Mysis.

Nu är mjukisarna på och snart kommer kusin och Jimmy hit så blir det lite mys fram tvn. Ska bli riktigt skönt. Förhoppningsvis blir det en smoothie eller något annat gott till :)


Mina nya mjukisar från bikbok som jag köpte igår för 99kr. Jag tycker det var ett bra köp. Så himla sköna är dom, jag kommer gå runt i dessa hela dagarna :D


Skinnjacka.

Första dagen i skolan = helt slut!
Åt lite mat när jag kom hem sen åkte jag och Rikard ner på stan och jag införskaffade mig en skinnjacka! Hoppas jag inte ångrar mig, kräsen som jag är.


Skola.

Första dagen i skolan på en evighet känns det som. Så himla trött när man skulle upp. Men det är skönt med sovmorgon iallafall. Det var riktigt passande. Just nu håller jag på och gör mig klar, för snart är det dags att kila iväg. Ha en bra dag! :)

Örebro.

Imorse vaknade jag av att det låg någon i sängen och trängdes bredvid mig! Det var ju Rikard som kommit hem från Österrike. Äntligen! :) 10 hela dagar var han borta.
Vi mös lite sen bestämde vi oss för att dra med oss Fanny och Jonas till Örebro. Rikard skulle till biltema och tänkte att vi kunde kolla lite på marieberg med så det var bara att hänga på. Men som vanligt hittar jag aldrig något. Men men, bättre lycka nästa gång! Fick iallafall min efter längtade mcflurry! :)
Nu har jag precis kommit ur duschen och tänkte slå mig ner i soffan o titta lite på wallander. Sen är det dags att sova, det är ju skola imorgon. Lovet har verkligen gått fort!

Trött.

Det känns att det blev sent igår. Man kan nästan tro att det var jag som drack. Har sån jäkla huvudvärk! Gick upp ungefär vi 13.00, skönt att sova ut. Sen blev det frukost och nu blir det att bara ta det lugnt mina jäkla revben bråkar med mig!

Godnatt.

Kom nyss hem, har varit i Örebro och hämtat lite folk. Stannade även till på max, så de fick i sig lite fyllekäk. Själv gjorde jag chokladbollar som jag just nu ligger och myser med. :) Gott!
Men börjar bli trött så det är snart dags att sova. Klockan är snart halv 5! Herregud! Nu måste jag lägga mig, på med en film och sova. Natti! :)

Dream.

Inatt hade jag en mycket konstig dröm. Tänk att det kan hända så underliga saker i sina drömmar. Herregud, i mina drömmar händer det verkligen konstiga grejer.

Jag lyckades aldrig kolla klart på filmen igår så jag kollade klart på den idag istället. :) Nu ska jag nog gå upp och ta mig lite frukost.

Film.

Nu är det dags att lägga sig i sängen med en film som jag redan försökt kollat på sisådär 4 kvällar i rad. Men jag har inte lyckats se mer än ca. 20 minuter eftersom jag alltid somnar! Så himla typiskt mig. Stackars Rikard som får se samma filmer varje kväll, tur för han att han är i Österriket just nu. Jag måste bli bättre på att hålla mig vaken. Men sova är så skönt! Nu ska vi se om det blir femte gången gillt? Tror inte det, men det är ju bra då slipper jag fixa någon ny film tills imorgon. :) Godnatt!

Minnen.


En bild säger mer än tusen ord, just denna bild säger ännu mer. Vet du vad jag menar Josefine? :)

Jag sitter och kollar på lite gamla bilder som jag har på datorn. Herregud vilka minnen som dyker upp! Sitter här och små ler fö mig själv.
Var är våra härliga stunder Josse? :)

Minus grader.

Denna dag har bara rusat förbi! Äntligen börjar jag piggna till och kan ut och göra saker. Tänk vad dagarna kan gå fort om man har något att göra, att bara ligga hemma är ingen höjdare. Då går dagarna riktigt sakta.
Idag har mamma och jag gjort några ärenden på stan och mest bara pratat. Men det har ändå varit skönt att ha varit ute, trots att det är så kallt. -15 var det förut idag! Just nu sitter jag här vid datorn och kollar runt lite, mamma står och lagar mat. Det blir köttbullar idag! Gott! :)
Blir nog hemfärd imorgon, om jag klarar av att sätta mig i en isig bil och köra..


vita klänningar

Just nu ligger jag i sängen och letar efter den perfekta studentklänningen. Jäklar vad mycket det finns även om man ändå håller sig inom ramen av att den ska vara vit så finns det ju så otroligt många olika modeller. Herregud. Man blir ju snurrig i huvudet av allt som har med studenten att göra, redan nu börjar det bli mycket för mig tycker jag. Ändå är det flera månader kvar! Hahah, jag tror helt enkelt jag tänker för mycket på allt.
Fast jag vill ju att allt ska bli bra. :)

Puuuh!

