Usch!

Magont och början till förkyld. Kan de bli bättre? Blir inte alltid som man tänkt sig. Har varit så otroligt trött denna vecka. Har det med årstiden, vädret att göra? De kan man fråga sig. Tur att min lilla pojke livar upp stämningen! Lilla bubben! Så söt. Tror han börjar trivas med oss nu :)

Igår hade vi middags besök. Pappa, Åsa och Oscar kom hit. Vi åt busade med katten och drack glögg. Otroligt mysigt! Helt i min smak!

Idag blev de volleyboll och mys med katten. :)

Måste sova nu, hade tänkt komma upp i tid imorgon och fixa lite. Om jag orkar vill säga.. Godnatt! Gäsp!


Tidig morgon.

Vaknade tidigt idag, iallafall ganska. Vaknade av att det knackade på dörren. Fick besök av Åsa som ville hälsa lite på bebis :) hon stannade en stund och pratade. Sen blev de frukost och nu är de snart dags för jobb. Längtar tills jag slutar ;) haha. soffan är så skön! Ha en fin dag allesammans :)


Måndag

Shit vad fort dagen gått! Vaknade i skaplig tid av en helt galen och busig katt och av solen som lös in. Gick upp tog lite frukost och gjorde mig iordning. Sen bar de av till jobbet :) flöt på bra på jobbet idag, så underbart skönt med bil. Kom sedan hem troendes att middagen skulle stå på bordet, men icke. Jag fick ställa mig vid ett stort disk berg och börja diska och laga mat. Efter detta fick vi främmande, faster och kusiner på besök :) ville hälsa på den nya familjemedlemmen :) blev lite julmust och pepparkakor. Sedan dök jag och fisen ner i soffan med bebis. Låg som trötta grisar, förutom bebis då. Helt galen. Sprang runt som ett skållat ollon över golvet! Nu ligger vi i sängen, jag vill sova så man kommer upp i skaplig tid, kanske hinner göra något vettigt innan jobbet :) får väl se, godnatt! :)


Julklappar!

Nu har jag slagit in några av julklapparna jag köpte igår. Min lilla bebis var med och tyckte det var skit kul med presentpapper. Slog även in en och annan födelsedags present :) men efter det deckade vi båda på soffan. Men nu tänkte jag göra mig redo för sängen och försöka sova så man kommer upp imorgon :)


Första advent!

Första advent idag. Det har hittills varit riktigt mysigt. Har haft över pappa och Oscar på advent fika, har även hunnit slänga ihop en mjuk pepparkaka och gjort iordning advents staken. Kan ta en bild på de sen :) just nu sitter vi hos Tim och ska strax få lite käk. Muma! Trevlig första advent om jag får bestämma :)


Skönt att vara hemma!

Hemma och dykt ber i sängen. Det har varit en lång dag. Men några julklappar har det allt blivit :) sen även födelsedags firande av Linnea! :) bowling och käk. Sämsta jävla restaurangen! När vi kom hem busade jag med bebis som haft sällskap av grannen. Sen gick vi över dit en sväng. En perfekt dag! Men Gud så trött jag är! Godnatt!

Massa leksaker fick han idag med! :)


Örebroooooo!

Är in hos syrran en sväng i Linde, men nu bär de av mot Örebro och julklapps handlande. Måste köpa lite till bebis också. Den söta lilla har varit så duktig! Inte ett pip inatt. Busat massa och sovit som en stock! Nu är han tyvärr själv, men grannen har lovat vara hos honom :) nu ska jag köpa klappar! Ha en din lördag!


Min kissemiss!

Jaha. Vilken vecka! Är sjukt trött! Måste lägga mig nu alltså. Ville bara tala om att jag fick min bebis idag, så nu är vi tre i familjen :) ska lägga mig nu. Tar med bebis, som ännu inte fått något namn, och lägger mig i sängen. Han vill kanske sova i sängen han med :) puss och natti.


Några timmar senare..

Jaha.. Nu är de bara att försöka kliva upp. Sjukt trött alltså. Varken kroppen eller huvudet vill som jag vill. Sista dagen innan helg. Kom igen nu! Fan vad trött jag är. Känner även att en förkylning kommer smygande :/


En månad kvar till julafton idag också, de glömde jag säga! :)


Sliten till tusen!

