besök.

Började kolla på Something borrowed igår, fast jag somnade så kollade klart på den i morse. Shit vilken bra film! Helt kär. :) Tur att man har kompisar med bra filmtips!



Jag har försökt röja undan så mycket jag orkat här idag. Blev dock svettig för minsta lilla men nu är det mesta klart och jag har hunnit duschat. Har öven haft besök av Josse och alfons idag. Han är helt vild! :) Varit galen i lägenheten så lampor ha flugit kors och tvärs..
Men det gör inget. :) Mina armar har också blivit lite skadade. Har riv- och bitmärken lite överallt.

Är fortfarande inte bra. :/

Snart kommer mer besök, mamma, Roffe och Ville kommer. :)






JAG VILL OCKSÅ HA EN LITEN KISSEMISS!


Smart!

fick en idé att baka lite nu eftersom jag har så tråkigt när jag är hemma och sjuk. Så jag började fundera på vad jag ville göra och kom på, biskvier. Men man ska inte ge sig på något man in kan speciellt inte om man är sjuk och inte orkar krångla. Tror nog man egentligen ska låta bli det överhuvudtaget.. Det ser ut som en enda rör ute i köket nu, och ork till att procka undan det har jag inte.. Biskvierna vet jag inte helelr hur de blev efterso jag inte känner någon smak. Och dom ser förjävliga ut! hahah! :) Ni kanske får se en bild senare. :)

Snorunge!

Ligger hemma i soffan med en förkylning som aldrig tycks vilja ge sig. Hade visst tvätt tid idag också, har försökt orkat med. Ligger nu och kollar på project runway. Fiden har varit ända borta på västkusten idag, han har köpt ännu en förstärkare.. Nu kom han hem, men han åker lika fort igen, för nu är det jobb.

Jag ska väl göra ett försök till att bli frisk försöka med nå riktiga huskurer! :)

Här, en bild på bilen. :)


Hemma.

Sitter hemma i soffan, tänkte kolla om det finns något bra på tv. Blev hemma idag eftersom jag har feber och allt. Kan säga att jag just nu bara vill gå i ide eller något tills allt gått över. Känner mig helt kasst! Just nu är det ingenting som är bra. Ingenting hjälper heller så jag vill ha alla huskurer så jag kan pröva allt och bli frisk någon gång!
Det värsta med att bli sjuk och tvungen att vara hemma är att det känns som omman förstör för dom på jobbet, känner mig as taskig..
Nu ska jag vila. Det är så min dag kommer se ut...

Bild på bilen kommer sen :)

Ni bara måste!

Glömde skriva detta i inlägget. Men min lilla bror är ju för söt.
Han åker med mig hem ifrån Örebro i golfen. Sen sitter han och disskuterar om bilar. Så säger han;
"Det spelar ju ingen roll med finheten,bara bilfan går bra"

Söt, :)

Vad är de som händer?

Åkte till jobbet idag, proppade bara i mig lite alvedon innan. Vet inte om detta var något jag skulle gjort. Gick sisådär, helt slut. Knappt ork till att öppna alla dessa portdörrar! Och trapperna är inte att tala om, dom var inte lätt att ta sig upp för. När jag väl kommit tillbaka känner jag hur jag blir yr i huvudet och tänker att jag ska gå och dricka vatten i omklädningsrummet. Påväg dit svartnar de mer och mer, sen vaknar jag liggandes på golvet i omklädningsrummet. Snabbt upp för att in på toa och spy. Toppen! Vad är det för fel på mig nu då?
Alex kom och hämtade mg snäll som hon är. :) Fick i mig lite i magen och sedan kom pappa. För då skulle vi ju till Örebro och kolla på bil. Så nu är jag, eller pappa egentligen, ägare av en liten skrutt golf. :)

Kan säga att jag inte var snygg när jag kollade mig i spegeln efter att ha legat på golvet i omklädningsrummet. Kritvit, menar verkligen kritvit med ilröda glansiga ögon! Ingen snygging precis. Sen fick jag ont i bakhuvudet. Måste slagit i det..

