Imorgon.

Nu har jag precis gjort mig redo för sängen. Min man ligger och kliar mig på ryggen, inte illa. :)
Dags att sova lär upp tidigt imorn. Ska till örebro. Hoppas det går fort för sen ska jag och älsklingen åka hela vägen till Gävle för att han ska handla något till sina nedrans högtalare! Kommer ha träsmak i min lilla rumpa efter den resan. Hoppas man kommer hem i tid. :) Nu sova, natti!

Skola.

Sitter i skolan, har precis kört ut all mat till buffén. Nu är det bara förbereda inför morgondagen och sedan städa. Skönt! Dock vill jag hem nu! Jag är skit trött och längtar efter helg. Har ju inte haft helg på 2 veckor nu. Fick precis höra att de äter pannkaka hemma och när jag ber dom spara så säger de att det är slut! :o Taskigt!

Flowers.





Nu sticker jag till skolan i mitt sköna somriga linne från iis och mina svarta jenas från rut m.fl. och även min älskade skinnjacka från iis. :)


Frukost.

Det är bra segt att ligga och vänta på att åka till skolan. Det känns som om man inte vet vad man ska göra när man ska åka till skolan sen. Plus att typ alla andra är i skolan just nu. Tror helt enkelt jag ska gå ner och göra iordning en god frukost kanske. :) Sedan finns det ju lite saker på mitt rum jag skulle kunna plocka lite med. Ligger grejer på hela golvet, så typiskt mig. Ganska slarvig och tycker det är för tråkigt att städa. Hahah, hoppas det blir ändring på det när man får eget. :)

31 mars

Har nyss kommit hem efter att ha skjutsat älsklingen till bussen och nu har jag krypit ner framför tvn igen. Skönt att slippa gå upp så tidigt. Dock är det bra segt att behöva åka till skolan vid 3 och vara där hela kvällen. Men snart är det iallafall helg så det ska bli skönt. Rikard tjatar på mig att jag ska måla stolar, jag får väl helt enkelt sätta fart och göra det i helgen kanske. Kan ju vara ganska skönt att få klart de där någon gång. Jag lär nog grunda någon gång till sedan måla med den vanliga vita färgen. Iläggs skivan bör också målas. Sen måste även bordet målas en gång även om det redan är vitt, för den som hade bordet innan har tydligen rollat bordet och vi vill ha penselmålat. Sen är det bara sängen kvar! Hahah, det kommer ta sitt lilla tag. Men det gör inget. :) Vi ska ju inte precis flytta imorgon.


Stor vinsten.

Hahah, jadu. Idag kammade jag hem "stor vinsten". För ett tag sedan var det en tävling i skoltidningen som jag och Rikard var med i, lite för skojs skull. Idag korades vinnaren, och det var jag?! Blev fan förvånad. Jag har en tendens att aldrig vinna. Men idag var det min dag, jag fick 10st biobiljetter. Inte illa. Nu kan jag och Rikard gå på bio lite när vi känner för det utan att lägga ut pengar på det. :)

30e mars måste vara något speciellt med tanke på att samma dag förra året klarade jag mitt körkort. Nu har jag haft det i 1 helt år. Helt galet vad tiden går. :)


Hej!

Nu är jag hemma från en otroligt jobbig och utmattande dag i skolan. Eller? Nej den här dagen var inte speciellt jobbig mer än att jag fick sitta och vänta flera timmar på att min enda lektion skulle börja. Jag började kl 12 och slutade en timme senare. Värd dag. Men nu är jag hemma och har krypit ner framför tvn och datorn. Jag ligger och kollar på lite fina grejer och blir riktigt inspirerad.

Ikväll ska vi sticka iväg och titta på lägenheten igen! :) Måste ju se vad man ska köpa för grejer.

Födelsedag!

Nu har man precis blivit firad ännu en gång. :) Mysigt att få fira födelsedag två gånger, det är lite fusk! hahaha. Jag fick massor av fina saker. En drinkbok, smycken, bakdukar, pengar, en underbar skål och ett vacker förkläde. Gud vad jag vill ha ett eget hem att använda allt i! Snart dags känner jag. :) Man blir så himla peppad på att flytta. Det är så roligt för alla verkar ha förstått vilken stil jag vill ha hemma så jag får bara sådana saker. :)

29e mars

Nu har jag precis vaknat. Och jag har även upptäckt att det snöar! Usch! Jag vill verkligen inte ha snö nu. Jag vill ju ha sommar! Så fort det börjar smälta och bli varmt och skönt ute så börjar det snöa dagen efter, helt otroligt.