En sliten Rebecca hoppar nu ner i sängen efter en sjukt lång dag med massa jobb och en grymt lång jobbig vecka. Glad att det är fredag imorgon och snart helg. Bara en jobb dag återstår. Fattar inte hur trött och sliten man kan vara?! Men blir väl uppstressad också eftersom jag har så mycket att göra men hinner inte med nånting eftersom det är sp mycket annat som ska göras! Hmm, de där lät skumt!

Fy.. Nu kan jag säga att jag vill gå i ide. Jävligt länge! Usch. Hoppas det blir en bra dag på jobbet imorgon så jag kommer hem i tid och kan hämta hem min lilla buse! :) har någon namn förslag hjälp gärna till! :)

Puss sov gott! Det tänker jag göra (så länge de varar)


Säng sova sova säng!

Efter jobbet var det snabba ryck! Fort hem kasta i sig mat och vidare till volleybollen :) spelade ett tag. Men det är så synd att det börjar bli dåligt med tjejer som spelar på onsdagar!

Efter volleybollen åkte jag hem, satte mig framför tvn med mitt pyssel, idag iden :) passar på då Rikard ändå inte var hemma. När han kom åt vi gröt och gjorde en gissnings lek. Vi ritade på varandras ryggar och så skulle man gissa vad det var. Vet ni vad jag menar? :) men nu blir de sova, börjar tidigare imorn. Sen är de bara vidare till Kopparberg för ännu mer jobb! Fy! Måste sova nu. Puss och godnatt! :)


23 november.

1 månad och 1 dag kvar till julafton, de ni! :) fast för mig är det bara en månad kvar. Då börjar jag med att fira min första jul sen håller dom på nästan fram till nyår. Haha. :)


Sitter och försöker få i mig lite frukost. Ska börja jobba 1 timme tidigare idag så måste sticka snart. Är hur som helst glad över att jag har bil idag. Vädret ser så tråkigt ut..

Ne nu måste jag bli klar! Hejhej!


Tisdag.

Nu har man jobbat och hunnit med att träffa Rikards släkt vid Annette. Vi har varit dör och grattat Linnea. :) fick mat och god fika :) bu ligger jag och Rikard som två dökorvar i soffan. Fattar inte hur trött man kan vara. Men jag är glad, o imorgon är det bilrunda och efter jobbet volleyboll! :) även bara några dagar kvar nu! :) längtar!!


Frukost.

Precis fått i mig lite frukost och nu ska jag borsta gaddarna och åka till jobbet. Kallt med moppe! Hoppas det går fort :) håller tummarna att det inte är så mycket post idag. :)

Ha en bra dag!

Måste även säga stort grattis till Linnea, Rikards lillasyster, som fyller 18 idag! :)


Puss och godnatt!

Nu har vi krupit ner i sängen för att kolla på film och förhoppningsvis somna snart! Imorgon är de fullt upp, tur är väl de, vill att de ska bli fredag! <3 :) godnatt!


Mera pyssel!

Sitter här och pysslar. Jag tänkte göra lite såna här hjärtan och ha i vår gran sen :) borde bli as snyggt! Är dags att börja pynta lite nu tycker jag. I helgen har jag knappt tid så dags att börja lite smått med att förbereda :)

Rikard är i Lindesberg på volleyboll så jag sitter här ensam. Magen skriker efter godis! Men icke!


Godmorgon!

Ligger i sängen, bara orkar inte gå upp. Har tryckt på snooze i över två timmar nu. Men nu måste jag fan upp! Äta något sedan göra mig klar och åka till jobbet. Vill hellre ligga kvar i sängen. Är så sjukt trött, fattar inte. Vad är det för fel? Ser inte fram emot en veckas jobb. Jag vill gå i ide! :)


Beck inte Bäck!


Pyssel

Sitter och kollar på Bäck och pysslar lite :) mysigt värre! Kolla vad jag gjort :)


Söndag.

Hemma igen efter middagen hos Annette och Bosse. Gott var det! Stannade kvar ett tag, en anledning var för att Rikard somna.. Efter det handlade vi lite, men nu är vi hemma. Så nu blir det att mysa ner sig i soffan och bara ta det lugnt. Jobb imorgon igen. Helgerna går för fort!

Vill ni veta en sak? :) på fredag får vi hämta vår lilla fis <3


Gårdagen.

Efter bastun igår blev det duscha och göra dig redo. Sen kom alla upp till oss. De hade fått för sig att vi skulle till en krog i Ludvika, ludvika av alla ställen! :) men jag hade kul. Drack drinkar och dansade hela kvällen. Men sen ska alltid samma personer avsluta med bråk! Idioter! Men ensam med 7 killar vad kan man förvänta sig?