Nu ska jag ta en riktigt varm dusch så jag få upp värmen. Hade visst feber, fick låna pappas termometer, det visade sig att jag hade lite feber också.. Usch, nu blir det dusch sen en kopp med honung? Av något slag..


Grönsaker m dipp och alvedon.

Idag blir det grönsaker m dipp och alvedon till kvällsmat. Känner mig inte nå bra, börjar få ont i bihålor och sen gör det ont när jag sväljer. :/ Har även haft ont i huvudet hela dagen.. Hade tur på jobbet idag att det inte var så mycket post. Kom in i tid och när jag kom in var det klart med nästan allt. Så jag hjälpte till lite sen slutade jag. Har inte orkat röra en fena sen jag kom hem. Intog soffan och har inte flyttat mig en gång. Jävla förkylning att inte försvinna. Antigen får du sticka eller bryta ut ordentligt så du kan gå över snart!

Måste säga att dippen är bra god! Tro de eller ej, jag har gjort den själv! :)
Det smakar prcis lika som den där dippen som heter holiday, med paprika och lök eller vad det är för smak. :) Eller ja, inte precis lika men mycket lika. Jag hade i paprikakrydda, vitlökskrydda och grillkrydda! :)


måndag.

Ny vecka. Känns rätt skönt att jag börjar bli bättre och att huvudvärken börjar släppa. :) Har precis ätit frukost med fisen. Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka till jobbet. Skönt att jag får låna hans bil idag eftersom han åker med Simon. Men jag måste verkligen skaffa mig en egen, nu!
Vädret idag känns inte alls kul. Man ser knappt ut just nu. Riktig dimma.

Ska mysa lite i soffan innan jag verkligen måste göra mig klar. Hejhej! :)


Jag vill ha en sån här!

Slut på veckan.

Söndag.. fattar inte varför söndagar oftast är så tråkiga? Har inte gjort så mycket. Sov hos Elin i natt så det blev frukost och massa prata imorse. Sen körde hon mig hem och då åkte jag direkt till skogen med familjen och plockade svamp. Shit vad svamp det finns! Helt galet. Efter det åkte vi hem till pappa och käkade lite, sen körde pappa hem mig så jag kunde byta om och sedan vidare på volleyboll! :) Känner mig ganska seg jag tror inte jag är bra än. Kommer säker sitta i ett tag. Hoppas det bara inte blir värre. Nu sitter jag i soffan, har precis ätit svamp mackor. :) Mums! Tänkte hoppa in i duschen nu sen kanske kolla på en film i sängen. Imorgon är det måndag och ny vecka. Hoppas den går fort. Jag vill till Örebro o shoppa! :)


24 september 2011

Gud vad tiden går fort.. Måste faktiskt säga att jag saknar sommaren enormt! Men gud vad jag längtar till julen. Förstå vad kul att få julpynta och köpa julklappar! Okej, den här tråkiga tiden emellan kan man absolut få hoppa över, gillar det inte alls. Hösten är bara regning, kall, blåsig och tråkig! Usch o fy o blä. Nästa helg är det Kopparbergmarken, det är väl det enda roliga som händer snart.. Älskar marken, känner mig som ett litet barn igen. Det mysigaste som finns är att gå där med familjen och bara kolla. :) Alltid gjort det sen jag var liten så det hör liksom tll! :)

 Jag har fortfarande ont i huvudet och känner mig hängig. Inte alls roligt men jag har försökt ta det lugnt och vila. Har hunnit medd två filmer här på morgonkvisten. Det blev Hur många lingon finns det i världn och friends with benefits. :) Bra filmer båda två. Nu har jag förflyttat mig till soffan och kollar lite på tv, hoppas fisen inte jobbar så jätte länge idag. :)


Josse och jag på marken för typ 100år sedan! :)

Fredag.

Vilken fredag detta var då. Kollat på film och tv hela dagen. Har så ont i huvudet så jag tror ögona snart ploppar ut. Känns väl sådär. Har inte haft lust att äta något på hela dagen vilket ger resultat nu, tryckt i mig en hel geisha på 2 sekunder. Är det något bra på tv idag förresten? ;) är sugen på att se något bra, riktig fredags underhållning :) Hörni nu har jag gjort mitt första blogginlägg via mobilen. Börjar fan lära mig! Fan vad grym jag är. Okej då, så fort det är något jag undra frågar jag Josse. :) Tyvärr går de inte att lägga in någon bild, så om någon vet hur man gör säg gärna till. :)

Sjukling.