Nu måste jag sleva i mig min yoghurt och göra mig klar för att sedan ta bussen till Storå och åka med Elin till skolan. :) Skönt att det var sovmorgon idag, annars hade jag aldrig orkat upp. Men denna dag kommer nog gå fort får jag hoppas. För efter skolan åker jag och Rikard till Arboga och hälsar på Mamma! :)

Sovdags!

Precis fått upp älsklingen ur soffan och sedan vidare ner i sängen. Så nu ska jag krama om honom och sova! :) Puss och godnatt!

Klädhäng.

Idag när jag kom hem från Elin upptäckte jag att hela min garderob (iallafall nästan hela) hade rasat! Hela klädstången hade pajjat. Så nu blir det bara att tänka ut någon finurlig ide som funkar så länge. Hahaha.
Det är Rikards fel, bara för att jag hängde upp hans kläder där imorse så blev det för tungt och rasade. Det måste vara så! Men det gör inget, ska ändå börja packa ihop lite som jag inte kommer behöva försen senare.. Och nu kanske man kommer för sig att rensa bort sådant man inte använder längre. :) Får se det från den ljusa sidan, jag kanske kommer få saker och ting gjorda! :)




DÖÖÖR!

Vad kallas det skrynkliga skinnet som sitter längst fram på mannens organ och som åker fram och tillbaka när man har samlag?........ kärring

Gynekologen frågar kvinnan:

- Vet du vad ditt rövhål gör när du får orgasm?

- Ja, svarar kvinnan. Han är hemma och passar barnen


Jag och pappa höll på att dö när Josse skrev dessa skämt till mig idag. Trots att skämten är roliga så var det inte det roligaste. Det var att Rikard inte fattade skämten. Pappa o jag skratta så tårarna spruta! Hahaha! :)

Trött tjej!

Ligger i sängen och försöker få tiden att gå saktare. Men jag lyckas inte bra alls. Det är skola idag igen, fy! Knappt en dag ledigt och nu skola, det känns kan jag säga. Jag hade gärna varit ledig några dagar till. :) Som tur är hade jag iallafall sovmorgon idag. Kan hoppas på att dagen går fort så man kommer hem i skaplig tid och kan vila lite. Måste försöka plugga lite också och sen sätta fart med målandet på våra stolar. :) Jag har aldrig tid att måla känns det som. Är alltid helt slut jag jag kommer hem om dagarna.



Jag vill ha sommar så man kan göra massa kul saker! :)

Sängen.

Äntligen hemma. Känns skönt att få krypa ner i sin säng, trots att det varit riktigt skönt att sova hos syrran i Linde. :) Men nu är jag hemma och jag vet nu vad klockan är. En timme har vi förlorat. Så jag har krypit ner under täcket och tänker nu kolla på pensionärs jävlar sen försöka sova. Imorgon är det skolan, IGEN! Känns som om man inte fått vara ledig någonting. Usch, jag längtar inte. Hoppas dagen går fort imorgon. Natti natti! :)

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter en otroligt lång helg med projekt arbete. Jag har varit helt slut och har heller inte haft tid att blogga. Men nu ska det bli ordning på detta igen. Idag blir det mest en slappar dag, måste helt klart ta igen mig efter dessa dagar. Bilder kanske kommer lite senare! :)

Jag måste verkligen säga att det är otroligt roligt att se hur många besökare jag haft trots att jag inte gjort några nya inlägg på ett tag! Blev helt förvånad. Tack! :)  


Men nu undrar jag vad tusan klockan är? Är det nu man ska ställa fram klockan en timme eller hur är det egentligen. Sånt här gör en verkligen förvirrad! Hahah.

Rebecca



Får se hur mycket skrivande det kommer bli dessa dagar, men jag lovar att försöka göra ett inlägg så fort jag hinne. :)

Lindesberg

Nu har jag precis packat klart mina saker jag ska ha några dagar framöver när jag ska bo i Linde hos syrran. :) Snart är det dags att röra sig mot stor stan Lindesberg. Men först blir det att göra sig helt färdig och kanske ta en macka om jag hinner. :) Puss!

Kamera.

Förresten! Vet ni vad jag gjorde när vi var till Örebro? Jag gjorde värsta impulsköpet! EN NY KAMERA! Hahah, fy fasen vilket impulsköp. Men det var ett behövligt köp. Än så länge är jag nöjd, har dock inte hunnit testa den så mycket men det är grymt stor skillnad på den och min gamla. Han i affären trodde att min gamla var trasig eftersom den inte funkar riktigt bra. Men det är skit samma för nu har jag en ny! :)

Godmorgon!

