Trött tröttare tröttast.

Idag är jag mycket trött och seg, det har varit en dag med mycket att göra. Dagen började med att jag åt lite frukost med mamma sedan gick vi runt på stan i Arboga och kikade lite. Mamma skulle ha lite presenter och jag ville bara kolla runt. Och nog hittade vi presenter alltid, mamma hittade till och med till sig själv och jag fick en jätte fin julkula. :) Sen efter några timmar på stan gick vi hem och åt lite smörgåstårta med mammas kompis Anna-Karin. Efter det skulle jag åka hem men lampan på bilen funkade inte så jag och Roffe fixad iordning det så jag kom inte riktigt iväg så tidigt som jag planerat. Men när jag kom till Löa var det bara att direkt åka till Lokalen och spela volleyboll. Sen hem och då kom Simon och Elin förbi en sväng och planerade lite inför morgon dagen.

Fast egentligen är jag inte alls sugen på någonting. Klart, god mat är väl aldrig fel. Men nyår det känns så överskattat. Men det blir förhoppningsvis ett lyckat nyår. :)

Nu är det dags för mig och Rikard att sova vi ska upp tidigt imorgon och fixa massor! Plus att äntligen får jag och fisen sova tillsammans, det har vi inte gjort på några dagar nu så det ska bli mysigt. Bara det att han redan sover verkar det som. :) Så god natt!

Nattshopping

Nu har mamma och jag suttit och kollat i timmar på vad vi ska beställa och nu äntligen är det klart! Det blev en hel del, hoppas det passar. Jag bara längtar tills det kommer! :) Men nu är jag trött som satan. Lär lägga sig. Godnatt.  

Mammas dag.

Idag fyller min lilla mamma år. Så stort grattis till henne! :) Även om hennes dag inte började så roligt, vi var tvugna att gå upp tidigt för att hon skulle till lasarettet i Västerås vid 10 så jag och Jesper gick på stan och kollade lite så länge. Jag hittade trosor och en söt bikini. Sen var det bara att fara vidare till Lindesberg där jag skulle till lasarettet. Efter det åkte vi snabbt vidare hem till Arboga för att duscha och snygga till allt här hemma innan alla skulle komma. Sen blev det smörgåstårta och efter det cheez cake. För gott!

Nu sitter jag, mamma och Jesper och pysslar lite med allt möjligt. Börjar bli mycket trött eftersom det har blivit ganska sena kvällar, eller ska man säga sena nätter, de senaste dagarna. Det har heller inte blivit någon sovmorgon så det ska bli skönt att komma hem till min säng och mitt rum imorgon. Och framför allt hem till min lilla älskling som är duktig och jobbar. :)





Här är nya bikinin. 230:- från NewYorker.

Trosorna får ni inte se för dom har jag redan tagit på mig! :)

..

Nu har man ännu en gång ätit julmat tills man spricker och även öppnat massa klappar, dock denna gång utan tomte. Men det gick ändå. Jag fick mycket bra att ha saker. Jag fick ullstrumpor, en plättlagg med hjärtform, hårsaker, lite flytta hemifrån saker och presentkort! :) Sen fick jag en naken tomte, super snygg! Nu ska vi snart mysa med lite ris à la malta. Önskar att min lilla korv hade varit här men han jobbar som vanligt. Det är så tråkigt. :(


Jul

Även om det var fyra dagar sedan som det var riktiga julafton så tycker jag att vi tar och gör ännu en idag! För idag blir det jul tillsammans med mamma och mina syskon. :) Blir väl typ fjärde julaftonsfirandet för iår. Vissa har tur och får fira jul flera gånger om året. Men dock börjar man bli lite smått trött på det. Vi käkade en gröt frukost imorse och nu ska jag göra lite cheezecake till mammas födelsedag, sen ska jag göra mig iordning och sedan ska jag och min fis spela lite tvspel. Sedan blir det julfirande för fulla muggar! :)