Blev hemma från jobbet idag för att jag inte känner mig nå bra. Har knappt svit inatt för att jag legat och frysit och svettats hela tiden. Tror nästan jag haft feber.. Nu är jag mest hängig och trött med en hel del huvudvärk. Jag har bara legat i sängen hela dagen o glott på filmer. Ska nu sätta på tredje filmen, when a man loves a woman. Josse tipsade mig. :) Ne nu ska jag krypa ner under täckena igen, jag fryser..


Sjuk.

Jag känner mig som en rutten avdankad död fisk. Mår verkligen inte bra. Klart, det är ju oftast så att det känns värre på kvällen men jag tycker det bara gått utför hela dagen. Kännt mig hängigare och hängigare. Har legat och vilat ett tag nu. Tänkte ta och förflytta mig till sängen så jag och fisen kan kolla på en film och försöka sova. Har ju feta godis påsen också, min kukkelimuk medicin! Må det nu funka. Alvedon hjälper iallafall inte.
Nu ska en trött, sjuk, hängig, matt, sliten tjej gå och lägga sig. Hejhej.

Förlåt men har inget roligt att skriva, kommer inte på något och orkar inte tänka. ..

Sovmorgon.

Ligger i sängen och tar det lugnt. Fixar lite med mobilen och lite annat på datorn. Ligger och funderar på varför man vaknar så tidigt när man kan sova länge. Undrar även hur jag ska orka med dagen, mår sämre och sämre för varje dag. Mer snorig och mer hängig. Vill inte bli sjuk! För segt alltså. Men jag får proppa i mig massor med alvedon och hoppas det piggar upp mig lite.
Nu tänkte jag gå och ta mig lite frukost, kom dock på att yoghurten är slut och inte har vi nå bröd hemma. Vad ska man då äta? Joo gröt, men jag tror även mjölken är slut. Jippi! Vad ska jag nu äta? Hmmm.....
kommer nog på något, ska bara ta mig upp. Väntar även på att Josse ska spela lite spela med mig. :)
Börjar kl12 idag så jag hinner göra lite innan, typ sova :)
Hejhej!

Nörd.

Okej, nu har jag blivit nörd som typ resten av världen. Även jag har skaffa mig en iphone. Fick hem den idag så jag sitter och försöker komma underfund med den. Josse har varit här och hjälpt mig med det första. Nu försöker jag bara lära mig mer.. Hahah, vilket kan ta ett bra tag.
Jag kan säga så mycket som att jag verkligen behövde en ny telefon. Min har varit med ett tag. och det börjar ge sina resultat. Den går knappt att använda längre då det inte går så bra att varken ringa eller smsa. Det är ju det viktigaste med en telefon anser jag. Men med en iphone kommer man nog ha en hel del mer saker som är viktiga! haha. :) Nu ska jag spela lite med Josse! :)
Naaaaaaatttttiiiiiiiiiiiii!

Skriver mer imorgon nu ska jag nörda mig :)


Onsdag = Volleyboll.

Skrev precis ett inlägg som bara försvann så nu är jag lite trött, stressad och sur över det. Får se hur mycket jag hinner skriva. Det är iallfall onsdag idag vilket innebär volleyboll som jag har längtat efter. Dock börjar jag bli sjuk men jag tänker spela ändå. Jag sprang ju faktiskt i massa trappor igår och svettades då kan jag spela volleyboll.
Men volleybollen börjar halv 6 och jag slutar kl5 i Linde så det blir lite thigt. Plus att jag måste hämta ut ett paket i Kopparberg innan. Därför har jag volleyboll kläderna på mig redan nu så jag slipper stanna till hemma innan. Därför blir det bara gasa till Kopparberg direkt efter jobbet och sedan snabbt till volleybollen.