Godmorgon alllihopa! :)
Jag ligger i sängen och bara slappar, det är så typiskt att man alltid ska vakna tidigt när man får sova länge. Jag börjar vid 12 idag och har en jäkla dag framför mig. Men det kommer nog gå bra :) Som tur är får jag ligga kvar i sängen och slappa ett tag till! :)


Guuuud, vad jag längtar! Jag är helt knasigt pirrig! Jag vill bara veta datum nu nu nu. :)


Mina goda maränger jag gjorde hos mamma förut. Dom tog slut lika fort som de kom fram! :)


Godnatt.

Sov gott nu! :) Det ska jag göra. Jag är super trött så jag kommer sova som en gris. Imorn blir det en full smäckad dag och då är det bäst att ha sovit bra i natt. :) Puss och godnatt!

Böcker.

Jag var och hämtade ut ett paket för några dagar sedan. Det var en massa böcker som jag ska sätta igång och läsa någon dag. Mys! :)


Härlig dag!

God morgon på er! Allt bra? Med mig är det sådär. Det känns inte kul att behöva gå upp när väckarklockan ringer. Hade hellre velat ligga kvar hela dagen. Speciellt idag då jag känner mig lite halv sjuk. Tror nästan min förkylning börjar komma tillbaka lite sakta.

Nu ska jag börja göra mig klar för skolan. Bussen går om 1,5 timme så jag har god tid på mig. Så idag blir det lite frukost hade jag tänkt. :) Sen ska jag gå hela 2km för att komma till bussen. Tur att det inte är snöstorm! :) Idag ser det ut att bli ganska fint väder, som igår kanske. Men man kan alltid hålla tummarna att det inte kommer blåsa lika mycket.

Skönt att ha sovmorgon! Alltid skönt på onsdagar när jag börjar kl.12. Det känns ändå som om denna skoldag kommer gå fort. Jag börjar kl.12 och har samhällskunskap, sen efter 30 minuter är det teater. Efter den ska vi försöka fixa inför projektarbetet. Det var så gott som allt! Sen har även Simon erbjudit mig skjuts hem efter skolan. Hoppas jag hinner med så slipper jag åka buss. :) 

Hej!

Hej på er! :)

Jag som skrev om att jag skulle försöka bli bättre på att lägga in lite inlägg. Hahah. Så har jag inte lagt in någonting idag, lyckat! Men imorgon då lovar jag att göra det.

Idag har jag iallafall haft häcken full. Jag åkte till skolan imorse och höll på för fullt med vårt projektarbete. Sedan tog vi en lunch på stan. Alltid så mysigt att äta ute. Älskar det. Det blev wook house. Sen hade vi svenska i 30 minuter och sedan gick vi för att kolla upp det sista angående projektarbetet, för att ta reda på det var vi tvugna att kolla på en teater. Den var jätte bra, alla är så duktiga! :) Jag skulle aldrig kunna stå och prata sådär. Dels skulle jag aldrig minnas allt jag skulle säga sen skulle jag heller inte kunna hålla mig för skratt! :)

Efter skolan åkte jag, Rikard, Simon och Björkis till Örebro en vända. Så dagen har varit full av saker att göra. Det är helt enkelt därför jag inte gjort några inlägg tyvär.

Jag kom precis hem, så det blev bara att göra sig klar för sängen och dyka ner under täcket! :) Nu ska jag sova, är dötrött! Godnatt små fisar :)  


Dåligt bloggande.

Gud vad jag känner att jag inte bloggar så bra just nu. Det är så mycket annat som händer har knappt tid. Men jag måste ta mig mer tid och lägga ner lite mer energi så bloggen blir lite roligare att titta in på. Mer bilder eller något kanske? :) Någon som har några ideer eller finns det något ni vill att jag ska skriva om? Kom med förslag.

Idag åkte jag, som jag skrev tidigare, in till skolan direkt på morgonen trotts min sovmorgon. Jag var så jäkla duktig att plugga. Klar med ekonomiuppgiften i samhällskunskapen. Skönt! Sen hade vi typ en lektion och sedan slutade vi. Så jag åkte hem och fick lite fika besök, mysigt! :)

Sen kom Rikard hem och vi stack hem till Simon. Men Simon ville ju ha fika så vi åkte hem till mig och tog en till fika! Kan aldrig bli för mycket. Sen åkte vi hem till honom igen och kollade på en film. Gränsen hette den, en svensk film. Ganska bra faktiskt. :)

Jag måste ju även tala om att jag fått min present av Rikad idag. Jag fick en obh nordica kniv och en pannkakslagg! Perfekt! :)


Skolan.

