Maskerad filmtema!

Här kommer lite bilder från i lördags!

















Käk!

Har precis ätit, fan vad gott de blev! Om man för säga så. :) riktigt nöjd med maten. Tyvärr blev både Rikard och jag tvär mätta! Hade helst velat trycka i mig massa mer. Mums! Det blev taco wrap i ugn med sallad och tacochips. Gotteligott! :)

Nu blir de soffmys!


Helgen.

Sorry att jag inte skrivit så mycket i helgen. I lördags var det fullt upp med maskerad och igår låg vi bara hemma på soffan hela dagen. Så jag får helt enkelt skriva idag istället :) lördagen var super kul! Och alla var sjukt snygga! Tog lite bilder när vi var här hemma, men hade tyvär inte med mig kameran till festen så det blev inte jätte mycket bilder. Iallafall, bilderna kommer under dagen :) men ni kan få nån bild nu så länge bara :)

Ha en bra dag!


Lördag.

Igår blev det över till grannen och hade mys med massa flickor! (och en kille) Medans alla karlar var ut i Örebro. Tror vår kväll var så mycket bättre med tanke på att dom var inne på krogen sisådär 10min! :)

Sov ganska länge idag tills vi hörde hur det knackade på dörren, så det var bara kliva upp. Tur var väl d för nu har vi lite att fixa med, tidsoptimist som jag är!? Dags att åka och handla lite till ikväll! :)
Tänkte försöka ta lite bilder ikväll på maskeraden, om jag kommer ihåg! :) Så visar jag dom imorgon är tanken! :)


Brevlådor?!

Är man lite arbetsskadad då man drömmer om kyrkogårdar för brevlådor? Jag bara undrar, fasen vad knepigt! En kyrkogård med massa brevlådor, ja herregud.. :)

Torsdag 27 oktober

Nu blir det sängen. Är otroligt trött! Tänkte att jag skulle betala pengar till pappa innan jag gick och la mig med tydligen buggar swedbanks sida så det funkade inte? Bättre lycka imorn hoppas vi på! Längtar efter min lilla misse! <3 Vill att han kommer nu! :) Godnatt!

Bajstrött.

Sitter hemma efter en lång dag på jobbet. Åkte in lite tidigare eftersom vi tänkte att det skulle ta längre tid för mig idag eftersom jag stukat foten. Men väl inne fick jag ta en bil runda, Löa. Tog ca 5.5 timme. Och sen var det bara att åka hem igen. Nu sitter jag i soffan, precis fått i mig lite sopppa. Sitter och kollar på Robinson men nu är det reklam så nu letar jag goda drinkar i mina drinkböcker. Tänkte jag skulle vara lite bartender på lördag! :) Synd bara att man typ inte har ett skit hemma! Hahah, blir lite svårt då! :) Nu ska jag lägga mig så jag får upp foten lite sen forstätta kolla på Robinson :)

Aaaaj!

Vad kul att man stukar foten och ramlar i trappen! Satte mig i soffan med is på den, det gjorde ont så kallt de blev. Sen när jag skulle gå till sängen hade jag så ont så jag knappt kunde gå. Nu är foten lindad. Det gör ont :( varför händer sånthär mig för?! Blir man förvånad? Fan, någon som vet vad man ska göra så de blir bra till imorn?


Köttbullar och makaroner.

Hemma äntligen.. Känns som om det varit en lång dag. Gick upp någorlunda tidigt och åkte till Kopparberg för att hämta ut ett paket, sen vidare hem stoppa något i magen sedan åka vidare till jobbet. Jobbat sen direkt vidare till volleybollen. Kul var det. :) Blev lite varmt där på slutet. Nu sitter jag hemma och äntligen har jag fått lite mat i magen. Gott var det! Nu blir det slappa lite sen sängen och en film. Eller ne jag tror jag ska kolla på Glee. Har ju börjat kolla på andra säsongen av Glee! :)

Köp galen?

Blev en sväng till Örebro idag med Alex. Kunde inte låta bli när hon frågade trotts att jag hade på mig gammla mjukisar med målarfärg på. Som tur var fick jag låna kläder av Alex, bättre med ett par för kort leggings än gammla mjukis! Jag har haft sånt otroligt sug efter att bara köpa. Så ja, jag kom hem med en ny tröja, en blomma, nå jäkla grej man har i byxorna för att dragkedjan ska hålla sig uppe, en grej till håret och en tshirt till Rikard.. Ändå vill jag köpa mer?! Har hittat så snygga grejer på mejk måste åka dit och kolla imorgon, om jag hinner, det är ju volleyboll imorgon också. Plus att jag ska till Kopparberg och hämta ut ett paket! :) Hm, undrar vad det kan vara... :)

Har precis betalt räkningar så snart är det slut på kontot efter en tur i Örebro och en hög med räkningar, kul att det är den 25e!