27/12

Idag har varit en enormt seg dag. Jag och Rikard tog lång sovmorgon sen gick vi upp och åt frukost, vilket vi inte brukar göra. :) Sen skulla han hålla på lite med skotern och så jag började rensa lite i mitt rum. Sedan åkte han och tränade medan jag städade. Efter det åkte vi till Linde för att han skulle jobba. Jag åkte hem till honom och kollade på film sen åkte jag till Arboga där det blev mat och lite spel. Det var mysigt. Nu ska jag och bror slå in de sista paketen inför vår "julafton" imorgon. Och snart kommer Rikard!!!!!

köp köp köp köp

Jag är helt köpgalen just nu. Jag vill bara iväg och handla kläder och annat i stora mängder. Men det känns lite smått segt att åka in och handla nu i mellandagsrean då alla andra är ute. Jag orkar inte trängas runt bland massa folk. Plus att jag måste spara mina pengar. Men nog är det de tråkigaste som finns, att spara sina pengar! Pengar är till  för att spenderas, man ska inte bara lägga dom på hög. Aja ett jobb vore inga fel för tillfället. Men jag måste ut och handla snart det bara kliar i fingrarna på mig! Jag vill ha nytt nytt nytt!! :)

God natt.

Nu är det dags för sängen och troligtvis en film om man hittar någon bra som går på tv. Men jag fattar inte att varje kväll när jag ska sova så har jag nå fruktansvärt ont i magen och mår jätte illa. Vet inte varför. Plus att jag verkligen har gått upp i vikt av all denna julmat och julgodis. FY! Någon som har något bra tips på hur man går ner fort? :)
GODNATT

Seeeeeg

Idag har vi hunnit med massor känns det som men jag känner mig bra seg. Imorse ringde klockan, jag fattar inte att man har klockan på ringning på lovet?! Men iallafall, klockan ringde så vi gick upp och klädde på oss och for direkt till prästtorpet för att Rikard skulle kanske byta sina skor han fått i julklapp men det slutade med att han behöll sina och jag skaffade mig ett par nya! Tummen upp för det (y) Dom var super sköna, hoppas dom håller värmen när det är -20 ute. Efter det tankade vi massa dunkar bensin till skotern och åkte sedan hem till Maria och Matilda och pratade en liten stund. Efter det drog vi vidare med skotern till Stråssa där vi blev bjudna på mat av Tim sen åkte vi över till Rikards mormor och morfar och åt lite godis. Sen var det bara att åka vidare.. Vi tog skotern till Löa för att åka till farmor och morfar. Sedan var det volleyboll! Skit kul, men jag känner att man väger lite efter all julmat man fått i sig. Man var lite smått seg. Och nu efter allt sitter jag hemma och funderar på att hoppa in i en varm och skön dusch. :)


Dagen efter.

Idag blev det mest mys framför nya tvn och en helt del sovande. Sen när vi väl tog oss upp tog Rikard sig en titt på bilen så att det fungerade och jag började tvätta. Sedan åkte vi till g-hytta för att han skulle tanka till skotern, men lagom till vi var framme kommer han på att han glömt plånboken!? Smart! Så vi drog vidare, vi drog till farmor och morfar  där vi var bjudna på mat. Det var super gott. Sen blev det massa spel! Super mysigt även om jag förlorade på alla spel vi spelade! Men nu är jag hemma igen, jag försöker städa undan lite på mitt rum.

 

Jul

Igår var det julafton och därför mycket att stå i så det blev aldrig något inlägg från mig igår. Så jag tar det idag istället! :) Gårdagen började med att vi skulle åka till Rikards farmor och farfar runt 10 tiden, men det var så kallt så Rikards bil strejka så vi fick helt enkelt åka volvo dit. När vi kom dit blev det glögg och godis efter ett tag blev det lite julmat och sedan paket. Sen var det bara att dra vidare hem till mig. Där det blev Kalle anka sedan julmat ännu en gång. Gott men mycket! Sen kom tomten med alla paketen. Jag älskar tomten. Lilla fisen hade köpt världens julklapp till mig, jag fick en tv av honom! Suuuuuuper glad för det, TACK! :) Gud vad julen är härlig med den försvinner snabbt igen. Jag hoppas alla haft en underbar jul! :)