Just nu sitter jag u skolan och jag lämnade precis in mitt samhälls arbete. Skönt! Imorse gick jag upp tidigt även fast jag egentligen hade sovmorgon. Men det struntade jag i och åkte med Rikard till skolan och satte mig för att plugga. Jag tycker det var bra gjort för nu är jag ju klar med arbetet. :) Snart blir det mat, det är PANNKAKA! Fan vad jag älskar pannkaka, helt galet. :) Sen ska vi öva på projektarbetet. Man kan ju hoppas på att det går fort så man kan få åka hem tidigt idag för jag är så enormt trött.

Dagens slut.

Ojojoj, nu är denna dagen slut. Gud vilken dag det varit, jag är verkligen super trött nu. Men det har varit en jätte bra födelsedag. :) Det har varit fullt hus hela dagen.
Jag får tacka alla enormt mycket! Jag har fått jätte bra saker till lägenheten och även annat skoj. Stort tack! :) Men en sak har jag ännu inte fått, Rikards present. Jag är på tok för nyfiken! Hahaha, så typiskt mig. Jag dör av nyfikenhet! :)

Men nu är det dags att sova så får jag försöka blogga lite mer imorgon. Blev lite dåliga inlägg idag känner jag, men jag har ju faktiskt haft fullt upp. :)

God natt! Sov gott :)

Födelsedag!

Idag blir man 19. Tycker verkligen att tiden går fort, känns som om jag nyss var liten! :)

Dagen började med att Oscar gjort frukost på sängen. Lilla goa killen. Han hade gjort en ost och skinksmörgås med tomat på och ett glas o'boy. Mumma! Sen fick jag en massa paket. Alltid mysigt med frukost på sängen, det kommer man aldrig växa ifrån. :)

Måste ju även säga grattis till Åsa som även hon fyller år just idag! :)

Så här hemma firas det dubbla födelsedagar! :)


Ralf.

Dags att sova, eller åtminstone kolla lite på tv. :) Det blev inge målande idag men de gör inget får ta det en annan dag. :)


Hur ska man klara sig utan Ralf när man inte längre ska bo hemma? Puffen är ju så go! :)


Bakning.

Nu jäklar har vi bakat så hela huset är fullt, iallafall nästan! :) Det har blivit en massa bak iallafall. Äntligen klart, och nu tänkte jag vila mig lite sen svida om till målarkläder för att sen fortsätta måla stolar. Men jag är så enormt trött, så först måste jag ta en snabb vila. :)

19e mars

Uppe med tuppen kan man säga, eller? Nejdå, pappa väckte mig idag. Inte det roligaste sättet att vakna på dock. Han sliter upp dörren och skriker allt han kan! Men vakna det göra.

Nu har jag precis fått i mig lite frukost, och ska nu sätta igång med bakningen. Det ska bakas mycket idag kan jag säga. Sen om jag hinner är det väl dags att ge sig på de där stolarna igen. Skriver mer senare. :)

Slit!

Ett nedrans slipande och en jäkla massa färg i håret. Men efter allt detta är alla stolarna målade 1 gång! Hahah det tog mig typ 1 timme att grundmåla EN stol! Herregud, jag är på tok för noggran! Pappa och Rikard bara skrattar åt mig. Men men. Det roliga är att jag verkar få mer färg på mig än på stolarna. Men det gick ju tillslut. Kanske blir en omgång till imorgon. :)

Nu har vi krupit ner i sängen och kollar lite på tv. Godnatt!

SNÖ!?

Vad är detta? Jag som trodde våren kommit, men nej. Man vaknar på morgonen och upptäcker att det är så gott som snöstorm?! Typsikt. Jag vill inte ha mer vinter, det ska vara sommar nu! Hahah.

Jag blev hemma idag med, känner mig lite hängig. Men inte får man vila upp sig inte. Rikard tjatar på mig att det är dags att slipa möbler så jag lär väl göra som han säger. Vi har iallafall tvättat av alla stolar och bordet, så det är väl bara sätta igång med slipandet. :)

Huvudvärk.

Nu har jag så gott som legat i sängen hela dagen. Kan ju säga att denna huvudvärk tar sugen ur mig. Kommer nog fortsätta ligga i denna säng några timmar till. Det är tråkigt men känns som om mitt huvud ska sprängas så fortt jag rör mig. Hoppas det blir bra tills imorgon för då ska jag till skolan och sen tänkte jag slipa och måla lite möbler kanske! :) Fasen vad galet! Rikard ringde nyss och talade om lite nyheter. :)

17e mars 2011

Oj vad tiden går fort! Det är redan torsdag vilket innebär att det snart är helg! :) Och detär redan 17e mars, inte illa! Tiden bara rusar iväg.