Sitter nu och kastar i mig frukost, ska strax åka till jobbet. Som tur är har jag en bilrunda idag. Perfekt eftersom jag inte känner mig så bra. Men det är ju såklart uppehåll bara för att jag inte ska åka moppe. Nu måste jag sticka. Hoppas ni får en bra dag. Jag kommer inte kunna göra något mer inlägg försen efter volleybollen. Blev nästan inget igår heller men jag har ingen ork eftersom jag inte känner mig bra som ni vet.. Men jag ska försöka ta mig tid idag. Hejdå! :)

 

Tröttdag.

Idag har det varit en seg dag. Jag har inte ork alls. Tror faktiskt jag börjar bli sjuk, jag svettas och fryser omvart annat. Inte kul, jag har ingen lust att bli sjuk nu.
Det blev en sen middag idag, vi åt precis. Rikard gjorde maten och jag diskade. Dock fick han hjälp av mig för att han kunde inte klara allt helt själv tyvärr. Hahah.

Nu tänkte jag duscha sen lägga mig i sängen och kolla på en film. Är sjukt trött hela jag, hela kroppen. Fan!

Natti! :)

Tradera.

Nu har jag röjt lite i garderoben medans Rikard varit och spelat volleyboll. Tog kort på de kläder jag tänkte göra mig av med eftersom jag inte anväder det. Sen satte jag ut det på tradera, får se om det blir nått sålt. Har aldrig använt tradera tidigare.. Men det blir nog bra de här. :)
Nu blir det lite mys i soffan sen duschen och film i sängen. :) Imorgon ska jag upp någorlunda tidigt, kl 8 börjar jag jobba. :)

Fisen kom hem med kinder åt mig! Han vet vad jag behöver just nu <3

Okej då, jag har sagt åt han en gång :)


Öst ur bilen.

Kan inte uttrycka mig på annat vis än, VILKEN DAG!? Herregud vad det har hänt knasiga saker.. Jag ska åka till jobbet tidigare för att dom behöver mig innan. Jag sätter mig i bilen och backar ut, sen när jag börjar köra framåt hör jag hur det kluckar i bilen. Och jag funderade vad fan det kunde vara? Sen kollar jag ner på golvet på passagerar sidan. Då ser jag att det är flera cm högt vatten i bilen! Hur konstigt är inte detta? Så jag fick ringa till jobbet och tala om hur det var, att jag var tvungen att ösa ur bilen innan jag kunde komma. Så det vara bara ställa sig och ösa och torka. Jag kan säga att det var första gången jag öste ur vatten ur en bil. Har endast öst ur båtar. Får hoppas att detta är första och sista gången det händer. Tycker synd om Riakrd som står på jobbet när jag ringer och talar om, han som ska byta bilen mot en skoter nu i veckan. Så typiskt när man ska sälja eller byta bort..

Det måste ha varit riktigt oväder inatt.

Det andra som hände idag varväl dock inte så jätte konstigt men drygt, måste ha otur idag. Jag var på ett blött, lerigt ställe och delade post så skulle jag köra iväg, då hänger gasen sig och moppen svänger runt i leran och rasar ner backen. All post ramlar typ ut.. Skit kul att stå och sortera om posten igen! Bra gjort Rebecca! Men men, jag fick tillslut ordning på det och jag hoppas inte folk blir för sura för att deras post blev lite smutsig. Som tur var så klarade posten sig otroligt bra. Det mesta låg kvar i lådan ellerhamnade på locken. :)

Det var min dag det, har precis ätit lite med Fisen som nu stuckit iväg på volleyboll så nu är jag ensam hemma. Får se vad jag hittar på. :)




Hejsvejs!

Hej! Eller god morgon!
Jag är precis färdig och ska åka till jobbet. Dom hörde av sig och frågade om jag kunde komma tidigare, och det är klart att jag kan. :) Så nu ska jag strax sticka. Men jag bävar för att idag ska jag åka moped och det är inget kul väder. Det gäller att ta på sig regnstället idag! :) Men man vet ju aldrig det kanske hinner lugna sig lite innan jag ska ut och dela. Man kan ju alltid hålla tummarna. Efter jobbet har jag inte en aning om vad jag ska göra. Får se hur det blir, skulle behöva ta tag i lite grejer här hemma.