Nu är vi på väg till Annette. Ska fira Linnea som fyller på tisdag. 18 bast! :)

Igår


Mat!

Inga fel med GI, ser bra gott ut!
Blir snart mat sen till grannen och basta. Sen får vi se var de leder. Jag och grabbarna, eller? :)

Har varit ute på vift idag. En vända till Linde sen till stråssa och hämtat granris till balkongen. Här ska de bli juligt! :)


Pepparkaka!

Första plåten måste inte bli bra. Perfekt deg, perfekt tunna, perfekt värme i ugnen och perfekt mycket prat för att råka ha dom inne aningen för länge :) men de blev bra, morfar vill ju ha bränt. Bättre lycka nästa gång. :)

Nerå det blev as bra. Vi är grymma! Farmor och jag helt enkelt :)

Godnatt!


Julen är snart här!

Idag blev det jobb. Skönt med bil idag :) sen var det bara åka vidare hem till farmor och morfar där vi fick god mat. Vi har även gjort en pepparkakssmet så vi kan baka pepparkakor sen :) nu blir det glögg och pepparkakor (köpta) snart är de jul. Och jag längtar! :) när ska man börja julpynta må tro?


Snart helg!

Jaha kl är en minut över tolv ungefär. Hinner nog bli mer innan jag är klar med detta inlägg..

Måste verkligen säga att detta varit den bästa torsdagen på länge! Det har vi att tacka lina och Elin för! Riktigt stort tack! Känner mig len och mjuk som en barnrumpa! :)
Jag har nämligen fått massage, hel kropps skrubb och ansiktsbehandling! Rikard var med, dock ville han inte ha någon ansiktsbehandling. :) sen blev de att bubbla och mysa lite innan hemfärden. Jag känner mig glad ända in i märgen! Fan va härligt det var. Tack tack tack :)

Imorgon är det jobb, börja lite tidigare. Mycket att göra. Sen blir det pepparkaks bak med farmor! Mumma! :)



Läggdags

Alltid läggdags när jag skriver känns det som. Usch vad tråkig jag blivit!
Hinner inte skriva så mycket heller. Ska börja tidigare imorn så lär försöka sova. :)

Idag har jag iallafall spela volleyboll och varit en sväng till farmor och morfar. Imorgon blir det spa efter jobbet, inga fel! Men nu sova. Puss puss!


16...

Idag är en sån dag, en sån dag man inte orkar kliva upp ur sängen! Alltså den 16 november är den dagen jag bara vill ligga kvar och slappa. Men jag har inte tid med det. Har precis fixat allt, nästan, inför jobbet. Ska bara borst tänderna och hoppas Rikard är klar med bilen. Han byter nämligen däck. Det är fan för halt med sommar däck nu!

Nu kom han. Han hade tydligen fyllt på olja och kollat över den lite. Vad duktig han är! :) nästa gång är de lagning som gäller! :)

Jag har sett en grymt snygg klänning. Något snodd från Rikards kusin men ändå.. Kolla här!


Var är kraften?

Jag tycker de känns som om jag inte hinner med ett skit om dagarna, var fan tar tiden vägen? Fattar inte. Känns värdelöst. Drog en sväng till Alex idag, kollade på när hon käkade. Kan säga att de vattnades i munnen! Fy!
Sen åkte jag hem, kollade på tv och började fundera över julklappar. Jag måste, verkligen måste måste måste, ta tag i det nu. Orkar inte stressa med det sen.

Hände nyss en kul grej. Jag tog en dusch, så hörde inte när Rikard kom hem. Jag skulle gå ut ur badrummet och ska öppna dörren, samtidigt öppnar Rikard dörren och jag blir skit rädd. Skriker rakt ut! Rikard blev as rädd för mig! Hahah. :)

Nu sover jag typ, hoppas jag. Så godnatt :)


Misse!

När kommer min lilla kissemiss må tro? Vill ju ja honom nu!!!!!! :) saknar! Hur kan man sakna nå man aldrig haft? Hmm? :) önskar jag visste när, vill räkna ner dagar! :)

Nu jobb!


14 november 2011

Idag började jag och Rikard de nya livet. Men de där jävla sopporna är fan inget för mig. Några dagar till den ger jag upp! Vafan ska man svälta sig för? Då går man ju upp sen ändå. Mat behöver kroppen. De är bättre att sluta med kolhydrater. Jag är hungrig nu och sjukt godissugen!