Vaknade upp imorse med världens huvudvärk, inte okej! Så jäkla typiskt att man aldrig kan få vara helt frisk. Jag är trött på alla dessa sjukdomar stup i kvarten. Får se om det ens blir någon kvällsservering med denna huvudvärk. Som det känns nu lutar det inte åt det hållet.


Stor shop!

Shit äntligen hemma efter en lång lång dag!
Det blev först skola och sen en mysig liten fika med Elin :) Det var ett tag sedan man träffade henne, men det måste bli ändring på det!
Efter det åkte jag och Rikard till Örebro för att handla sängstomme, fast det slutade med att vi fick hem ett bord och 6 stolar också. Inte illa! :) Shit vad kul det är att få handla massa möbler för första gången i sitt liv. Iallafall de första möblerna till en lägenhet. Förut har man bara handlat till sitt lilla rum, och det är inte riktigt samma sak. Hur som helst så är det dags för mig och Rikard att få på oss snickarbyxorna och ta fram slippapper och penslar för snart är det dags att göra en makeover på lite möbler! :) Blir troligtvis nästa vecka.

Nu ska vi sova, vi är helt slut efter denna dag! Jag börjar få ont i huvudet, inte bra!
Godnatt! :)

Good morning!

God morgon! :)
Jag har varit vaken sen 7 imorse och ändå har jag sovmorgon till 11. Typiskt att man ska vara så morgon pigg just idag. Får väl gå upp och ta mig lite frukost snart. Sen göra mig klar. Om jag hinner skulle jag behöva plugga också, har faktiskt omprov i samhällskunskap. Det gick inte så bra sist. Hoppas på mer lycka denna gång. Men men, det är bara hoppas på att denna skoldag kommer gå fort för jag längtar till ikväll! :)

STUDENT!

Har jag nämnt att studentmössan har kommit?! Fasen vad kul! Nu är det inte långt kvar. :)


Dröm.

Jag tänkte jag kunde ta och berätta om min knepiga dröm jag drömde inatt. Egentligen var det som om att jag drömde två helt olika drömmar. För först drömde jag att vi var i skolan, så ringer Karins mamma. Hon säger att vi måste skynda oss hem och ta på oss bikinisarna. Speciellt jag som är så blek säger hon och att vi måste skynda oss ut i solen efter som solen lyser. Hahah! Sen drömde jag att Rikard skrev sms och gjorde slut. Så när jag vaknade visste jag inte vad som var rätt! 

Konstigt hur man kan drömma egentligen. :)

God morgon!

Nu drar jag till skolan i Rikards lilla räser! :)
Lär på med brillorna också för nu är det sol! :) Förresten, angående sol så drömde jag en sjuk dröm inatt! hahah, får berätta sen när jag kommer hem, om jag kommer ihåg.



Sova.

God natt allihopa! :) Nu ska jag försöka sova.



Tänk om man hade tur, vilken tur man skulle ha då! :)


Bra jobbat!

Tänkt att jag är så jävla duktig! Nu har jag gjort ett litet träningspass här hemma. Det gick sisådär med mina revben, men vafan! Det känns skönt att iallafall gjort någonting. Sen har jag även tvättat nästan all tvätt, det är också bra gjort. Brukar vara så lat när det gäller såna saker, hahah! Nu tänkte jag plocka lite på rummet sen hoppa in en i varm dusch. Känns som jag behöver det. :)


ZzZzZzz....

Kom hem för ett tag sedan, fick sluta lite tidigare idag. Vilket var riktigt skönt. Jag är så himla trött!
Jag ska krypa ner framför tvn en stund och se om jag somnar till, för inatt fick man inte sova. Hade en hostande och snarkande Rikard bredvid. Inatt var det till och med värre än vanligt. Så vid 4a låg jag vaken och kollade blocket! (y) Hahah..

Funderingar.

Nu knakar det här hemma! Vi tänker för fulla muggar. Hur ska vi göra alltså? :)
Ojojoj! :) Det roliga är att Rikard låter mig bestämma det mesta bara han får de två sakerna han vill! Hahah, den dealen tycker ju jag är perfekt! :D


Hjälp! Hur ska vi göra? Fasen vad kul! :)

Mat.

Nu har jag precis gjort mig redo för att åka, nu väntar jag bara på att Rikard ska komma o hämta mig. :)
Först ska vi titta på lägenheter! :o
Sen ska vi direkt vidar till Stråssa, till Rikards mormor och morfar som ska bjuda på mat. :) Mums! Kanske skriver lite ikväll och berättar lite mer. :)


Kommentera mera.