Nu blir det duschen sen stoppa nå i magen, den skriker nämligen efter godis! :) Ha en bra kväll alla! :)

Här har ni tjejen som tvinga med mig till Örebro för att slösa pengar.


Sova!

Ligger i sängen och väntar på att fisen ska komma hem. Tar väl och kollar på en film så länge.

Mitt i mitt lilla tänkande här på kvällskvisten kom jag på att det är den 24e idag, alltså 2 månader kvar bara till julafton! :) tiden går fort. Och jag vill iväg och börja handla julklappar så man börjar få de klart så man sedan kan handla massa julpynt och koncentrera sig på allt julstök. Första julen i eget boende, mys! Dock mycket att fixa med och stöka och köpa. Tror vi knappt äger en jul pryl! Haha :) men Gud vad jag älskar julen, kommer snart längta ihjäl mig om ingen kan bli med och köpa lite julklappar och annat kul! :)


GODIS!

Har varit på jobbet och frysit fringrarna av mig, kommer hem och det finns färdiglagad mat!? Tror ni jag blev glad? Och hur gott var det inte? Mumma! Nu sitter jag och jäser i soffan, är så grymt sugen på godis. Snart tar jag fram socker påsen och slevar i mig socker!! Tänkte ta en duscha snart sen bara sitta i soffan och slappa resten av dagen.. Någon som vet en bra film eller om det är något bra på tvn? :)

Helgen!

Har inte haft tid eller ork att lägga in något på bloggen denna helg. I fredags tog vi det mest bara lugnt. Igår var det lördag, då tog jag det lugnt på
Förmiddagen när Rikard jobbade sen var vi bjudna på mat hos hans farmor och farfar. Efter det åkte vi hem till pappa och hälsade på. Satt där tills sent. Idag har vi försökt leta reda på grejer till maskeraden. Men jag blev Inge nöjd så nu tänker vi i andra banor :) hoppas detta blir bättre! :) sen har vi spelat volleyboll och nu sitter vi vara hemma och latar oss! :)

Hoppas er helg varit toppen! :)


Äntligen fredag!

Skönt med fredag idag. Det som är mindre skönt är att helgen kommer gå så fort nu när man har planer hela helgen typ. Men men.. Idag blir de att gratta pappa som fyllde den 10 och faster som fyller idag :) åker dit direkt efter jobbet. Hoppas de rullar på på jobbet idag, känns som att jag behöver de :) ska snart dra iväg mot Lindesberg och jobbet. Får klä på mig massor idag så att jag inte blir att frysa, de har jag ingen lust med.


Slappar dag.

Idag är jag värd att bara ligga på soffan och tjocka mig! :) trött som en gris är jag. Det fick bli pizza idag, och lite glass! Gott! Nu börjar strax Robinson, hoppas jag inte somnar.

Någon som har nå bra film tips förresten? Tänkte ta en dusch efter Robinson sen kolla film och sova :)


Dimma?

Hur ska man hitta till jobbet nu? Och snacka om att de är kallt ute, det är is! Så cykel rundan kommer bli kall.. Nu ska jag ta mig lite thaisoppa sen göra mig redo för jobb! Hejsvejs! :)


Onsdag.

Jaha, idag är det onsdag. Fast dagen är snart slut. Jag är slut! Jag har precs fått i mig lite soppa. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen sen lägga mig. Är enormt trött! Måste verkligen sova. Jag har sovit så dåligt på sista tiden. Vet inte varför. Idag var det volleyboll och tvätt! det är ungefär det jag gjort efter att jag slutat jobba. Usch,imorn finns det är stort diskberg att ta tag i! Jag orkar inte, önskar man hade en diskmaskin så man slapp diska jämt, detblir ju disk på en gång.. Annars tänker jag inte röra en fena imorgon har jag bestämt. Hoppas rikard inte tycker annat. :) Nu dusch, sen tänkte jag kolla en film. Sov gott! :)

Tvättar.

