbar och tjänar pengar. Själv skulle jag inte ha råd att bo själv. Men det vore mycket roligt. Börjar bli trött på att bo hemma. Fast vi vill ju bo i Löa men det är inte det lättaste att hitta något här. Men om han bara hade kunnat spara de pengar han tjänar varje månad, istället för att handla upp allt, så hade han haft en hel del och istället  kunnat vänta ett tag till för att sedan kunna köpa hus. För det vill han ju också göra. Men men, får väl se vad som händer. Det är ingen som vet något ledigt i närheten? :)

01.01.2011

Första dagen på det nya året blev en mycket lugn dag. Vi sov länge imorse sen åkte jag och Rikard till Kopparberg för att skjutsa Julia. Efter det åkte vi och köpte pizza, det var välbehövligt. Sedan har det mest blivit mys framför tvn. Förutom att Rikard och Simon var iväg och tränade ett tag. När Rikard kom tillbaka blev det cheeze cake. Mums. Nu blir det snart sängen eftersom min korv ska upp tidigt och jobba imorgon.

Nyårs afton.

Vilket skit. Nyår, årets sämsta och värsta dag. Förstår inte vad alla ser med nyår. Det är ju som vilken annan kväll som helst! Det är så värdelöst så det finns inte, alla har så höga förväntningar men det slutar ändå bara som skit. Igår var nog den värsta dagen på hela året. Jag tänkte vara snäll igår så jag höll mig nykter så jag kunde köra lite folk. Men inte fan är dom tacksamma för det. Hälften härjar och skriker, en tredjedel betalar inte och resten betalar för mycket! Usch, nej nyår = kaos. Jag gillar det inte. Hade kunnat varit bra om kvällen blev som vi hade bestämt. Men absolut så skulle andra ändra på det och dra in till stan istället för att sitta och äta god mat i lugn och ro för att sedan äta dessert och sen bara umgås, spela spel och mysa. Nej istället skulle de absolut in till stan, och jag fick på så vis tillbringa hela min nyårs kväll i bilen. Jag fick köra folk åt alla håll. Sen såklart ska man bli stoppad av polisen dessutom och få en böteslapp. Kul! Och mitt upp i allt bekymmer så har någon idiot snott nästan 500kr av mig. Det är tacken för att man kör på nyårsafton. (Y)
Jag kan helt klart tala om att nyår är det västa. Jag och nyår hör inte ihop...






Bra start på det nya året!

RSS 2.0