Just, jag håller också tummarna för att jag ska hitta en liten skruttbil nu för det behöver jag verkligen ha. Inte kul att sitta och vänta flera timmar för att komma till jobbet och åka hem från jobbet. Bussarna går inte precis ofta..

Nu måste jag sticka! Ha en bra dag, jag skriver senare. :)

Slödag.

Idag har jag och Rikard varit riktigt slöa. Vi har bara legat i soffan hela dagen nästan. Sen när klockan var 16 typ, då gick vi upp och lagade mat och diskade. Sen åkte vi på volleyboll. Det var skönt att komma iväg och röra lite på sig eftersom jag har sån sjuk mensvärk! Har knappt sovit inatt. Det värsta av allt är att jag får sånt otroligt godissug då. Kunde knappt tänka på något annat när vi spelade volleyboll. Så vi var tvugna att sticka till statoil för att handla lite. Vi var till och med tvugna att skynda oss för att det inte skulle hinna stänga. Vi har även hunnit hälsa på en sväng hos pappa. Men nu sitter vi i soffan och kollar på tv och äter de efterlängtade godiset! :)
Sen blir det sova! Så detta får bli sista inlägget för idag. Imorgon är det jobb som gäller. :) Natti!

Vart jag mig i världen vänder


Gårdagen.

Igår kväll blev det tacos hemma hos Alex! Simon och Robin kom förbi och plockade upp mig sen åkte vi raka vägen till Alex där Rikard redan var. Han åkte dit när han slutat jobba. Sen gjorde vi iordning maten och satt och snackade ett tag. Efter det åkte vi till arenan och bowlade. Älskar bowling. Suger på det men det är roligt. Måste ju erkänna att jag faktiskt ledde i första serien men sen vet jag inte vad som hände för efter det så hamnade jag helt sist! Hahah, men jag hade kul iallafall. :)


Sen har man ju så snygg stil när man bowlar! Här ska ni få se på några olika exempel.






dagens.

Länge sen jag la ut en outfit bild känner jag. Tråkigt men sant. Tyvärr klär man sig ju inte i så speciella kläder när man bara ska till jobbet. Det var mycket roligare att gå till skolan och man fick göra sig lite snygg. Hahah! :)
Såhär såg jag iallafall ut ikväll.


Kvällen.

Planer inför kvällen fixat! Känns bra kul, skit taggad på att spöa skiten ur allihop! :) hahah, äsch. Jag vet att jag är sämst på bowling men det är kul för det. :)


Lördag.

Känns redan som om helgen snart är slut och inte har man gjort något vettigt under tiden heller. Men men. Får se var det leder ikväll. Bra sugen på att hitta på något iallafall. Det hade ju underlättat om Fisen kunde svara när man ringer honom också. Jag får väl fortsätta och ringa tusen miljoner gånger till! :)

Igår blev det en sväng på marken tillsammans med Josefine kuisn vitamin! Inte för att jag var så värst intresserad av vad dom sålde. Men det är så mysigt att gå runt o bara kolla. Sen tog vi ju en sväng in på iis också, där jag hittade en snygg skjorta/blus som jag kollat på tidigare i veckan. Men igår kom den med mig hem. :) Snygg var den, men jag lär fan köpa ett strykjärn för den blir nog skrynklig lätt, hahah! :)


Fredag!

Fredag och jag ska snart iväg till jobbet. Känns ju llite sådär onödigt att behöva gå upp tidigare för att man inte gjorde någon matlåda igår. Så jag fick gå upp och steka korv och koka makaroner! Haha, äsch.. Nu har jag iallafall mat med mig, det hade jag inte igår. Då var jag lite smått hungrig när jag kom hem.
Idag är det marken i Lindesberg, får se om jag hinner ta en runda mellan alla stånden innan dom stänger igen. Är det någon som vet hur länge dom står där? Är ju faktiskt mysigt att gå och kolla på allt dom har trots att det mesta bara är skit. :)


Jag är sugen på mammas maränger!


Färdig.