Här sitter jag nere i tvättstugan med högar av tvätt! Usch vad tråkigt det är, och inte blir de bättre när tvättmaskin bara vill göra som han själv vill. Hur kul är det att sitta här o vänta.. Det värsta är att jag aldrig blir klar, ska ju till jobbet också och ikväll är det volleyboll. Hoppas jag hinner i tid idag :) och att det inte blir så sent för då hinner jag nog slänga i ännu en tvätt ikväll efter volleybollen. :)

Sitter och kollar på min fis, visst är han söt!? 4veckor idag :)


Farmor och morfar

Sitter nu hemma hos farmor och morfar med Rikard. Vi har fått god mat och sitter nu i soffan och myser. :) det blev en ruktigtt blöt arbetsdag idag, någon som vet vädret imorgon?

Alex hade baka 20års tårta, det gjorde fan min dag! Riktigt god, förutom grädden. :) nu blir de ta de lugnt sen ta hand om tvätten. Lägga sig i tid, vi är trötta.


Som vädret.

Snart dags att sticka till jobbet. Känner mig lite hängig men tror det beror på vädret. Känns ju heller inte allt för kul att åka moped i detta väder, hoppas det ger sig snart :) Så man slipper bli så blöt. Tänker fortfarande på namn, hjälp!! :)

Kissemiss!

Var och kollade på katt idag, shit vad söta dom var. Jag kunde inte välja.. Alla var så söta, tillslut fick Rikard bestämma. Det blev en hane som är svart och lite vit. Den är så söt för den har en svart fläck över munnen och nosen. Ser ut som han har ätit och är kladdig runt munnen. :) nu ska vi bara komma på ett bra namn, Lewis kanske? Gud vad svårt! Jag vill inte ha ett typiskt kattnamn, gäller att fundera :)

Kom gärna med massa förslag!!!


Kissemiss!

Var och kollade på katt idag, shit vad söta dom var. Jag kunde inte välja.. Alla var så söta, tillslut fick Rikard bestämma. Det blev en hane som är svart och lite vit. Den är så söt för den har en svart fläck över munnen och nosen. Ser ut som han har ätit och är kladdig runt munnen. :) nu ska vi bara komma på ett bra namn, Lewis kanske? Gud vad svårt! Jag vill inte ha ett typiskt kattnamn, gäller att fundera :)

Kom gärna med massa förslag!!!


Kissemiss!

Var och kollade på katt idag, shit vad söta dom var. Jag kunde inte välja.. Alla var så söta, tillslut fick Rikard bestämma. Det blev en hane som är svart och lite vit. Den är så söt för den har en svart fläck över munnen och nosen. Ser ut som han har ätit och är kladdig runt munnen. :) nu ska vi bara komma på ett bra namn, Lewis kanske? Gud vad svårt! Jag vill inte ha ett typiskt kattnamn, gäller att fundera :)

Kom gärna med massa förslag!!!


Ny vecka!

Idag är det måndag vilket betyder en ny vecka. Jag har precis kastat i mig lite mat, har jobbat sista dagen i kopparberg för denna gång. Så det betyder att det blir sovmorgon imorgon! :) Ska snart sticka iväg till Lindesberg och jobba. Jag är typ as glad för idag är det c-dag, så skönt! Och vet ni vad? När jag kommer hem ska jag och Rikard åka och kolla på söta små kattungar. Vi ska välja ut en som vi vill ha. :) Bäst att Rikard är med för jag kan inte välja, jag vill ha allihop! :) Sen blir det väl att laga mat och kanske städa om jag orkar.. Det blir iaf inte så värst mycket att göra idag, det blir mer en slappar dag. Skönt! :)

Ha en br dag nu! Så skriver jag mer senare :)

Kvällsmys!

Nu har vi varit i Lindesberg och ätit god mat hos Annette och Bosse. Blev kvar där ett tag och hade det trevligt. Dom hade varit på Ikea så Bosse höll på att sätta ihop grejerna, snyggt blev det! Stannade till och handlade lite på vägen hem. Nu sitter vi i soffan och kollar på tv, tyvärr var det inge bra på tvn så vi tänkte kolla på en film. En gammal goding, Linas kvällsbok.


Söndag

Sitter i soffan och latar mig. Har fått frukost på sängen idag. :) snart blir det att göra sig klar för att åka till Lindesberg och äta mat hos Bosse och Annette. Men först lite godis.