 



Dagen före julen

Idag är det den 23e, gud vad tiden går fort! Imorgon är det redan julafton! :D Något jag längtat efter så mycket. Jag är nog värre än alla barn och nyfiknare också. Men idag blir det att fira lite jul med Rikards mamma och Bosse. Vi ska klä granen och äta lite gott och bara ha det trevligt. :)

Jag har nyss varit hemma hos Moa-Lina och ätit lite julskinka och hjälpt henne med att slinga håret. Och såklart låg jag under granen och klämde och kände på alla paket som det stog Rebecca på! Innan det var vi och letade rätt på de sista julklapparna, Rikard skulle köpa något till lille Ville. :)

Ralf


Har man en slö katt så har man. Jag och lilla Ralf har tillbringat vår dag i min säng. :) Eller lilla Ralf? Stora måste det ändå vara. För liten kan jag inte säga att han är.



Dan för dan för doppare dan!

Gud vad dagarna går sakta såhär innan jul! Vet inte vad jag ska hitta på att göra. Julklapparna är redan inslagna, godiset ä redan bakat, granen är redan huggen osv. Önskar att klockan blev lite mer så åtminstone Rikard kom hit så kanske vi kan lista ut något tillsammans som vi kan hitta på. Men han jobbar, han jobbar alltid. Vet inte ens när han slutar. Jag får sitta här i min ensamhet helt enkelt. Jag börjar bli ruskigt nyfiken på vad det är i alla klapparna! :) Men de tär snart dags.

..



Man brukar säga att släkten är värst. Här är min familj, den tokigaste familjen jag känner till. Den ena värre än den andra. :)


Pappa

Åsa

Mamma

Josefine

Rikard

Mor och son


Julavslutning

Idag var det sista dagen i skolan innan jullovet! Jag kan ju säga att jag mådde sådär när jag vaknade, det snurrade lite. Hade inte koll på nånting, mobilen var borta och Rikard var försvunnen. Men jag tog mig upp och gick till skolan för att kolla på när esteterna sjöng och sedan gick jag till arenan för att kolla på när alla dansade, jag hade ingen lust att dansa. Efter det gick vi till kulinaren och fikade och sa hejdå till alla. :) Och nu är det jullov! Tråkigt, finns inget att göra. Rikard jobbar ju bara hela tiden. Inte alls kul. Skolan borde sluta den 23e så man inte får så långtråkigt innan julafton! Det går ju så sakta när man inte har något att göra om dagarna. Idag har jag typ bara sovit hela dagen så kul har jag haft det. Men nu är det iallafall bara 3dagar kvar till julafton! Jag känner mig som en liten unge som längtar massor. Plus att jag är så himla nyfiken på vad jag kommer få i julklapp, Rikard blev till och med tvungen att gömma min julklapp hos sina kusiner.




Julfest

Igår var det julfest skapligt kul hade jag också. Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen.
Men såhär såg jag ut.

 

Jag hade mina cheap monday jeans, mitt spets linne från H&M, min kavaj från H&M och mina converse! :)

Julbak

Igår var det julstämning på högnivå! Släkten var här och vi bakade massa julgodis. Mums! Det var super mysigt och kul, jag hade jätte trevligt. Alltid lika mysigt med jul när släkten är tillsammans. Jag älskar verkligen julen, den är ju super mysig! :)














18/12

Jag kan säga att det var något enormt skönt att komma hem och får hoppa in i en varm dusch!
Har sovit i Simons stuga inatt och det har blivit lite skoter åkning och annat mys. Det har varit kul. Men det var så himla kallt idag, det blåste så kallt så! Och nog är man lite trött efter gårdagen men ikväll blir det mys. Släkten kommer hit på lite julbak sen blir det nog en tidig kväll med lite mys och tv tittande med Rikard. Han ska ju upp tidigt imorgon för att jobba. :)
Igår skrattade jag så mycket så jag nästan har träningsvärk i magen! Haha! Tack för en rolig kväll :)

Snö!