Hahah! Kommentera mera! Så synd att det inte är någon som vågar skriva en kommentar när de ändå är inne och kikar. Vore ju så mycket roligare om alla kunde ha något att säga! :) Älskar folk som kommenterar och är därför mycket glad och tacksam över de som gör det! Ett stort TACK till er :)

Klänning.

Städning är INTE min grej! Jag hittar bara saker som är roligare. Hahah, jag började med att lägga in en tvätt och plocka upp på rummet men sen hittade jag lite kläder som jag provade. Mycket roligare!

Kolla den här klänningen, helt ny från H&M. Jag älskar den men vet inte ens något tillfälle jag kommer använda den? Någon som vet ett passande tillfälle? :)




Det roliga är att solen ligger på så jag ser helt vit ut! Hahah.

Söndag.

Idag blir det en städdag för min del. Jag ska försöka tvätta, för jag har en stor hög med kläder som behöver tvättas, sen är det dags att byta lakan och städa på rummet. Jag kanske till och med ska försöka rensa garderoben..? Får se vad jag hinner! :) Nu blir det iallafall frukost! :)

Hemma.

Ojojoj, det blev en massa flängande idag. Men det är bara roligt! :)
Dagen började med att jag låg i sängen och kollade lite på tv när Moa-Lina ringer och frågar om jag vill med henne och Tobbe till Örebro. Så det var bara på med kläderna och göra sig klar sen bara åka. Sen sprang vi runt lite på IKEA efter det blev det marieberg. Käkade lite god mat sen kolla massa affärer, trevligt. Kanske visar imorgon vad jag köpte. Dock tycker jag aldrig att jag hittar något. Lär bli ändring på det! :) När vi kom tillbaka till Linde började vi kolla lite på London resor, vi har ju en liten fundering angående det.

Efter det var det bara att åka vidare till farmor och morfar för att få lite mat. Även fast alla redan ätit när jag kom, och även fast de satt och väntade på efterrätten så väntade jag tills Rikard kom innan jag åt. När vi ätit blev det chokladpudding! Sen satt vi och pratade lite sedan for vi vidare till Fanny och Jonas en snabbis.

Men nu är vi hemma och Rikard har redan gosat ner sig i sängen. Jag förstår honom, han ska upp redan vid 5 imorgon bitti. Stackare! Men det är skönt för han när pengarna kommer. :)

Nu ska jag kolla lite på tv och försöka sova. Godnatt! :)

Förresten! Håller ni inte med om att våren snart är på gång? SOOOOOOOL! :)

Örebrooooo!




Nu blir det örebro, skriver sen.
Puss!


Hemligt.

Idag har jag varit hos Frida nästan hela dagen, vi har snackat massa skit och sedan gjort ett prov på min balfrisyr. Jag är super nöjd, det blev verkligen bra. Men ni får inte se hur den ser ut! Hahah. Det är en liten hemlis, ni får helt enkelt vänta tills det är dags. :) Frida fick även göra ett ryck på mina fula ögonbryn, nu har jag åtminstone inte värsta buskarna! :D

Vi har precis ätit lite god mat här hemma och nu gör vi oss redo för fredagsmys! Rikard har köpt med feta godis påsen som vi ska vräka i oss. :) Tyvär så ska han upp tidigt imorgon och jobba så det blir att lägga sig tidigt idag.

I'm almost all black.



Idag har jag klätt mig helt svart. Men men, nu sticker jag till Frida! :)

Gaaalen!

Blir galen på min kamera! Alla bilder blir dåliga, antingen blir de suddiga eller så blir man helt vit i ansiktet eller så är de massa andra saker. Skulle vilja ha en riktigt bra kamera. Är det någon som har något förslag på en ruskigt bra kamera? Helst en prisvärd. Sen vet jag inte om jag vill ha systemkamera eller vanlig dock. Men kom med förslag! Snälla?

Good morning sunshine!

God morgon!
Att vakna till detta väder händer inte ofta. Solen skiner och snön smälter, underbart! Nu kanske vårkänslan kan smyga sig tillbaka igen. :)


Just nu ligger jag i sängen och bara njuter av att vara ledig just idag. Hade egentligen velat sova ut riktigt länge men jag kunde inte somna om efter att Rikards klocka ringde. Fast det känns ändå skönt att vara den som får ligga kvar under täcket medans han fixar sig och åker till skolan. Nu är det dags för frukost för sen ska jag till Frida och testa balfrisyr!! :) Hon ska även plocka mina ögonbryn. :)

Var är våren?