Nu har jag diskat, plockat undan, fixat med Rikards papper och betalt räkningar. Hann även slänga ihop en sockerkaka som jag sedan glömde bort i ugnen men det är som det är. :) Man kan ju inte klara av att göra allt på samma gång. Jag hann ju iallafall göra lite fint. Och mitt i alltihopa satte jag mig ner och kollade på Robinson. Nutänkte jag ta mig ett glas saft och se om det är något kul på tv. :)
















!


Vardags sysslor...

Här sitter jag och inte gör ett skit. Vad kul att man har så mycket att göra när man kommer hem från jobbet. Får väl ta tag i alla vardags sysslor som ska göras. Typ diska, fixa matlåda, ordna alla Rikards papper och helst städa. Men det orkar man oftast inte. :) Jag menar det måste ju inte vara skinande rent jämt! Räcker ju om det är de någon gång om året bara. :) 
 
Nu sätter vi på musiken och drar igång! :)


Uppe med tuppen!

Eller nästan iallafall. Sitter nu och kastar i mig lite frulle för jag ska strax hoppa in i bilen och gasa in till Linde. Börjar tidigare idag. :) Sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Får se vad jag hittar på. Känns iallafall som om Rikard vaknat på fel sida. Jag kan inte förstå varför han alltid somnar framför tvn. Han får ju skylle sig själv att han vaknar när jag går upp och håller på i köket. Men men.. :) Nu ska jag göra mig klar sen sticka. Hejhej!


Nu har den kommit!

Fick ett paket i brevlådan idag! Gissa vad det var, jo min tandborste jag beställde. Nu ska vi se om det funkar. :) Är iallafall kul att testa och något billigare än en riktigt tandblekning måste jag säga. 149:- kostade den.
Ni kan ju gå in och beställa er en om ni vill de, www.blueillume.com.
Kan ju säga att ljuset är riktigt starkt så det vore ju den om det inte fungerade lite åtminstone! :)


Hemma.

Nu har jag varit borta hela dagen känns det som. Åkte ju redan imorse. Tog bussen till Linde som ni redan vet. Mötte upp Josse sen gick vi till Bellas. Hon käkade jag tog bara en chokladboll. :) Efter det var det jobb! Sen snabbt hem, som tur var fick jag åka med Alex! Och gissa vad hon hade med sig till mig? En muffins! Det fick bli min lunch. Väl hemma var det bara att svida om till träningskläder och snabbt sticka till volleyboll. Ca. 4 timmar senare sitter jag här med lite äta och bara njuter av att vara trött i kroppen. :) Tänkte strax hoppa in i duschen.

En busschaufför, en busschaufför är en man med glatt humör.

Håller på och fixar och donar lite innan jag tar bussen in till Linde. Har tyvärr ingen bil idag så det får bli buss. Men det gör faktiskt inget eftersom att Josse kommer och möter upp mig så jag slipper vara ensam och vänta innan jobbet. :) Börjar ju kl12. Vi tänkte ta en fika eller något sådant. :) Sen bara mysa och prata lite. Ska bli riktigt trevligt. Sen får vi också hålla tummarna att vädret fortsätter att låta bli att regna för idag blir det moped runda. Buuurrrrrrrrr vad kallt det känns som om det komme bli.

Jag har en fråga till er som läser.
Tycker ni att jag ska lägga ut mer bilder eller är det bra som det är eller ja, säg vad ni tycker helt enkelt! :) Alltid kul med lite feedback. :)



Längtar tillbaka till sommaren och västkusten!

Dööööööör!

Jag dör verkligen, jag så gott som smälter. Hur fan kan man tycka att det är så sjukt gulligt och vackert med en bebismage? Jag blir helt salig! Sitter och kollar runt lite på datorn och hittade en blogg med en tjej som ska bli mamma. Fasen vad det är gulligt med bebismage. Vet inte var jag ska ta vägen, gud så sött!
Okej det kankse nu inte är/känns så när det väl gäller en själv men fan alltså!

Sen är dom ju så otroligt söta när de kommit ut också! :)

 

Pasta m ost- och skinksås!