Igår blev de en snabbis till Örebro med Elin. Käkade god mat och kollade i affärer. Prata gjorde vi så fort Elin inte höll på med mobilen så ungefär 3minuter under den tiden vi var där.. :)
När jag kom hem blev det göra sig i ordning för 20års kalas! Det var riktigt god mat och trevligt. En toppen lördag helt enkelt.


Nördar?

Jag ligger i soffan och typ sover medans två små nördar sitter och spelar tvspel. Tennis.. Hur kul är de liksom, om ändå jag fick spela. Ne tror jag sover istället! :) god natt!


Heeeelg!

Nu är det helg! Denna vecka har varit en pers! Men nu är den slut och det är äntligen helg och jag sitter nu hemma i soffan. Dagen har varit minst sagt lång, upp tidigt för att städa. Direkt vidare till jobbet i Linde.. Börja tidigare slutade senare åkte moppe bytte till bil frös ihjäl och allt vad de nu var... Men nu är jag hemma och tänker bara ta de lugnt! :)


God morgon!

Hur ska jag hitta till jobbet nu?! De är den stora frågan...


Trötter!

Jag ville bara tala om att min muffins gick åt! En hel plåt bakade jag och dom tog slut lika fort som dom kom fram! Tur var väl det för då måste dom ju varit goa.

Måste tala om att jag kände mig något fånig när jag åkte upp, jag hade ställt termosen på golvet på passagerar sida och tänkte att där kommer den stå stadigt. Men icke! Den for ikull så fort jag började köra. Ppffffft sa det så hade jag en sprut med kaffe i ansiktet. Så jaa jag var tvungen att försöka håll i den samtidigt som jag körde, bästa stället var mellan benen. Så där fick den stå. Gick knappt att köra hjulbent som jag blev.. Men fram kom jag.

Nu ligger jag i sängen helt slut efter en lång dag. Denna dag har verkligen varit lång! Jag längtar efter imorgon då jag äntligen ska få vara med på volleybollen igen. Kul! Men hoppas jag känner mig piggare, och att jag kommer sova bra inatt. Upp till bevis!
GODNATT!

(jag lovar att bli bättre med bloggen, bara det att det är mycket just nu och jag är trött)

Jaha!?

Nu upptäckte jag att mina inlägg som jag gjort från mobilen inte alls visas här i bloggen? Det var ju roligt... Vad kan det vara för fel?

Jag har precis bakat och gjort kaffe nu ska jag upp till stugan och bjuda på fika. Hade tänkt gjort det igår när jag var dit och grattade pappa men jag hann inte igår tyvärr, så det blir idag istället :) Hinner inte skriva mer.
Är det någon som kan hjälpa mig och kanske vet vad felet är varför det inte funkar från mobilen så säg gärna till! :)

Ha en bra kväll!
:)

Spel och gymnastiskaövningar.

Nu sitter jag och Rikard ensamma i soffan. Mätta och belåtna. Vi har käkat god mat, dom pratade om att det var starkt men det märkte jag inget av, de petade bort alla jalapenos.. :) (Vet dock inte hur det stavas) Efter maten blev det kort spel. Gick uselt för mig men älskar spel så det kvittar. Kul har det varit. Vi avslutade kvällen med gymnastiska övningar i hallen. Alla visade sina färdigheter. :)


Lördag

Har tagit det lugnt hela förmiddagen, sen kom fisen hem då ville han iväg och kolla på hus, så det gjorde vi. Nu är vi hemma igen.. Han är i sina drömmar om huset och jag springer runt och plockar lite. Tycker det ligger saker tamefan överallt! Hur kan det bli så?
Tänkte börja med lite käk snart, får se om vi bjuder över grannarna. Det får bli pizza idag. Jag är sugen på typ en mysig kväll med massa sällskapsspel! gudvad jag längtat efter det, får vä se var kvällen leder. :)
Hoppas ni har massor att göra ikväll, bara för att jag önskar att jag hade det med.. :)


Längtar utomlands!

Tacos och bastu!

Har precis kommit hem från grannarna, där vi har ätit tacos och sedan bastat. :) Har precis bara hunnit duscha och sattit mig i soffan. Bra slut på denna vecka måste jag säga. God mat och gott sällskap slår aldrig fel. :) Nu blir det snart att slå på en film och sova, Rikard ska upp tidigt och jobba imorn. Själv ska jag inte göra ett skit, om inte någon frågar om vi ska ut och gå. Vill fan ut och gå. :)

Förresten, fick iden av Anna idag att börja lyssna på ljudböcker. Det vore ju perfekt för mig som hatar att gå ensam, då kan jag lyssna på ljudbok medans jag fördriver tiden. PERFEKT!
Någon som har något bra boktips? Jag behöver verkligen! :)


Örebro.