Var har våren tagit vägen?
Min vår känsla hade precis börjat smyga sig fram, sakta men säkert. Men nu har den redan krypit tillbaka och gömt sig igen. Jäkla snö! Varför kan den inte bara försvinna? Trodde verkligen den började göra det, och blev så himla glad när solen värmde. Men idag var det bara en stor besvikelse. Snöblask och snö blandat regn. Inte alls roligt, jag hade ju börjat förbereda mig på sommar! Men tydligen vill vintern inte ge sig. Det verkar inte som att sommaren får komma ännu, inte heller våren. Vad ska man hitta på i detta tråkiga väder? Vad gör ni allihopa? Är det vår någonstans i Sverige? :)

Jag bara längtar efter mysiga sommarkvällar, flotteturer, sol och bad och allt vad sommaren har att erbjuda!


Joshua Radin

Sitter och myser med bra musik. Lyssna på denna låt så himla bra. :)



Heeeeeeeeeelg!

Äntligen helg! Det känns helt underbart att kunna säga att det är helg redan på en torsdag. :)
Och idag kan jag faktiskt säga det. Vi har varit så flitiga i skolan och jobbat in en dag så vi är lediga imorgon. Blir en lång helg för vår del alltså. Det har varit en sjukt kort vecka i skolan, har haft sovmorgon de flesta dagarna plus att i tisdags var det studiedag och imorgon lediga igen! Ibland är skolan en dans på rosor. Dock vill jag inte tänka på mina arbeten som ska göras. De får vänta tills de känns som rätt tillfälle. :)

Just nu sitter jag i min sköna säng och tittar på teen mom. Skit bra ju! Eller vad säger ni? :)

I'm on my way!

Nu har jag precis tagit på mig ytterkläderna och ska bege mig till skolan. Inte allt för sugen men det soliga vädret gör att man blir pigg! :)

Jag har precis kommit fram till att nu ska det ske en förändring! Återkommer om det senare, hinner inte skriva mer nu. Hoppas alla passar på att vara ute i det fina vädret. Själv hinner jag inte eftersom jag ska jobba. :)

onsdag.

Börjar inte försen kl. 12 idag, sovmorgon idag igen alltså. Underbart! :)
Men denna dag kommer vara så otroligt lång. Först har vi vanlig skoldag och när vi slutar den börjar kvällsserveringen. Så vi har en dubbeldag idag alltså. Kommer vara helt slut när jag kommer hem. Plus att jag tror det var endel gäster idag med. Hoppas allt flyter på bra. :)

Nu ska jag ta mig lite frukost och sedan göra iordning mig. Sen blir det nog lite tv tittande innan det är dags att åka in till skolan. :)


Bok tips?

Jag skulle vilja börja läsa en bra bok. Är det någon som har något bra tips på en super bra bok? Jag älskar böcker som är verklighetsbaserade, böcker som drar en in i en annan värld som det inte går att slita sig ifrån, en bok som inte går att sluta läsa som man inte heller vill ska ta slut. :) En sån bok vill jag ha. Kom med massa förslag! :)

Studiedag.

Idag har vi studiedag. Skönt men så enormt tråkigt när man ändå inte har något att göra. Jag fick lite sovmorgon iallafall sen tog jag frukost och efter det har jag i stort sett inte gjort nånting. Solen skiner ute men har ingen lust att gå ut själv, och det blåser rätt kallt. Får se om jag hittar på något senare mot kvällen. :) Ibland förtjänar man faktiskt att inte göra nånting, att bara ligga och sappa mellan olika kanaler på tvn. Idag känner jag att det är en sådan dag. :) Även fast mina läxor ligger i en hög och väntar på mig, jag tycker de kan vänta en liten stund till. :)

Studentfest 80-tal!

Gårdagen var helt okej, lite segt att vara nykter och köra. Men vad gör man inte när alla andra dricker. :) Hade ganska kul ändå men det känns som man blir trött direkt. Här kommer lite bilder från igår. Tog inte så jätte många men jag ska iallafall visa lite av det jag har. :)

I bilen påväg till bistro..






Väl framme..









80-talet

Hann aldrig lägga ut någon bild igår på min outfit. Men här kommer en bild på mig som 80talare! :)
Lite roligt att man har mammas kläder och örhängen från 80-talet. Roligt att hon sparar.



Ser lite trött ut dock, men här börjar festen leda mot sitt slut. :)


Farbror blå.