Ne GI/LCHF är det som gäller! Äter upp dessa pulver påsar vi köpt sen ger jag mig. Tror Rikard känner samma sak.

Nu ska jag sova. Puss och godnatt


Farsdag

Idag har jag bakat till lilla pappa. Det är hans dag idag. Sen åkte vi bort till honom men då var dom inte hemma så jag fick ställa det dör och sedan skriva en liten lapp. Sen drog vi på volleyboll. Har nyss kommit hem, så nu blir det ägg och bacon. :) sen en dusch och lite mys vid tvn.

Imorgon börjar jag och fisen ett nytt liv. Hur fan nu det ska gå? Ändra mat vanor är fan inte de enklaste? Iallafall inte för mig, sån godis gris jag är! Önska mig lycka till tack, för nu ska kilona bort! :)


Angående tidigare.

Jag tänkte rätta mitt lilla fel jag gjorde igår. Jag skrev att det var fel av mig att skriva 13november. Menar såklart att det ska vara 12 november på inlägget! Haha. Skyller på att jag var trött! :)


13 november

Idag har jag knappt varit hemma känns det som. Alex kom och gjorde mig sällskap en stund på förmiddagen medans jag käkade frukost. Efter det gjorde jag mig iordning och drog till pappa och hämtade upp Oscar sen stack vi till Lindesberg. Där hämtade vi upp Tobbe och vidare till arenan för volleyboll match. Syrrans lag vann :) bra spelat av alla! :) kul att se dom.

Efter matchen var de bara att sticka vidare till pappa igen där de bjöds på mat och efterrätt. Mumma! Sen har jag varit där tills nu, spelat massa spel och haft trevligt. Så det är väl fel av mig att det står 13 november på detta inlägg efter som klockan snart är halv 3! Men jag ville bara berätta om min lördag, och även tacka för en underbar dag! Imorgon blir det nog mest att slappa, måste ta igen Robinson avsnittet, det sista?, som jag missade i torsdags då fisen och jag var på bio :)

men nu ska jag sova. Lilla Rikard sover redan som en gris, stackarn ska upp om ca 3 timmar. Fy!

Godnatt! :)


Det är dags för..

...fredagsmys! Nu myser vi ner oss i soffan. Skönt trötta efter en hel veckas jobb och lite volleyboll i stråssa för en stund sedan. Vad gör ni ikväll? :)


Hemma..

Jaha, jag ville bara tala om att sängen är så skön så jag knappt orkar skriva! Jag har varit och haft en mys pys dag i Örebro med fisen. Det blev mat och bio. Kändes som vi behövde det synd bara att han var lite trött och grinig.. Men äntligen hemma och nu somnar jag snart. Godnatt! :)


Torsdag!

Förlåt jag glömde helt bort att skriva igår! Och nu är det redan torsdag. Igår var det snabba puckar hela dagen. Drog till jobbet och direkt efter det snabbt till volleybollen som jag och Rikard skulle ta hand om. Maria skulle iväg. Men det gick bra :) förutom att Rikard stojjar upp dom så dom blir helt uppspelta och galna. Sen skulle de vara tjejvolley men det var bara 3 som kom så de blev Inge med det. Jag och lina stannade kvar ett och pratade, mysigt! Sen var de hem hoppa in i duschen och ta det lugnt.

Nu ska jag snabba mig och göra mig klar, de ringde från jobbet och vill ha in mig tidigare. Så nu lär jag fixa lite :) har inte ens någon matlåda :s

Ha en fin dag!


Helt död!

Nu är vi påväg hem. Har varit i frövi och hälsat på. Morgan fyller faktiskt år idag. Så vi har grattat han och ätit fika. Blev kvar ett bra tag och bara snacka. Blir så sällan man är där.
Drog dit direkt efter jobbet sp nu är jag trött! Känns som om jag traskar runt helt död! De värsta är att vi måste ta tag och städa undan de värsta i lägenheten innan vi lägger oss för imorgon ska de komma någon och kolla på den. :)

Hoppas städningen går fort för efter blir de ost och kex med fisen! Sen sova :) mys!!



Längtar tillbaka!