Gud vad det snöar! Men det är roligt för ikväll kan vi åka lite skoter! :) Hellre massa snö än massa minus grader! Usch man kan inte ens gå ut när det är så kallt, som tur är så är det inte för kallt ute just nu. 
Igår åkte jag och Rikard till Löa, jag spelade lite volleyboll och han tränade. Sen åkte vi och hämtade hans skoter hemma hos Mattias. Sedan åkte vi vidare hem till Linde för att duscha och sedan hoppa ner i sängen och kolla på en film.
Idag har jag varit i skolan och städat, inte för kul men det behövdes. Senare idag ska vi åka upp med saker till Simons stuga och sen åka skoter till Stråssa och åka bil och grilla korv. Ikväll ska vi upp till Simons stuga för att äta kräftor och sedan kanske spela kort eller annat mysigt. Det blir iallafall en mysig övernattning i stugan tillsammans med trevligt folk! :)


Chokladtomte.

Här sitter jag och moffar i mig en liten chokladtomte. Blev så sugen på något sött att jag nästintill kunde ha ätit socker! Hahah. Väntar på att Rikard ska komma så vi kan åka vidare hem till Simon och planera resa!!!! Jag bara drömmer mig bort! Förstå underbart att resa bort! :) Någon som vill bli med? Säg bara till! :)


Grått.



Idag blev det ganska sköna kläder. Det blev min Gråa topp från H&M tillsammans med mina cheap monday jeans från rut m. fl. Skorna jag har haft på mig idag är min svarta kängor som är köpta på nilson shoes. De smycken jag har på mig är mitt pandora armband och min klocka från ur&penn.


14/12

Jag förstår inte varför alla dagar känns så trista. Är det för att det så fort blir mörkt? Sen är det så svårt att komma på något att göra när det är så enormt kallt ute. Jag fryser som en liten gris när jag går ut.
Idag vaknade jag och klädde på mig och gick till skolan. Men den första lektionen var flextid, fattar inte, jag får varje tisdag för mig att det är svenska. Det är nog för att man inte kan se flextiden som en lektion. Borde vara tid för sovmorgon! Efter det var det iallafall svenska där vi kollade på en film. Sedan gick vi för att prata med Pierre om projektarbetet som står helt stilla och det kommer det fortsätta göra tills vidare verkar det som. Sen gick jag och Josse och käkade och efter det gick jag hem. Kul skoldag! Märks att det snart är lov, finns verkligen inget att göra i skolan längre. Både segt och skönt. Men istället för att dryga ut dagarna med filmer och sådant skit borde vi få ta lov tidigare! :)

Idag.

Om man ändå hade haft en bra kamera eller en kille som var bra på kort så vore det ju toppen! Fattar inte hur Rikard lyckas få alla bilder suddiga! Plus att han tar korten så att jag blir att se ut som en dvärg. Det är nog trots allt inte kameran det är fel på, det är nog Rikard.

Men såhär så jag ut idag, dock inte lika suddig.

  
En jeans skjorta från H&M och cheap monday jeans från rut m. fl. och mina converseskor var vad jag hade på mig idag. :)

Hårkris

Hatar mitt hår verkligen! Det har fel färg, fel längd, fel frisyr, fel volym, fel fel fel! Det är fel på allt. Om jag bara hade vågat så hade jag gjort något helt galet med mitt hår. Men jag törs inte, fast hur kul är det att vara RÖDHÅRIG? Det är nog det fulaste som finns. Men men. Får tagga till mig lite mod och se om jag vågar göra något. Ingen som har några förslag eller idéer? :) Det värsta är att vissa gånger är håret brutalt rött o vissa andra gånger så ser det inte så farligt ut. Jag är ju tusan nästan orange! Jag har nog världens konstigaste hårfärg helt enkelt.

  
På dessa bilder är det liksom skit stor skillnad! Jag förstår inte.

Hungriiiiiiiig!

Nu har jag precis kommit till linde efter en stunds volleyboll spelande. Jag sitter nu med en enormt kurrande mage och väntar på att mikron ska pipa. Äntligen MAAAAAAAT! Har inte ätit på hela dagen.
Idag har det blivit lite städande på rummet och till o med julklapps inslagning och hockey och även volleyboll. Nu är jag trött!