Jaha aldrig får man vara ifred! hahaha
Påväg hem från skolan med Elin och Karin i bilen blev man stannad för en liten "rutinkontroll". Lite typiskt. Men nu är jag iallafall hemma! :)

Måndag.

Redan måndag igen. Helgerna går för fort! Skönt att man iallafall har sovmorgon på måndagar, det behövs. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och göra mig iordning. Sen är det dags att ta sig till skolan. Har samhällskunskap och barteknik idag. Sen ska vi även sitta och sälja biljetter till studentfesten. Ikväll är det 80-tals tema. :)

Femkamp.

Här kommer lite bilder från igår. Dock blev det bara lite bilder ifrån femkampen. Sen hamnade kameran i väskan och jag drog ut på dansgolvet!




















sovdag.

Det har varit en lugn och mysig dag idag. Jag och Rikard åt lite frukost sedan åkte vi till stråssa där hans mormor bjöd på lite mat och fika. Vi har mest tagit det lugnt idag, kollat på vasaloppet och annat. En helt okej söndag helt enkelt. Söndagar är till för att bara slappa. :)
Dock är Rikard sjuk så det blir väldigt mycket slappa just nu men det kan man behöva ibland. Snart är det solsidan, som vi absolut ska se. Vi har lite chips och dipp vi ska ta fram och mysa med också. :)


utemys.

Idag har det varit en mysig dag ute i snö och blåst. Hela släkten tog sig ut till vreken för lite korvgrillning, pimpling, pulkaåkande och annat kul. Jätte mysigt, synd bara att det blåst så mycket idag. Men solen värmde på bra. Skönt att äntligen komma ut lite. Men tyvärr glömde jag kameran så några bilder blev det inte.

Nu ska jag städa undan lite på mitt rum sen ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig redo för kvällen. Jag har bestämt att jag ska vara kung på femkampen ikväll! Om nu inte det går får jag försöka äga dansgolvet istället! Skriver lite senare igen. Ha de så bra! :)

Fredag.






Äntligen börjar våren komma, dock var det varmare igår men jag körde på min nya skinnjacka från iis, min nya halsduk från ginatricot, jeans från ginatricot, ett vanligt vitt linne från H&M och min älskade vita converse.

3 rätters.

Idag var det kvällservering, och jag var i köket. Trodde vi skulle köra hårt och göra mat till de som bokat. Men icke, helt lurade blev vi. De säger att vi ska gå ut i matsalen för att gästerna vill se kockarna. När vi kommer ut står det uppdukade bord utan gäster. Det var alltså vi som var gästerna! En mysig trerätters middag med klassen. Jätte mysigt och gott! Det var även skönt att det inte blev så sent idag för jag är trött. Så nu blir det att kolla lite på tv sen sova! :)

Måste bara säga att det var otroligt fint väder idag. Varmt och skönt, fick verkligen vårkänslor. Snart är det VÅÅÅÅÅÅRR! :)

Min låtsasfru.

Igår blev det en liten trip till örebro med Rikard, Josse och Jimmy. Inte alls beräknat men det var trevligt. Kul att göra något bara sådär. När vi kom dit skulle Josse och Jimmy äta så jag och Rikard gick och kollade lite affärer, jag hittade en halsduk! :)
Sedan blev det bio, min låtsasfru. Den var skit bra! Lätt värd att se. :)

Efter filmens slut åkte vi hem till Löa sen kom Elin och vi satt i köket och pratade en stund, mys :)


Frukost.

Ännu en dag med sovmorgon! Det är för skönt. Jag börjar inte försen efter lunch. Inatt sov jag hos systeryster. Åkte hit igår kväll och sov kvar. Det är lite mysigt att sitta och prata lite. Men nu är hon på jobbet och jag tänkte ta mig en macka och kolla lite på tv. Funderar på om det är dags att börja plugga snart?
Det ser ut som om det kan bli ganska fint väder idag, fast det kommer säkert vara kallt. Usch, längtar efter sommaren, eller åtminstone våren!

God morgon.

God morgon. Jag klev precis upp ur sängen. Hade lite sovmorgon idag med, skönt! Nu har jag precis ätit en sportlunch och håller på att klä på mig. Jag längtar inte efter att gå till skolan. Idag är det en lång och seg dag. Får hoppas att den kommer gå fort. Bara de att efter skolan är det bara gå hem och fortsätta plugga. Har ett riktigt svårt prov i samhällskunskap som jag inte kan tills på onsdag. Lyckat! Och som vanligt är jag ute i sista sekunden. Hde ju kunnat börja plugga igår men som vanligt är allt annat mycket roligare. :)

RSS 2.0