Ojojoj, vilken dag. Känns som om denna dag endast har gått åt till att sortera alla dessa kartonger med kort mamma har. Vi har försökt sortera i högar med rätt årtal. Herregud vad högarna bara växte och växte. När man trodde man var klar i alla kartonger då dök det upp ännu en kartong full med kort. Det blev hög på hög på mammas stora bord. Och där har mamma och jag suttit bakom dessa enorma högar med kort och försökt hitta de rätta korten för att börja sätta in i album. Men vi har nu kommit på att det är på tok för mycket kort så man vet inte alls vilka kort man vill ha. Helst skulle man ju vilja sätta in alla kort i album, men då kan jag lova att det skulle gå åt skapligt många album om det skulle få plats. Puuh, känner nu att vi börjar bli trötta efter en hel dags kort-sorterande så vi får nog fortsätta imorgon för nu är det dags att lägga sig och sova. :) God natt.


Pappa och jag, årtalet är jag inte helt säker på.
Jag tyckte bilden passade eftersom vi hållt på med alla dessa bilder hela dagen. :)

Måndag

Idag kom jag på att igår var det exakt en månad kvar tills jag fyller år! :) Inte för att det är så speciellt med att fylla 19 men.

Imorse blev det brakfrukost tillsammans med syrran framför en film, Gullivers resor. Sen körde jag henne till jobbet och jag fortsatte vidare till Arboga där jag sitter nu hos mamma. Just nu sitter mamma och jag och drömmer oss bort medans vi kollar massa solresor och bilder på fina ställen. Gud vad jag vill åka! Jag tycker absolut vi ska satsa på en resa. Mamma vill att hela familjen ska åka när hon fyller, dock är det ca ett år kvar men det är ju bra att vara ute i god tid och kolla. :)



Bilderna är ju helt underbara, man bara drömmer sig bort. Tänker på värmen och den sköna sanden!

:)

Oscar kommer in på mitt rum och frågar om det är bra med mina revben, han undrar även när jag kommer få ett par nya så jag slipper gå runt med trasiga. :)

Nu blir det duscha och börja packa lite kläder. För sen åker jag till syster, vi ska ha en liten mys kväll med solsidan och vindruvor. :) Sen stannar jag kvar där inatt och åker vidare till mamma imorgon. En liten omväxling iallafall, en liten resa på lovet. Blir nog kvar hos mamma ett par dagar.


Söndag.

Nu har jag precis hängt en tvätt och kollat klart på första säsongen av Glee. Egentligen borde mitt rum städas också men min ork är inte riktigt som den brukar. Nog för att jag oftast inte har ork att städa rummet, men det är iallafall bättre än att inte ha någonting att göra. Får se om jag kanske kommer mig för och gör det senare. :)

Jag är så jäkla träningssugen! Men eftersom jag vill bli frisk är nog det bästa att göra som doktorn sagt och bara vila tills jag blir bra. Men man känner sig rätt tjock av att bara ligga i sängen utan att göra någonting förutom att äta typ. Det får bli ändring på det så fort jag bli bättre. Dock kommer mina revben hindra mig en aning, men ska försöka göra så mycket jag klarar av när förkylningen är borta! :)

Godnatt

Äntligen en natt som jag sov. Riktigt skönt. Dagen blev tillbringad i sängen med en massa Glee avsnitt! :)
Senare bar det av till Farmor och Morfar för en massa mat. Är fortfarande proppmätt! Men gott var det. :)
Sen fick man bli chafför, syster skulle in till Linde. Som tur var slipper jag hämta några så jag ska krypa ner under täcket och sätta på ännu ett Glee avsnitt och sedan försöka somna. :) Godnatt!


Trött tjej.



En trött och sjuk tjej har precis krypit ner i sängen med en stor kopp varmt honungsvatten och så tror jag det blir några fler avsnitt Glee! Godnatt :)

Äntligen!

Jag gjorde ett försök till att ta mig till vårdcentralen idag. Och jag fick en dunderkur med medicin hem. Nu hoppas jag efter ca 4 veckor, att jag äntligen kommer bli frisk! När lovet är slut kommer jag förhoppningsvis vara som en ny människa igen. Skönt! Men eftersom revbenen är som dom är så kan det ju ta ett tag innan det blir bra. Men bara förkylningen är över så är jag nöjd.

Den här dagen började med att jag tog hejdå av Rikard som just nu sitter på en buss till Österrike. Sedan åkte jag till Storå vårdcentral. Efter det har jag bara tagit det lugnt och kollat på massor med avsnitt av Glee. Typ den bästa serien man kan kolla på, även den enda serien jag kollar på. Men den är ju för bra, den gör mig så himla glad! :)


Ångest.

Jag börjar faktiskt få ångest angående min balklänning. Jag vet inte längre om jag verkligen vill ha just den!? Så typiskt att jag jämt ska ändra mig fram och tillbaka. Men vad gör man, jag har ju redan beställt den och betalt. Går liksom inte att ångra sig nu.. Det känns som om klänningen är för mycket, klänningen är inte jag på något vis. Vad ska jag göra? Börjar känna mig lite smått panikslagen! Jag vet heller inte vad jag ska ha för frisyr skor och allt annat. Buuhuu! Klänningen känns fel.