Kom hem från jobbet och började fixa med maten. Fick besök ikväll, pappa och Oscar kom över och käkade mat. Sedan blev det fika och halv åtta hos mig. :) Mysigt med en liten hemma mys kväll sådär mitt i veckan.

Det har varit lite smått kaos idag efterso det blåst så mycket. Det har legat soptunnor lite här och var och även trädhar blåsit ikull och legat på vägar så jag inte kunnat komma fram på jobbet idag. Vilket väder! Hoppas det lugnar sig tills imorgon och att inte regnet öser ner. Imorgon blir det moped runda i Lindesberg så hoppas på bättre väder så jag inte blåser eller regnar bort. :) Nu ska jag städa undan lite efter maten sedan blir det tv. :)


Godmorgon.

Har ätit lite frukost och gjort mat eftersom att Rikard åt upp maten inatt. Och han måste ju ha matlåda till jobbet så då ställer jag mig och gör mat lite snabbt innan jag själv ska iväg till jobbet. :) Sitter nu och kollar lit på bilar. Skulle behöva ha en liten skrutt att ha till jobbet bara. En bensinsnål bil och en liten skrutt det vore nå alltså. :) Ingen som har någon att sälja? :) Snart dags att sticka till jobbet, ska bara göra mig klar sen är det dags att åka. :) Ha en bra dag!

Min gamla vento. Första bilen. 

Glass med chokladsås!

Nu har jag diskat och duschat. Så jag satte mig vid tvn med en skål glass och chokladsås medans jag kollar på svenska hollywoodfruar. :) Tråkigt bara att sitta här helt ensam. Men så är det när fisen jobbar kväll.


Tandborste som bleker.

Hittade värsta grejen, en tandborste som bleker tänderna medans du borstar. Hur perfekt är inte de? Vet dock inte om det funkar men de kommer jag nog få se eftersom det är så lätt att klicka hem saker och ting så råkade jag ju klicka hem den. Hahah. Så snart kan jag faktiskt tala om för er hur bra det egentligen funkar. :) Det är ju iallafall värt att testa. Nu ska jag diska! :)


Äntligen händer det!

Kan bara uttrycka mig som äntligen! Fan vad skönt det känns med internet. Dock kör vi på mobilt just nu eftersom att det trådlösa ännu inte funkar. Men vafan, vi har ju internet iallafall! :) Och äntligen kan jag börja vara något mer uppdaterad på bloggen. :) Om nu någon vill läsa.

Jag tänkte jag skulle berätta vad jag gjort i helgen mer än att typ sova hela tiden efter en veckas jobb då jag började kl6. Det var något jag inte var van vid. Fast imorse när jag började kl12, ja då vaknar man självmant kl6. Herregud..
Iallafall, i fredags stack vi in ett gäng till Örebro. Det var jag, Rikard, Alex, Robin, Fanny, Martin, Emil och Towa. Vi gick och käkade på kolgrillen. Riktigt gott var det, fast så jäkla krångligt att äta alla dessa spett! Var fan tvungen att ta med händerna för att inte bordet bredvid skulle få min kött bitar. Men ändå lyckas en bit flyga ner på golvet! :) Men jag kan verkligen rekommendera den restaurangen. Skit gott och as mycket mat! Efter att ha suttit där någon timme gick vi på bio. Vi såg Jägarna 2, jag tycker filmen var helt ockej faktiskt. :) Tror dock att grabbarna gillade den mycket mer. :)

I Lördags sov jag fan nästan hela dagen! Rikard var iväg och jobbade så jag passade på. När han kom hem blev vi bjudna på en liten kräftskiva hos Farmor och Morfar. Fasen vad gott det är med riktiga kräftor! Då menar jag alltså inte köpta. :)

Igår hade jag tvätt tid så jag tvättade hela dagen igår! Försökte plocka lite i lägenheten. Sen hann jag även med lunch hos Farmor och Morfar. Efter det tog jag kväll, Rikard åkte till sin mamma för att äta. :)

Det var min helg de. Nu tänkte jag ta det lite lugnt sedan se om jag kanske kan få fram dammsugarn och göra lite fint här hemma. Har även lovat fisen att laga mat. :)



RSS 2.0