Har precis fått i mig lite fruksot och tvättat. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt innan jag ska vidare till jobbet.
Sitter och kollar på lite bilder från min bal och student som jag fick av mamma igår. Det bilderna som mamma tog, har inte sett dom tidigare och det är en hel del bilder. Skit kul att titta på! Alla var så fina och hade det så kul! :) Tror jag ska skriva ut lite fina bilder och sätta in i ramar, kanske i svart vitt får se. Skulle vara kul att ha lite bilder som på mig och Rikard. Varför inte använda fotoskrivaren när man har en? Får hoppas bara att färgerna inte torkat! Hahah, var ju ett tag sedan jag använde den.. :)

Måste bara tillägga att jag älskade fisyren på min bal! Sjukt fin! Kan inte sluta kolla på den.







Sängdags!

Sitter hemma i soffan och försker få ordning på lite saker, men det känns att det är dags att krypa ner i sängen och ta tag i saker och ting imorgon. Lär upp i någorlunda tid imorgon så jag hinner tvätta åtminstone en tvätt innan jag måste sticka. Sov i Arboga inatt och har umgåtts med mamma hela dagen idag. Kom hem runt 6-tiden och åkte raka vägen till julia som hjälpt mig att knåpa ihop ett CV. Härligt att fått lite gjort! Även hunnit en tvätt nu på kvällen. Har en hel del att ta tag i imorgon. Tvätta, städa, diska, betala räkningar osv. En hel del.. Kanske dags att sova nu alltså. :) Rikard har redan slocknat på soffan! :) Natti!

Lördag kväll

Har nyss lagt mig, har varit hos mamma på lasarettet. Sover i arboga inatt så jag kan åka dit imorn med och hälsa på. Annars har jag mest tagit det lugnt idag.. Imorgon har jag tvätt tid och Julia kommer nog så vi kan skriva cv. Men allt detta efter att jag varit hos mamma en stund, så vi får helt enkelt se hur det blir med allt. Allt blir inte alltid som man tänkt sig.

Men nu blir det läsa lite sen sova, så jag orkar upp i någorlunda tid imorgon. :) natti natti!


Fredag.

Precis fått i mig lite mat. Gott. Nu blir det slappa i soffan :) sen b&j! Trevligt!


Söta du!

Idag när jag kom till jobbet hade jag en liten present i mitt skåp. Alex hade ställt in lite kräm bullar i mitt skåp. Så söt! Hon tyckte jag behövde det sa hon. :)


Hemma men ändå inte.

Har kommit hem till löa, till min säng. Ligger nu med en film och försöker sova. Det känns som om att jag ändå inte är här. Tänker på mamma, tycker synd om henne. :/ vill bara hos henne så hon slipper vara själv. Vad fan är det för jävla skit hon åkt på? Fan!

Måste sova! Jag hjälper henne ändå inte om jag ligger här och inte kan lugna ner mig.. Hon hör nog av sig imorgon. Hoppas jag. Hon är bättre imorgon. Hoppas jag.

Godnatt!


Trött.

Har spenderat hela dagen på sjukhus. Förutom tiden då vi åkt mellan Linde och Köping. Sitter i en fåtölj och försöker umgås med mamma. Stackarn! :/ vet inte vad jag ska göra, man vill inte lämna henne..


Ojoj..

Sitter just nu i en ganska så skön soffa på lasarettet i Lindesberg. Väntar på mamma. Hoppas att det inte är något allvarligt bara! Usch. Hon fick en akut tid så det är bara vänta och se.

Har jobbat hela dagen, magen börjar prata nu känner jag. Han är hungrig. Stackarn har bara ätit frukost idag! :)


Frukost

Nu sitter vi och äter lite frukost här. Inte illa. Tror inte jag ätit en så här frukost på länge. Känns som hemma :) sen bär de av till jobbet. Skönt med bil idag! :)


Mitt i veckan lyx!

Kom hem efter jobbet började diska undan allt sen kom Julia mamma och ville. Julia gjorde mat. Vi käkade, as gott verkligen. Sen blev de massa prata och mysa vid bordet. Sen åkte Julia hem och vi satte oss i soffan och tog det lugnt. Nu har jag krupit ner i sängen för att kolla film. Godnatt! :)

Rikard och jag i lördags :)


1 november.

Gud vad tiden rusar iväg! Helt otroligt, knappt så att man hinner med ju. redan första november, kändes som om det precis var slutet på sommaren, men istället är det snart början på vintern. Och snart jul! Gud vad jag längtar. Älskar julen! :) dags att köpa julklappar och juldekorationer känner jag. Har knappt nånting med tanke på att jag alltid bott hemma. Men det ska bli kul att få handla lite. Bara Rikard blir med så. :)

Men den stora frågan är ju vad alla önskar sig? Samma visa varje år. Sjukt svårt tycker jag..


RSS 2.0