Mys.

Eftersom vi inte gjorde något mysig på alla hjärtansdag så bestämde vi oss för att göra det dagen efter istället. Så jag, Rikard, Fanny och Jonas åkte in till Örebro för att äta lite god mat och sedan kolla på bio. Vi såg The tourist. En helt okej film, inte super bra och inte super dålig. Den var se värd iallafall. Det blev en lyckad kväll. Förutom att min förkylning tar över mitt liv. Hade varit roligt om man kände hur maten smakade. :)


                             

Duktig.

Tycker själv att jag är rätt duktig just nu. Jag har packat upp alla väskorna från sälen och börjat tvätta all smutstvätt. Jag har även börjat plocka undan massa skräp på rummet och försöker göra fint! Snacka om att man har det tråkigt när man är hemma och sjuk. Städa är inte något jag brukar göra frivilligt iallafall. Något jag lagt märke till är att det börjar bli dags att göra sig av med massa gamla kläder som bara ligger i garderoben och tar plats. Men jag kan inte hinna med allt idag, det blir en annan dag. Allt blir tusen gånger jobbigare med trasiga revben och förkylning i kroppen. Man har inte riktigt samma tempo som i vanliga fall. Snart är det dags att göra sig iordning inför kvällen. Det blir alla hjärtansdag mys idag istället! :)

Helgen.

Nu i helgen har det hänt en hel del.
I fredags vaknade man av att Viktor kom in i rummet och föreslog att vi skulle åka hem, vilket jag och Karin gick med på såklart! Jag får ändå inte jobba. Så vi packade våra saker och någon timme senare var vi påväg hemåt. När jag kom hem blev jag bjuden bort till Fanny och Jonas på mat. Det var riktigt mysigt och otroligt skönt att vara hemma igen. :)
I Lördags följde jag med Fanny och henne mor och syster till örebro. Mest som sällskap och för att slippa sitta hemma sjuk hela dagen. Så det blev inge shoppa för min del. När vi kom hem var det dags att slänga skräp som låg i bilen eftersom bilen senare på kvällen skulle bli såld! :) Sen var jag och Rikard barnvakt till Oscar :)
I söndags låg jag mest i sängen och tog det lugnt, att min förkylning aldrig kan ta slut! När Rikard kom från jobbet följde jag med honom och kollade när de spelade volleyboll. Själv får jag ju inte spela p.g.a mina revben, men jag var bra sugen!


Torsdag.

Visst är det väl torsdag, här uppe glömmer man helt bort dagar och tider. Helger är som vardagar och nätter är som dagar. Blir helt snurrig. Allt är omvänt.
 Jag testade jobba idag, men det funkade inte så bra. Men det kom en härlig kille och gjorde min dag! Jag fick en ros av honom, och det är inte ens alla hjärtansdag än! :) Så det tackar jag för. Man träffar mycket trevliga människor här uppe.

Just nu ligger jag och väntar på att Karin ska komma hem. Tror jag ska äta lite glass och kolla på en film medans jag väntar :)


Sjuk-sjukare-sjukast

Min nedrans förkylning vill aldrig ge sig. Så jag sökte upp läkare idag. Fick host medicin och en hel del tips om hur jag ska göra för att vidga mina lungor och luftrör eftersom de blivit igen täppta. Sen har jag även fått grymt ont i revbenen och det kollade han också upp. Det visade sig att jag hostat sönder mina revben så de har spruckit. Inte konstigt att det gör förfärligt ont! Så jag ska mest bara ta det lugnt och försiktigt. Kan knappt sova, mina revben värker! :(

Joshua Radin - Only you

Looking from the window above
It's like a story of love
Can you hear me

Came back only yesterday
Who went further away
Want you near me

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sometimes when I think of her name
When it's only a game and I need you

Listen to the words that you say
It's getting harder to stay when I need you

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

This is gonna take a long time and I wonder what's mine
Can't take no more

Wonder if you'll understand
It's just the touch of your hand behind a closed door

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

Sjukskriven

Idag blev det inget jobb för varken mig eller Karin. Vi ligger nu här i varsin säng och hostar och mår dåligt. Känns lite sådär att ligga här och vara sjuk. Jag vill ju ha någon som tar hand om mig. Någon  som hör av sig och undrar hur jag mår, om jag behöver något. :)

Fick precis veta att min lilla pysen gick igenom besiktningen, känns riktigt bra. Utan både 2or och anmärkningar! Nu känns det som om den borde säljas. :)


Det går bra nu, eller?

Kul att allt går så himla bra för mig just nu. Kul att allt ska strula och kännas jobbigt. Det känns så positivt och roligt när allt är såhär. Eller inte. Kan inte någon bara komma och göra allt bra?

Nu ska sjuklingen sova, natti!

RSS 2.0