Helgen.

Jag har inte hunnit med att skriva så mycket denna helg. Den har gått så himla fort! Jag fattar inte, hänger faktiskt inte med om det ska gå såhär fort hela tiden.
Igår, lördag, var jag tvungen att gå upp super tidigt för att sedan åka med Rikard till linde sen fortsätta min sömn där medans han drog och jobbade. Sedan ringer mamma så ska vi mötas i örebro och sen åka till g-vik för att bada! Det var mysigt. Men det var lite synd att hela dagen blev lite stressig för att jag sedan hade bråttom hem för att fixa mig till julfesten som var i lokalen. Iallafall, när jag åkte från örebro stannade jag till i storå för att hämta upp Karin så hon blev med mig till löa. Sen fixade vi oss och drog vidare. Det var en kul kväll, men på tok för lite folk. 
Idag blir det nog fixa lite på mitt rum så att golvet kanske kan få synas istället för alla kläder som ligger på det. Sen blir det hockey med Josefine och sen får man se om det blir någon volleyboll eller inte. :)  

Myyyys.

Nu kom precis Rikard tillbaka efter att ha tränat och nu blir det lite kvällsmys med varmchoklad, lite ägg och macka! :) Gott! Jag känner mig helt slut och är jätte hungrig så det ska bli perfekt! Efter det blir det sängen och en film. Tror vi ska kolla på kommisare späck! :) Godnatt!

...

Igår efter att vi varit i Löa och firat morfar som fyllde år, eller egentligen fyller han idag men vi firade han igår, så åkte vi hem till Lindesberg igen. När vi kom hem låg det två saker på Rikards skrivbord. En kapsylöppnare med stönande ljud och ett par kama sutra strumpor som Rikard fått utav Bosse. Hahah!


Sjuk!

Kul att man börjar bli sjuk då! Sitter här och snorar och nyser hela tiden. Känner mig helt slut i hela kroppen. Plus att det värsta är att jag har träningsvärk i magen så varje gång jag hostar eller nyser så hugger det i hela magen! Hahah. Allt är emot mig idag känner jag. Hoppas någon kan liva upp stämningen för mig snart! :) det vore underbart om nånting kul kunde hända för en stund.

Onsdag.

Idag är det onsdag.
Det innebar att jag hade psykologi som första lektion och sedan projektarbete. På psykologin skulle jag redovisa tillsammans med Aom. Det gick ganska bra med tanke på att vi inte var ett dugg förberedda. Tycker vi var duktiga. :)
Efter det var det dags för projektarbetet som vi inte brukar göra någonting med. självklart var det likadant idag. Så det blev en ganska tidig dag idag. Då gick jag hem och slocknade i sängen direkt. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden? Jag kan aldrig sova på kvällarna för att jag har så himla ont i magen, när jag väl somnar så sover jag mycket oroligt. Och sen är det redan morgon och dags för Rikard att gå upp. Han har praktik så han börjar tidigare än mig och det slutar med att det är jag som ligger vaken i någon timme för att sedan gå till skolan. Kul!

Trött.

Min kropp är trött men inte mitt huvud eller min mun. Jag fattar inte?
Jag kom precis hem från badet. Vid halv 4 tiden idag hämtade jag upp kusin vitamin Josefine vid bussen. Sen åkte vi vidare för att sola lite solarium. Efter det gick vi en sväng på stan, sedan var det dags för den tredje volleyboll träningen! Sen åkte vi för att snabbt slänga i oss en kebabtallrik och sedan åkte vi till badhuset. Det var skönt att bara flyta runt lite. Även om vi bara hade en dryg timme på oss. Men det behövdes, vi fick prata och bara vara. Som förr! Skit skönt! Jag tycker verkligen vi måste ta och göra sånt vi gjorde förut lite oftare, för nu har det blivit på tok för sällan. På något vis glider man isär från sina vänner, oavsett om man trodde man aldrig skulle göra det så kommer det alltid att ske. Vilket är synd! Men man kan försöka göra något åt det! :)

Fredagens bilder.