Det blev en sväng till Örebro när fisen slutat jobba. Jag skulle kolla på skor och en present till pappa. Helst kolla annat också men det hade inte Rikard tid med, han vill bara hem! Riktig tjurputt idag! :/ Men nu har jag kommit hem med några skor mer. :) Lär spara ihop lite pengar så jag kan åka och shoppa galet mycket! hade inte tid att kollap kläder idag tyvärr, men om någon är sugen på att bli med så är jag gärna på! :)

Här kommer skorna jag köpt. :)





Jag är nöjd! :)

Tjejmys hos grannen!

Har varit över hos grannen ikväll på lite tjejmys! Trevligt att förengångs skull ha något att göra. Dom åt lite pizza sen för flyttade vi oss ner till bastun. Riktigt mysigt var det. Och gud vad fint dom gjort det. Önskar jag med hade hus och tillgång till att göra allt detta. Så enormt mysigt att bara ses såhär mitt i veckan och ha lite mysigt. :) Kände inte alla så bra ikväll men det är alltid roligt att träffa lite nytt! :) Tyvärr känner jag nu hur huvudvärken börjar komma men det brukar den göra på kvällen :/ Nuska jag mysa ner mig i soffan tills fisen kommer hem från Nora, han har spelat volleyboll. :) Godnatt!

Pyssel.

Sitter framför tvn med borde fullt av massa saker. Hjälper mamma med lite pyssel som hon lämnade kvar här i helgen när de var hit. Jag gör även lite pyssel till mig själv. Det är ju någonting att göra nu när man ändå bara är hemma. Och om jag ska ha massa klart tills jul då jag tänkte ha dessa i granen, ja då lär jag göra lite. :) men det är kul, vad tycker ni? Jag tycker dom är fina. :)


Vilken snygging!

Jag var en sväng till marken ihelgen var där både lördag och söndag, för att byta ut min snygga gardin jag köpte, köpte ju såklart fel storlek. Tyvärr har jag ingen gardinstång så gardinen får ni inte se än. Men här får ni se vilken snygging som gick med mig på marken! :)

Ligger hemma och har tråkigt så måste ju roa mig med nånting. :)


BULLE!

Det är ju tametusingen kanelbullens dag idag!? Hur har jag kunnat missa detta? Igen bulle har jag fått, fy! Hur kan det gå så fel?


Kuckelimuck!

Nu har jag gjort iordning någon sorts kuckelimuck medicin. Jag kokade vatten med färsk ingefära i. Sen hade jag i honung. Men jäklar vad ingefäran bränner i halsen! Ska den göra det? Någon som vet? :) Hoppas detta hjälper nu! :) Får be om ursäkt att jag inte gör så mycket inlägg, men ska jag vara ärlig sover jag mest hela dagarna. Min kropp har tappat alla muskler känns det som, Jag lever som en geleklump typ. Känns så iallafall. Men så fort all förkylning försvinner ur kroppen kommer nog orken tillbaka. :)

Tisdag.

Redan tisdag, alltså en vecka sedan jag blev så dålig på jobbet. Jäklar vad tiden går och knappt blir jag bättre. Fick läkarintyg igår och det gäller denna vecka. Hoppas jag blir bättre tidigare så jag kan jobba! Skit tråkigt att bara vara hemma och vara matt och trött. Får börja pyssla lite så jag har något att göra.. :) Just nu sitter jag vid tvn, har precis kollat på halv åtta hos mig. Älskar det! :) Rikard ligger här brevid och sover som en gris. Han har sovit i några timmar nu.. Tror han är lite trött.

Sjukan.

Sitter just nu på vårdcentralen i väntan på att få ett läkarintyg och att kanske få något emot min jäkla influensa..

I helgen blev det nån vända till marken, klädde på mig så mycket att jag svettades i värmen. Det var sommar värme i lördags! På kvällen fick jag hoppa in som chaufför. Sliten är rätta ordet för hur jag kände mig då. Väl hemma sov jag i timmar. Proppar i mig allt som sägs ska vara bra men inget vill hjälpa.

Snart min tur. Hejhej. :)


RSS 2.0