Här kommer lite bilder från i fredags, något sent jag vet men det kvittar! :)














Ledig

Idag är jag ledig. Det är GYO-dag och det betyder att Rebecca är hemma och ledig! Skönt! Men det finns ju inte alls mycket att göra. Jag sitter nu med The sounds på högvolym och diggar! Så himla bra.
Sen väntar jag på att klockan ska gå fortare för då kommer Josse så ska vi sola sen är det dags för träning och sen bada o mysa! Det ska bli härligt. Massa tjejsnack! Det var ett tag sedan, så det är välbehövligt!


..

Känner att jag inte varit så duktig på att skriva nu de senaste dagarna, men ska försöka bättra mig!
Idag hade vi bara två lektioner som vanligt, den första var svenska där vi inte gjorde alls mycket och den andra var samhällskunskap då vi hade prov. Som jag såklart inte tränat till. Så himla typiskt mig att åka hem till löa över helgen och glömma böckerna i Linde! Typiskt. Men jag hoppas att det gick bra ändå för jag försökte träna på det precis innan provet.
Detta är ännu en tråkig dag. Alla dagar nu för tiden känns långa och tråkiga. Finns aldrig något att göra. Imorgon är jag ledig, men vad ska jag göra? Hoppas det dyker upp något roligt!

Ungar.

Jag hör hur Oscar och Wilma sitter i soffan och diskuterar!
Wilma - Jag brukar simma i lera!
Oscar - Meeeh? Vad äckligt!
Wilma - Jag brukar också äta bananskal. Men säg inget till pappa! Det är en hemlighet. (Säger hon med ett leende på läpparna och klappar sig själv på magen.)

Det är vad 6 åringar sitter och pratar om när dom leker. hahah, för kul att lyssna på.

Gubben i lådan

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick jag kängor mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag trängde bort jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Frukost

Min frukost idag består av några liter vatten och lite godis! :) Det tycker jag är perfekt!

Fest

Gårdagen var super! Jag hade jätte roligt, men det gick bara så himla fort! Kom hem runt 5 tiden. Så jag har sovit ungefär 5 timmar (y) Det är de värt när man haft kul sådär.

Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att kanske kolla på en film. Sen försöka leta på min telefon som försvan igår. Sen ska jag hoppas på att Rikard snart kommer hem så att vi kan hitta på något kul :)

Utgång!

Ikväll blir det utgång, det ska bli så kul! :D Är nästan övertaggad. Jag, Elin och Karin håller på att göra oss iordning just nu. Sen bär det av mot Linnea och senare till örebro! Har varit sugen hela daen och nu är det dags, tagga! Jag ska skaka rumpan på dansgolvet ikväll kan jag lova! :)

Mys kläder

 
Min sköna tröja från cubus, leggings från iis, en gammal tunika från ginatricot och min älsklings halsduk från bikbok.

Jag känner verkligen att jag har så himla tråkiga kläder, måste köpa nytt! Är helt köp galen! :) Men just nu är det så himla kallt så jag känner för att ha massa sköna och mjuka kläder på mig.

1/12

Första december och det är redan massa snö och super kallt! Hur kommer den här vintern att sluta? Jag klarar inte ens av att vara ute, fryser ihjäl på en gång.
Idag har jag haft studiedag, tror nästan det varit den sämsta studiedagen någonsin. Jag har haft så tråkigt. Har inte funnits något att göra. Jag har knappt gått upp ur sängen bara legat ooch kollat på den ena filmen efter den andra. Till slut kom Rikard hem från praktiken och vi åkte till pappa för att han skulle spela bandy, men det blev inge bandy. Istället tog Rikard och åkte lite för fort och såklart stog polisen där så det blev böter. Bra gjort! Stackare.. Nu blir det nog änu en film sen sova för imorgon är det skola igen. Jag orkar inte, känner mig hängig.

Just det! Första december betyder första paketet att öppna från Rikards och min julklapps kalender. Idag är det Rikards tur.

RSS 2.0